עבור לתוכן

מחפש המלצה לנגן mp3 עם נפח גדול?

Featured Replies

פורסם

שלום.

אני מחפש המלצה לנגן mp3 איכותי, עם איכות סאונד טובה, אוזניות איכותיות ונפח

גדול כמה שיותר. הבנתי שיש את ה- ipod classic שיש לו נפח של 160gb.

איזה נגנים עוד קיימים בשוק? ומהו הנפח הגדול ביותר?

תודה.

פורסם

http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=449246.0

מגיע עם 16GB, ניתן להוסיף כרטיס זיכרון SDHC עד נפח 32GB (סה"כ 48GB), הנגן הזה עם איכות שמע מהטובות שבנמצא (תומך FLAC), אין מה להשוות אותו לאיפוד ושות' (הוא הרבה יותר טוב).

אני משתמש בו עם אוזניות Shure E5c, חוויה חזקה.

פורסם
  • מחבר

http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=449246.0

מגיע עם 16GB, ניתן להוסיף כרטיס זיכרון SDHC עד נפח 32GB (סה"כ 48GB), הנגן הזה עם איכות שמע מהטובות שבנמצא (תומך FLAC), אין מה להשוות אותו לאיפוד ושות' (הוא הרבה יותר טוב).

אני משתמש בו עם אוזניות Shure E5c, חוויה חזקה.

תודה לך על התגובה.

48GB לעומת 160GB זה מאוד קטן.

זה הנגן הכי טוב עםן הנפח הכי גדול שיש כיום בשוק?

ומה דעתך באמת על האיפוד קלאסיק?

פורסם

מה התקציב שלך? אם אתה באמת רוצה לנצל אותו כמו שצריך כדאי לחלק את התקציב ל2: תקציב לנגן ותקציב נפרד עבור אוזניות איכותיות.

למה אתה זקוק לנפח כזה גדול? בנפח כזה מדובר בנייד עם כונן קשיח שהוא הרבה פחות אמין ומועד לתקלות.

פורסם
  • מחבר

מה התקציב שלך? אם אתה באמת רוצה לנצל אותו כמו שצריך כדאי לחלק את התקציב ל2: תקציב לנגן ותקציב נפרד עבור אוזניות איכותיות.

למה אתה זקוק לנפח כזה גדול? בנפח כזה מדובר בנייד עם כונן קשיח שהוא הרבה פחות אמין ומועד לתקלות.

התקציב הוא בערך 1600 ש"ח ככה.

אני רוצה שיהיה לו נפח כמה שיותר גדול. אתה אומר שבאיפוד קלאסיק הנפח הוא כונן HD? ובנגן מעלה זה כרטיס FLASH?

מה עדיף מבחינת אמינות ואורך חיים?

אשמח להמלצות :)

פורסם

אמינות + אורך חיים = FLASH

הבעיה שזיכרון FLASH לא בא בנפח גדול כמו HDD רגיל

פורסם

תודה לך על התגובה.

48GB לעומת 160GB זה מאוד קטן.

זה הנגן הכי טוב עם הנפח הכי גדול שיש כיום בשוק?

ומה דעתך באמת על האיפוד קלאסיק?

כפי שנאמר לך מעלי, נגני פלאש הרבה יותר אמינים היות ואין חלקים נעים בתוכם (בניגוד לנגני HDD).

אני לא רוצה לומר שהנגן הזה הוא הטוב ביותר בתור חבילה (למרות שכך אני חושב), אך אני אומר שאת ה- D2 הראשון שלי קנית כשהוא היה זמין בארץ (לפני כשנתיים), ולפני שבוע קניתי שוב את הנגן הזה (יותר נכון D2+) אחרי שנשבר לו המסך (עף בחוזקה על הריצפה משתיי ידיים שמאליות של ידידה שלי...).

אומנם הנגן בא עם אוזניות טובות (בניגוד לרוב הנגנים בשוק), אך אם אתה רוצה להוציא ממנו את המירב, אתה צריך להכניס לתקציב גם אוזניות איכותיות. אני יכול להמליץ לך למשל על ה- Sound Magic PL-50 (אוזניות ב- 50$ וברמה של אוזניות של 200$+).

אם אתה רוצה אתה יכול לקרוא קצת כאן -

http://www.head-fi.org/forums/f103/multi-iem-review-46-earphones-compared-music-valley-sp1-lear-le01-le01-added-02-14-10-a-453836/

לגבי נגני האייפוד, אני מעולם לא התחברתי אליהם, ובייחוד שהמוצרים הללו הם לא בדיוק מכוונים לאודיופילים, יותר עיצוב מאשר תכלס...

פורסם

ADIZ צודק, האייפודים לא מכילים שבב עיבוד כזה טוב ואייכות האודיו שלהם ירודה ביחס לשאר המתחרים (לא נכנס אפילו לאיימוד).

אני יכול להמליץ לך על הנגנים של COWON בלב שלם. יש לך את ה-Q5W שהוא למעשה כבר PMP. מלבדו יש גם את ה-A3 שהוא גם PMP.

