עבור לתוכן

איזו מהירות לעשות, 2.5Mb או 5Mb?

Featured Replies

פורסם

שלום לכם,

הסתיימה השנה שהתחייבתי בהוט, ואני כרגע מתלבט לאיזו חבילה לשדרג (חבילה קודמת 1.5Mb).

אני מאמין שכעת 2.5 מספיק לי, אני לא מוריד קבצים גדולים שאני אצטרך את זה, אך השאלה היא, האם עם הזמן האינטרנט יהיה יותר כבד, ויהיו יותר סרטוני HD ביוטוב וכו'. מה דעתכם?

אגב, הפרש המחירים בין החבילות (ספק+תשתית) 42 ש''ח (107 מול 149).

תודה.

פורסם

השידרוג ל-5M היה אחד השידרוגים הכי טובים שעשיתי (כרגע 10M, אבל זה לא העיניין)

פשוט התענוג שסרטי HD ביוטיוב ואתרים אחרים מתחילים לפעול מייד... תענוגי שכזה.

2.5M פשוט לא מספיק מהיר לטעינה ישירה של סרט HD.

פורסם

בגלל שהייתי חייב לבדוק ואני ממש מקווה שאני לא טועה

העלתי סרטון יוטיוב של 720P והגודל שלו הוא 21.71 MB

והאורך שלו הוא 1:34

משמע כדי לטעון שניה צריך להעביר מידע במהירות של 223 KB/S

פורסם

אני עליתי מ2.5 ל4 כי זה היה הגיוני בשבילי בגלל שיש לי ADSL ובזק אמרו שכשהNGN שלהם יגיע (לרחובות כרגע אין) אז אני אקבל קצב עולה כפול של 800Kb שזה הקצב המקסימלי שהם נותנים לרוב החבילות. המחיר של ה5 מגה קצת מופרז יחסית לתמורה אם משווים את זה לחבילה של 4. עדיין יש לי חבילת גיימר שהיא יקרה גם ככה והקצבים לא ממש חשובים לי אלא רק היציבות (שיחקתי פעם על 750k בגלל תקלה והכל עבד מעולה)

אני לא מוריד כלכך כבד או עושה הרבה streaming אבל אשתי כן ובזמן האחרון היא קוראת ספרים במקום לצפות בסדרות. ההורדה הכי כבדה שעשיתי לאחרונה זה כשקניתי את titan quest בsteam ב5 דולר ואמרתי לו בלילה להוריד את זה ובבוקר זה סיים.

אם התוכן שאתה צורך הוא בארץ או שיש לו פרוקסי (אני מאמין שלסרטונים בyoutube עושים את זה) אז באמת תוכל לקבל את הקצב שאתה משלם עליו. בשביל תוכן מחו"ל לא חובה שתרגיש בהבדל בין 5 ל 2.5 כי זה הצוואר בקבוק.

פורסם

לי היה 2.5 מגה ולא טען לי תוכן HD מיוטיוב ישירות, אולי רק בשעות הקטנות של הלילה. צריך לתת לו דיי הרבה זמן לעשות BUFFERING בשעות העומס... "פינקו" אותי לא מזמן והעלו לי את המהירות ל- 3 ללא תשלום, ועדיין אני צריך לתת לסרטונים לטעון לפני הצפייה. באתר של MAKO נגיד, אם אני רואה ארץ נהדרת, אין לי תקיעות וזה פועל ישר, אבל סרטונים מ-YouTube או GameTrailers באיכות 720/1080P אני צריך לתת לו זמן.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים