פורסם 2010 בפברואר 2415 שנים היי,קראתי את במדריך הבא להגדרת מחשב כנקודת גישה אלחוטית:http://www.netcheif.com/Articles/W7-WIFI-AP/W7-WIFI-AP.htmוחיפשתי את אותו מדריך לXP ולא מצאתי.כל מה שמצאתי באינטרנט זה לעשות את המחשב נקודת גישה כאשר יש לו גם חיבור חוטי לאינטרנט וגם כרטיס רשת אלחוטתי שבאמצעותו הוא ישדר (אד הוק).אבל אני צריך מדריך למחשב עם כרטיס רשת אלחוטי בלבד, שאותו כרטיס רשת גם יקלוט את האינטרנט מהראוטר המרוחק וגם ישדר את האות בעוצמה חזקה...ניסיתי עם תוכנת virtualwifi ועדיין לא הצלחתי...
פורסם 2010 בפברואר 2415 שנים מחבר קיים רק בwin 7 עוד אחת מהתכונות המעיינות שלולא הגיוני שאין תוכנות חיצוניות לעשות את זה...
פורסם 2010 בפברואר 2415 שנים מחבר אתה יכול לעשות את זה בad-hoc אבל לא באמת כמו ראוטר אבל אני רוצה AP ולא ראוטר! אין לי במחשב הנ"ל חיבור חוטי לאינטרנט....רק אלחוטי.. אני צריך AP ולא ראוטר...
פורסם 2010 בפברואר 2415 שנים שכתבתי ראוטר התכוונתי לAP מה לעשות שדרך XP אי אפשר לעשות את זה אתה רוצה AP תשדרג או שתקנה AP
פורסם 2010 בפברואר 2515 שנים מחבר שכתבתי ראוטר התכוונתי לAP מה לעשות שדרך XP אי אפשר לעשות את זה אתה רוצה AP תשדרג או שתקנה AP הבעיה שהמחשב המדובר הוא גוטאה שלא מסוגל להחזיק WIN7.אני לא ביקשתי לעשות את זה מובנה בWINXP, חשבתי שאולי עם תוכנות שונות יהיה ניתן לעשות את זה...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.