פורסם 2010 במרץ 315 שנים מחבר המחלק הכי נמוך שלי הוא 2,ולפניו יש את ה-AUTO, אז אני כנראה מוגבל (מהזכרונות) אה?בכל אופן, לפי דעתי אוברקלוק מכובד בשביליולגבי הספק, אני פוחד שהכרטיס החדש שאני רוצה יגרור קניית ספק כוח חדש
פורסם 2010 במרץ 315 שנים מחבר תודה רבה על העזרה אחי, אתה יכול לנעול את האשכול. אם אני אהיה זקוק לעוד עזרה ממך, אני אפתח אשכול או אשלח לך הודעה פרטית עדכון: שאלה לפני שאתה סוגר את האשכול- אם המעבד שלי במאמץ בטמפרטורה של 55 מעלות, אין לי ממש צורך בגוף קירור חדש נכון?
פורסם 2010 במרץ 415 שנים בדוק טמפ' עם REAL TEMP ותכוון את הTJAMX לפי הטבלה הבאה..http://www.tomshardware.co.uk/intel-dts-specs,news-29460.htmlבדוק טמפ' במאמץ עם PRIME95 או OCCT..אם הטמפ'לא עוברת את ה65+-..המצב שלך תקין..
פורסם 2010 במרץ 515 שנים מחבר אם אני אקנה קירור לזכרונות,אתה חושב שזה יעזור להוריד קצת את המגבלה על הזכרונות?
פורסם 2010 במרץ 515 שנים מחבר איך אני נועל את תדר הזכרון?יש לי במכפלה של הזכרון או אוטומטי או מכפלה של 2 ומעלהה-FSB עובד כרגע על 460, ככה שהתדר הנוכחי הוא 920.יש דרך להוריד את התדר הזה למרות ה-FSB הנוכחי?
פורסם 2010 במרץ 515 שנים לא..יש קשר ישיר ביניהם..ולכן אם הגדרת 2 שזה המכפלה הכי נמוכה..אתה לא יכול לעשות מעבר לזה..
פורסם 2010 במרץ 1015 שנים מחבר אני יכול\כדאי לי להעלות את התזמונים של הזכרונות שיש לי מ-CL5 ל-CL6 בשביל לקבל יציבותאם אני רוצה להמשיך באוברקלוק, או שזה רק יוריד את רמת ביצועי המחשב?
פורסם 2010 במרץ 1115 שנים מחבר אוקי, מה הם הזמנים שאותם אני צריך לשנות בזכרון,על מנת שיהיהו CL6? כלומר, מה ה-SPD?אני יודע מה עבור CL5, שזה 5-5-5-15אבל אני לא יודע עבור CL6לגבי לבדוק האם זה יפגע בביצועי המחשב, איך אני אבדוק את זה?עם איזו תוכנה, SUPER PI? כי זו לא בדיוק התוכנה הכי טובה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.