פורסם 2010 בפברואר 2615 שנים מחבר זה הדבר היחידי שהם שלחו לי,בקשר לSLA אמרו לי לא נוגע אלי ואני לא חתום על זה.
פורסם 2010 בפברואר 2615 שנים בחוזה הם מתחייבים לך למהירות שהיא עד מהירות 2.5\3\5\8\10 כמה שאתה משלם. לכן, כשיש להם עומס תעבורה (הם לא יכולים לספק לכולם את המהירות המקסימלית בו זמנית) אז הם מגבילים מורידים כבדים.
פורסם 2010 בפברואר 2615 שנים מחבר אוקיי אני אנסה שוב להשיג את ה SLA מהספק שלי,ואני אאעדכן במידה ואשיג,במידה והם לא שולחים לי,אני מבין שאין מה לעשות יותר בנידון..?
פורסם 2010 בפברואר 2615 שנים לא לך ולא לכלל המדינה. לכן שם בכנסת שר התקשורת כששמע על התעצמות התלונות חשב "לבדוק את נושא הגבלת התעבורה על ידי הספקיות" כי אין שום חוק בנידון.
פורסם 2010 בפברואר 2715 שנים מה שאתה יכול לעשות זה לקנות שירות תעדוף יותר טוב במסגרת החבילות העסקיות של הספק.
פורסם 2010 בפברואר 2715 שנים אני עובד ב014 ואני מקבל הרבה שיחות של אנשים שחושבים שחוסמים להם פורטים בכל מצב ביררתי את זה קצת לעומק 014 לא חוסם פורטים ובקשר לשאר הספיקיות אין לי מושג
פורסם 2010 בפברואר 2715 שנים יופי אז אני רוצה לשאול אותך שאלה מסויימת בקשר ל014אני בתוך הprivate ngn, הP2P עובד מצויין, וכל השאר גם כן, אבל ביוטיוב יש סרטונים שבקושי נטענים ויטענו מהר רק אם אני יעשה רפרש לדף, מה זה החרא הזה?
פורסם 2010 בפברואר 2715 שנים בכל מצב ביררתי את זה קצת לעומק 014 לא חוסם פורטים ובקשר לשאר הספיקיות אין לי מושג :lol: :lol: תביא קפיצה לNOC שלכם (אם אתה בכלל יכול ויודע איפה זה) ותשאל את השאלה הזאת שוב, בניסוח יותר ממוקד של עיצוב תעבורה. א, אחד באמת לא "חוסם פורטים" כי זאת השיטה הכי מפגרת לעצב תעבורה (אם בכלל אפשר לקרוא לזה ככה).
פורסם 2010 בפברואר 2715 שנים :lol: :lol: תביא קפיצה לNOC שלכם (אם אתה בכלל יכול ויודע איפה זה) ותשאל את השאלה הזאת שוב, בניסוח יותר ממוקד של עיצוב תעבורה. א, אחד באמת לא "חוסם פורטים" כי זאת השיטה הכי מפגרת לעצב תעבורה (אם בכלל אפשר לקרוא לזה ככה). אני מכיר רק חברה אחת שעושה את זה סלקום כל פורט חוץ מ80 וזה של האימייל היו חסומים
פורסם 2010 בפברואר 2715 שנים זה לא עיצוב תעבורה אלא מדיוניות תקשורת כמו שאתה תגדיר FW בארגון שבוא אתה לא רוצה ששירות מסויים יעבוד כחלק מתכנית הרשת.
פורסם 2010 בפברואר 2815 שנים עם איזה אמצעים הם חוסמים בספקיות?אישית אני יודע שמיש קונה את ה-VPN-1\Firewall-1 שלנו יש לו אפשרות מובנית לבצע את זה כבר דרך ה-FW... ויש לנו המון לקוחות ישראליים, כולל ספקיות.אבל שמעתי על APPLIANCES וחברות ייעודיות לזה. מכשירים כאלה שנמצאים בחדר שרתים של ספקית אוטומטית ראייה לביצוע TRAFFIC SHAPING.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.