עבור לתוכן

חסימת פורטים של ספקי אינטרנט-דרכי התגוננות-מה דעתכם?

Featured Replies

• תגובות 66
  • צפיות 12.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם
  • מחבר

זה הדבר היחידי שהם שלחו לי,בקשר לSLA אמרו לי לא נוגע אלי ואני לא חתום על זה.

פורסם

בולשיט.

יש SLA לכל סוג של שירות, אפילו של לקוח פרטי פשוט.

פורסם

מה מבחינת החוק הישראלי- האם זה חוקי...?

אין חוק בנושא הזה.

פורסם

בחוזה הם מתחייבים לך למהירות שהיא עד מהירות 2.5\3\5\8\10 כמה שאתה משלם. לכן, כשיש להם עומס תעבורה (הם לא יכולים לספק לכולם את המהירות המקסימלית בו זמנית) אז הם מגבילים מורידים כבדים.

פורסם
  • מחבר

אוקיי אני אנסה שוב להשיג את ה SLA מהספק שלי,

ואני אאעדכן במידה ואשיג,במידה והם לא שולחים לי,

אני מבין שאין מה לעשות יותר בנידון..?

פורסם

לא לך ולא לכלל המדינה. לכן שם בכנסת שר התקשורת כששמע על התעצמות התלונות חשב "לבדוק את נושא הגבלת התעבורה על ידי הספקיות" כי אין שום חוק בנידון.

פורסם

מה שאתה יכול לעשות זה לקנות שירות תעדוף יותר טוב במסגרת החבילות העסקיות של הספק.

פורסם
  • מחבר

זה שירות יקר ביחס לחבילה פרטית לא בטוח שזה כזה משתלם

פורסם

אני עובד ב014 ואני מקבל הרבה שיחות של אנשים שחושבים שחוסמים להם פורטים

בכל מצב ביררתי את זה קצת לעומק 014 לא חוסם פורטים ובקשר לשאר הספיקיות אין לי מושג

פורסם

יופי אז אני רוצה לשאול אותך שאלה מסויימת בקשר ל014

אני בתוך הprivate ngn, הP2P עובד מצויין, וכל השאר גם כן, אבל ביוטיוב יש סרטונים שבקושי נטענים ויטענו מהר רק אם אני יעשה רפרש לדף, מה זה החרא הזה?

פורסם

בכל מצב ביררתי את זה קצת לעומק 014 לא חוסם פורטים ובקשר לשאר הספיקיות אין לי מושג

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

תביא קפיצה לNOC שלכם (אם אתה בכלל יכול ויודע איפה זה) ותשאל את השאלה הזאת שוב, בניסוח יותר ממוקד של עיצוב תעבורה.

א, אחד באמת לא "חוסם פורטים" כי זאת השיטה הכי מפגרת לעצב תעבורה (אם בכלל אפשר לקרוא לזה ככה).

פורסם

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

תביא קפיצה לNOC שלכם (אם אתה בכלל יכול ויודע איפה זה) ותשאל את השאלה הזאת שוב, בניסוח יותר ממוקד של עיצוב תעבורה.

א, אחד באמת לא "חוסם פורטים" כי זאת השיטה הכי מפגרת לעצב תעבורה (אם בכלל אפשר לקרוא לזה ככה).

אני מכיר רק חברה אחת שעושה את זה

סלקום

כל פורט חוץ מ80 וזה של האימייל היו חסומים

פורסם

זה לא עיצוב תעבורה אלא מדיוניות תקשורת כמו שאתה תגדיר FW בארגון שבוא אתה לא רוצה ששירות מסויים יעבוד כחלק מתכנית הרשת.

פורסם

עם איזה אמצעים הם חוסמים בספקיות?

אישית אני יודע שמיש קונה את ה-VPN-1\Firewall-1 שלנו יש לו אפשרות מובנית לבצע את זה כבר דרך ה-FW... ויש לנו המון לקוחות ישראליים, כולל ספקיות.

אבל שמעתי על APPLIANCES וחברות ייעודיות לזה. מכשירים כאלה שנמצאים בחדר שרתים של ספקית אוטומטית ראייה לביצוע TRAFFIC SHAPING.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים