פורסם 2010 בפברואר 1615 שנים היי,אני מעוניין לקנות שרת Teamspeak 3.האם מישהו מכיר HOST טוב שיראח שרת של עד 35-50 אנשים במחיר נורמלי?נועם.
פורסם 2010 בפברואר 2015 שנים מחבר מישהו יכול להגיד לי לפחות אם החברה הזאת טובה?http://www.instantteamspeak.com/
פורסם 2010 בפברואר 2015 שנים teamspeak היא תוכנה לדיבור אחד עם השני בצאנלים שמאורחת על שרת במקום P2P , ובכך היא יותר קלה על המחשב מבחינת פס העלאה וכו' , בנוסף מאפשרת גם לארח הרבה יותר אנשים יש גם את תוכנת VENTRILO שהיא מאוד דומה ולאותה כוונהבדרך כלל משתמשים בתוכנות אלו למשחקי רשת כגון CS BATTLEFIELD וכו'
פורסם 2010 בפברואר 2015 שנים אלכס כנראה שאתה too old for this shit אני לא מכיר חברות אבל יש מלא פורומים ברשת שיש אנשים שמוכרים שם שרתים . פעם חבר שלי קנה שרת של vent אם אני לא טועה משהו כמו 15 שקל. תחפש בגוגל על אנשים שמוכרים או תגובות על חברות שמוכרות שרתים .
פורסם 2010 בפברואר 2115 שנים מה הייעוד של תוכנות כאלה, הרי כיום לכל משחק שמכבד עצמו יש אפשרות פנימית לדבר בין חברי הצוות עם אוזנייה ומיקרופון.זה מין שירות חיצוני של צ'אט שאתה מתחבר אליו בלי קשר למשחק כולשהו ואז נכנס למשחק ומתחיל לשחק כאשר השיחה היא חיצונית למשחק בכלל ?כי יש מלא שירותים כאלה עוד משנות ה-2000 שראיתי
פורסם 2010 בפברואר 2115 שנים מה הייעוד של תוכנות כאלה, הרי כיום לכל משחק שמכבד עצמו יש אפשרות פנימית לדבר בין חברי הצוות עם אוזנייה ומיקרופון.ברוב המשחקים איכות השמע די מחורבנת וגם צריך להיווצר מצב שהחברים שלך צריכים להיות איתך באותה הקבוצה בשביל שתוכלו לדבר.
פורסם 2010 בפברואר 2115 שנים ^^נכון האיכות לא טובה .התכונות האלו הם תוכנות קלות שמיועדות לדיבר במשחקים . אתה יכול לעשות חדרים בשרת + סיסמא ככה שרק הקבוצה שלך תוכל להיכנס .אבל מה שלא נוח בהם זה שצירך ללחוץ על כפתור בשביל לדבר . אני לשמל משתמש בסקייפ בשביל לדבר עם חברים , הבעיה היא שתמיד יש להם לגים ולי אין אז בדרך כלל מישהו לא מדבר איתנו .
פורסם 2010 בפברואר 2115 שנים אני די בטוח שאם היו לנו חבילות אירופאיות או לפחות חבילת 12\1MB שאין כמעט לאף אחד עדיין, הבעייה הייתה נפתרת.מהניסיון שלי, ברגע שלכל השחקנים באותה קבוצה יש UPLOAD ברמה של 1MB ואין שום תוכנות הורדת P2P ברקע - האיכות מצויינת.
פורסם 2010 בפברואר 2115 שנים מחבר זה לא רק למשחקים, אפשר סתם לדבר.האיכות מעולה, והתוכנה נוחה מאוד.לא חייבים ללחוץ על כפתור, יש מצב ב-TS3 שמעל עוצמת קול מסויימת המיקרופון ישדר. זאת אומרת, לחישה לא ישמעו אבל אם תדבר יותר חזק כן ישמעו.אני לא מחפש שרת, אני מחפש חברה שתארח את השרת שלי על IP שלה במהירות גבוהה ובזול.מישהו מכיר? החברה שהצעתי טובה? ראיתי שיש לה שרתים בארץ.
פורסם 2010 בפברואר 2115 שנים המטרה שלך זה למצוא שרת כדי להפעיל את השירות כמשהו מסחרי או כמשהו אישי למשחקי רשת בין חברים ?אגב, אפשר לפתוח קבוצות על שרת של מישהו אחר באופן חינמי? בטח יש עוד אנשים עם שרתים כאלה ואפשר פשוט להצטרף לשרת שלהם לא ?
פורסם 2010 בפברואר 2115 שנים מחבר המטרה שלך זה למצוא שרת כדי להפעיל את השירות כמשהו מסחרי או כמשהו אישי למשחקי רשת בין חברים ?אגב, אפשר לפתוח קבוצות על שרת של מישהו אחר באופן חינמי? בטח יש עוד אנשים עם שרתים כאלה ואפשר פשוט להצטרף לשרת שלהם לא ?אני רוצה את זה למטרה של משחק ולא לשימוש מסחרי.אני משער שיתנו לי בחלק מהשרתים כמה חדרים בשבילי בעד כסף אבל אני מעדיף משהו משלי.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.