הנגן היחיד שאינו PMP והוא גם בעל נפח רב (מעל 80 ג'יגה) הוא ה-ZUNE2 שמציע מסך 3 אינטש' ומגוון רחב של פונקציות (תראה סרטונים ביוטיוב). מלבד זה הוא גם מגיע עם אוזניות IN EAR (דומות קצת ל-CX300) עד לפעם האחרונה שבדקתי שאומרים שהם נחמדות להתחלה (בהנחה ואתה לא חולה באודיופיליה.. :smile1:).

פורסם
  • מחבר

ADIZ צודק, האייפודים לא מכילים שבב עיבוד כזה טוב ואייכות האודיו שלהם ירודה ביחס לשאר המתחרים (לא נכנס אפילו לאיימוד).

אני יכול להמליץ לך על הנגנים של COWON בלב שלם. יש לך את ה-Q5W שהוא למעשה כבר PMP. מלבדו יש גם את ה-A3 שהוא גם PMP.

הנגן היחיד שאינו PMP והוא גם בעל נפח רב (מעל 80 ג'יגה) הוא ה-ZUNE2 שמציע מסך 3 אינטש' ומגוון רחב של פונקציות (תראה סרטונים ביוטיוב). מלבד זה הוא גם מגיע עם אוזניות IN EAR (דומות קצת ל-CX300) עד לפעם האחרונה שבדקתי שאומרים שהם נחמדות להתחלה (בהנחה ואתה לא חולה באודיופיליה.. :smile1:).

תודה לכם על התגובות.

איזו חברה זו COWON אפעם לא שמעתי עליהם.

מזה Q5W ו PMP? אשמח לפירוט קצת נרחב יותר, אני לא הכי בקיא בתחום.

נעשה קצת סדר בבקשה, כמה עולה ה- COWON שהמלצת עם אוזניות איכותיות וכרטיס זכרון להרחבה הכי גדול שניתן?

פורסם

לא לשמוע על COWON היום זה די מוזר... חברה מעולה עם נגנים מטורפים

PMP = נגן מדיה נייד, מדובר בעיקר על נגן וידאו עם מסך גדול ונורמלי

Q5W = נגן PMP שהוא יותר מחשב נייד קטן מאשר סתם נגן, מריץ WINCE עוד פרטים http://www.cowonglobal.com/product_wide/product_Q5W_feature.php

D2 16GB נמכר בבערך 800 ש"ח

כרטיס SDHC 32GB טוב יעלה לך 400+

אוזניות טובות (הKSC75 שלי) יעלו לך 200~

סה"כ 1400+-

פורסם

מעליב שלא הזכרת גם את הS9 ;D

פורסם

^

מה לעשות שהבחור מראה רצון לנגנים מבוססיי HDD ולשמחתך/ צערך ה-S9 הוא לא כזה. (גילוי נאות- אני מחזיק בין היתר I7 ואייפוד טאץ')

את ה-KSC75 המצוינות אתה יכול להשיג בחצי המחיר דרך איביי או אוזניות אחרות בתצורה שתאהב ובהתאם לתקציבך וסגנונך המוזיקלי (בעתיד אתה מוזמן לפתוח לזה ת'רד בפורום אודיו פה.).

בהצלחה ותתחדש, סט-אפ נייד מצוין! :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

^

מה לעשות שהבחור מראה רצון לנגנים מבוססיי HDD ולשמחתך/ צערך ה-S9 הוא לא כזה. (גילוי נאות- אני מחזיק בין היתר I7 ואייפוד טאץ')

את ה-KSC75 המצוינות אתה יכול להשיג בחצי המחיר דרך איביי או אוזניות אחרות בתצורה שתאהב ובהתאם לתקציבך וסגנונך המוזיקלי (בעתיד אתה מוזמן לפתוח לזה ת'רד בפורום אודיו פה.).

בהצלחה ותתחדש, סט-אפ נייד מצוין! :xyxthumbs:

היי תודה לכם על התגובות חבר'ה.

הבנתי את החסרונות של נגנים מבוססי HDD וירדתי מהעניין.

מזה S9 המדובר? מזה KSC75?

והאם מבין שלושתם אתם ממליצים על ה- COWON? אפשר ללכת עליו בלב שלם?

כמה זמן אחריות מקבלים עליו? הוא תומך עברית? תיקיות? או שרק פלייליסטים כמו איפוד וסאנדיסק סנסה?

תודה.

פורסם

S9 = COWON S9 זה נגן מדיה

KSC75 זה KOSS KSC75 אוזניות

אחריות = תלוי בחנות, אמור להיות שנה כמו כולם אני חושב

עברית = קורא שמות בעברית (D2 וA3 בדוק)

תיקיות = חיובי

פורסם
  • מחבר

S9 = COWON S9 זה נגן מדיה

KSC75 זה KOSS KSC75 אוזניות

אחריות = תלוי בחנות, אמור להיות שנה כמו כולם אני חושב

עברית = קורא שמות בעברית (D2 וA3 בדוק)

תיקיות = חיובי

אתה בטוח בעניין התיקיות? לא נצטרך פלייליסטים?

והאוזניות האלו הולכות טוב עם הנגן? איכותיות?

אגב יש המצלה לכרטיס הכי גדול וספציפי לנגן?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים