עבור לתוכן

קניית שרת Teamspeak 3

Featured Replies

פורסם

היי,

אני מעוניין לקנות שרת Teamspeak 3.

האם מישהו מכיר HOST טוב שיראח שרת של עד 35-50 אנשים במחיר נורמלי?

נועם.

פורסם
  • מחבר

אף אחד?

פורסם
  • מחבר

זה חשוב לי...

אף אחד פה לא מבין בזה?

פורסם
  • מחבר

מישהו יכול להגיד לי לפחות אם החברה הזאת טובה?

http://www.instantteamspeak.com/

פורסם

תרצה לפרט מה זה ? הרי אתה שם לב שלא עונים.

פורסם

teamspeak היא תוכנה לדיבור אחד עם השני בצאנלים שמאורחת על שרת במקום P2P , ובכך היא יותר קלה על המחשב מבחינת פס העלאה וכו' , בנוסף מאפשרת גם לארח הרבה יותר אנשים

יש גם את תוכנת VENTRILO שהיא מאוד דומה ולאותה כוונה

בדרך כלל משתמשים בתוכנות אלו למשחקי רשת כגון CS BATTLEFIELD וכו'

פורסם

אלכס כנראה שאתה too old for this shit :lol:

אני לא מכיר חברות אבל יש מלא פורומים ברשת שיש אנשים שמוכרים שם שרתים .

פעם חבר שלי קנה שרת של vent אם אני לא טועה משהו כמו 15 שקל.

תחפש בגוגל על אנשים שמוכרים או תגובות על חברות שמוכרות שרתים .

פורסם

מה הייעוד של תוכנות כאלה, הרי כיום לכל משחק שמכבד עצמו יש אפשרות פנימית לדבר בין חברי הצוות עם אוזנייה ומיקרופון.

זה מין שירות חיצוני של צ'אט שאתה מתחבר אליו בלי קשר למשחק כולשהו ואז נכנס למשחק ומתחיל לשחק כאשר השיחה היא חיצונית למשחק בכלל ?

כי יש מלא שירותים כאלה עוד משנות ה-2000 שראיתי

פורסם

מה הייעוד של תוכנות כאלה, הרי כיום לכל משחק שמכבד עצמו יש אפשרות פנימית לדבר בין חברי הצוות עם אוזנייה ומיקרופון.

ברוב המשחקים איכות השמע די מחורבנת וגם צריך להיווצר מצב שהחברים שלך צריכים להיות איתך באותה הקבוצה בשביל שתוכלו לדבר.

פורסם

^^נכון האיכות לא טובה .

התכונות האלו הם תוכנות קלות שמיועדות לדיבר במשחקים .

אתה יכול לעשות חדרים בשרת + סיסמא ככה שרק הקבוצה שלך תוכל להיכנס .

אבל מה שלא נוח בהם זה שצירך ללחוץ על כפתור בשביל לדבר .

אני לשמל משתמש בסקייפ בשביל לדבר עם חברים , הבעיה היא שתמיד יש להם לגים ולי אין אז בדרך כלל מישהו לא מדבר איתנו .

פורסם

אני די בטוח שאם היו לנו חבילות אירופאיות או לפחות חבילת 12\1MB שאין כמעט לאף אחד עדיין, הבעייה הייתה נפתרת.

מהניסיון שלי, ברגע שלכל השחקנים באותה קבוצה יש UPLOAD ברמה של 1MB ואין שום תוכנות הורדת P2P ברקע - האיכות מצויינת.

פורסם
  • מחבר

זה לא רק למשחקים, אפשר סתם לדבר.

האיכות מעולה, והתוכנה נוחה מאוד.

לא חייבים ללחוץ על כפתור, יש מצב ב-TS3 שמעל עוצמת קול מסויימת המיקרופון ישדר. זאת אומרת, לחישה לא ישמעו אבל אם תדבר יותר חזק כן ישמעו.

אני לא מחפש שרת, אני מחפש חברה שתארח את השרת שלי על IP שלה במהירות גבוהה ובזול.

מישהו מכיר? החברה שהצעתי טובה? ראיתי שיש לה שרתים בארץ.

פורסם

המטרה שלך זה למצוא שרת כדי להפעיל את השירות כמשהו מסחרי או כמשהו אישי למשחקי רשת בין חברים ?

אגב, אפשר לפתוח קבוצות על שרת של מישהו אחר באופן חינמי? בטח יש עוד אנשים עם שרתים כאלה ואפשר פשוט להצטרף לשרת שלהם לא ?

פורסם
  • מחבר

המטרה שלך זה למצוא שרת כדי להפעיל את השירות כמשהו מסחרי או כמשהו אישי למשחקי רשת בין חברים ?

אגב, אפשר לפתוח קבוצות על שרת של מישהו אחר באופן חינמי? בטח יש עוד אנשים עם שרתים כאלה ואפשר פשוט להצטרף לשרת שלהם לא ?

אני רוצה את זה למטרה של משחק ולא לשימוש מסחרי.

אני משער שיתנו לי בחלק מהשרתים כמה חדרים בשבילי בעד כסף אבל אני מעדיף משהו משלי.

פורסם

תרצה לפרט מה זה ? הרי אתה שם לב שלא עונים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים