עבור לתוכן

צרות עם DELL U2410.

Featured Replies

פורסם

גם אני קיבלתי U2410 עם כמה בעיות של בקרת איכות כמו פיקסלים שרופים וגוון צהבהב בחלק התחתון של המסך.

החזרתי אותי ואני עכשיו שוקל אם להזמין אחד אחר ושוב להשתתף בלוטו כמו שתיארת או פשוט ללכת על מסך אחר כמו ה EIZO EV2333.

איך המסך האחרון שהביאו לך ? ללא שום פיקסל שרוף ? ללא בעיות גוונים וזליגת אור ?

תודה מראש,

• תגובות 38
  • צפיות 7.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

הייתה לך אפשרות להחזיר את המסך ולקבל כסף בחזרה? גם אני "זכיתי" בהגרלת U2410 פלוס "יחס הוגן" מצד DELL. בינתיים אני מחכה לתשובה, אבל שמעתי מטכנאי של אומניטק (היבואן) שרוב הסיכויים (90%) שאקבל מסך עם פחות או יותר אותה בעיה.

מצד שני יש לי בבית EIZO L565 בן 8 שנים. בזמנו היה מסך מצוין. אני עדיין זוכר את הוויית הקניה. אפשרו לי לעשות ה-כ-ו-ל! גלשתי באינטרנט, השתמשתי בתוכנות לבדיקת מסך, ראיתי סרטים ומשחקים. רק אחרי זה ארזו את המסך מחדש ושילמתי את הכסף. להבדיל ממסך של DELL. שם גם אחרי ששילמתי, לא הסכימו לפתוח את הקופסה בחנות. היום אני מבין למה.

פורסם

הייתה לך אפשרות להחזיר את המסך ולקבל כסף בחזרה? גם אני "זכיתי" בהגרלת U2410 פלוס "יחס הוגן" מצד DELL. בינתיים אני מחכה לתשובה, אבל שמעתי מטכנאי של אומניטק (היבואן) שרוב הסיכויים (90%) שאקבל מסך עם פחות או יותר אותה בעיה.

מצד שני יש לי בבית EIZO L565 בן 8 שנים. בזמנו היה מסך מצוין. אני עדיין זוכר את הוויית הקניה. אפשרו לי לעשות ה-כ-ו-ל! גלשתי באינטרנט, השתמשתי בתוכנות לבדיקת מסך, ראיתי סרטים ומשחקים. רק אחרי זה ארזו את המסך מחדש ושילמתי את הכסף. להבדיל ממסך של DELL. שם גם אחרי ששילמתי, לא הסכימו לפתוח את הקופסה בחנות. היום אני מבין למה.

מה היתה הבעיה עם המסך שקיבלת ?

לדעתי זה מאוד תלוי אצל איזה חנות אתה רוכש את המסך, ניתן גם היום למצוא חנויות הוגנות שיסכימו שתבדוק את המסך, מהניסיון שלי עם שני מסכים כבר, אני יכול לומר שפיקסלים שרופים זה די נפוץ, אמנם אין הרבה בכל מסך (1 או שניים) אבל באופן כללי יש המון מסכים עם בעיות נוספות, אז לקנות ממקום שיתן נחת גם במקרה שהמסך לא יעמוד בציפיות זה MUST.

בינתיים אני עם מסך EIZO EV2333 שנחשב למסך טוב יותר מה DELL ואני לא שלם איתו כמו ה DELL הראשון שהחזרתי שהכל היה בו טוב חוץ מפיקסל מת אחד שהיה זניח במחשבה לאחור, לא ידעתי על הלוטו אז.

ביום ראשון אקבל את ה DELL השלישי, אני רק מקווה שהפעם המזל יאיר פנים ואני אקבל מסך שחף מבעיות, מעניין כמה אנשים שרכשו את REV1 לא נתקלו בשום בעיה, הרי לרוב שומעים רק את אלו שמתלוננים.

פורסם
מה היתה הבעיה עם המסך שקיבלת ?

קיבלתי מסך עם גוון ורוד בצד ימין וירקרק בצד שמאל. תוכל לקראו גם כאן.

דבר נוסף, הכיול היה ממש מגעיל. ניסיתי לכייל ידנית ולא הצלחתי להגיע לתוצאה סבירה. אספתי פרופילים מאינטרנט וזה עזר חלקית. בסוף נשברתי וקניתי I1 DISPLAY2. פתרתי את הבעיה, אבל במחיר של 1165 ש"ח.

ניתן גם היום למצוא חנויות הוגנות שיסכימו שתבדוק את המסך

התקשרתי למספר חנויות, מפנדה בצפון עד לשניידר ברחובות ואף אחד לא הסכים לפתוח את האריזה בחנות.

DELL שני שקבלת היה חדש או מחודש?

פורסם
DELL שני שקבלת היה חדש או מחודש?

כעקרון לא היתה עליו שום אינדיקציה שהוא מחודש, מה עוד שעל פי חוק DELL מחוייבת לציין על גבי האריזה במידה והמוצר מחודש, ועל גבי האריזה לא היתה שום מדבקה או סימן שהורדה. אבל היתה לי הרגשה שהוא לא "חדש חדש" כמו המסך הראשון שקיבלתי.

פורסם

עשית החלפה דרך החנות (איפה קנית?), או פנית ישירות לתמיכה של DELL?

לי ב-DELL אמרו שאצלם אקבל רק מחודש, ואם אני רוצה חדש לחזור לחנות. מצד שני במעבדה של יבואן טענו שהם כן יכולים להחליף בחדש וגם ציינו את זה בתעודת הקריאה. הבנתי שאפשר להבדיל בין חדש למחודש לפי קוד על האריזה.

פורסם
  • מחבר

גם אני קיבלתי U2410 עם כמה בעיות של בקרת איכות כמו פיקסלים שרופים וגוון צהבהב בחלק התחתון של המסך.

החזרתי אותי ואני עכשיו שוקל אם להזמין אחד אחר ושוב להשתתף בלוטו כמו שתיארת או פשוט ללכת על מסך אחר כמו ה EIZO EV2333.

איך המסך האחרון שהביאו לך ? ללא שום פיקסל שרוף ? ללא בעיות גוונים וזליגת אור ?

תודה מראש,

פיקסלים שרופים אין.

יש בו עדיין את הוורדרדות שקיימת בכל המסכים בדגם הזה, אבל זה כמעט ולא מורגש והרבה יותר טוב מהמסך הראשון שהיה מוגזם.

זליגת אור גם הרבה יותר טוב משני מסכי הLCD הקודמים שהיו לי (ASUS ו SAMSUNG).

גם כשנופלים על אחד יותר מוצלח, מושלם זה לא יהיה.

ולמרות שהוא לא מושלם, ובהנחה שהבעיות שלו לא מוגזמות באופן מורגש, הוא עדיין מסך מעולה באופן כללי.

פורסם

פיקסלים שרופים אין.

יש בו עדיין את הוורדרדות שקיימת בכל המסכים בדגם הזה, אבל זה כמעט ולא מורגש והרבה יותר טוב מהמסך הראשון שהיה מוגזם.

זליגת אור גם הרבה יותר טוב משני מסכי הLCD הקודמים שהיו לי (ASUS ו SAMSUNG).

גם כשנופלים על אחד יותר מוצלח, מושלם זה לא יהיה.

ולמרות שהוא לא מושלם, ובהנחה שהבעיות שלו לא מוגזמות באופן מורגש, הוא עדיין מסך מעולה באופן כללי.

תודה.

האם בדקת מסכים אחרים כגון ה EIZO שציינתי ?

פורסם
  • מחבר

עוד לא נתקלתי במסך הזה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים