עבור לתוכן

MCITP - איפה אתם ממליצים ללמוד ? איפה הייחס הטוב ביותר ? ומחירים כמובן ...?

Featured Replies

פורסם

תודה :xyxthumbs:

פורסם

למה דווקא MCITP?

פורסם
  • מחבר

ממממ יש הצעות אחרות אם כך ? ......

פורסם

סתם שואל, מתעניין, בגלל שגם אני רוצה ללמוד עוד מעט איזו הסמכה

פורסם

17 אלף שקלים בג'ון ברייס?!?!?!?! לקורס אחד?! אמאלה!

והמכללה הזאת מביאה כמה קורסים ב16 אלף אה? המממממ

וההסמכות בינלאומיות... יש פה עוד מישהו שיש לו חוות דעת?

עריכה: וואלה נראה לי סבבה, אני מניח שאני אלמד שם, אבל מדאיג אותי הקטע עם הראיון עם זה ממיקרוסופט...

פורסם

מניסיון, השיעורים הכי טובים כנראה יהיו לך במכללת היי-טק בהרצליה. לעומת סלע וג'ון ברייס לדוגמא.. אצלהם הרבה פעמים נפלתי על מדריכים שמתברברים יותר מידי ורק חושבים שהם מאוד טכניים אבל מפספסים את הפואנטה של כל נושא, שלא לדבר על זה שהם משעממים. מכללת היי-טק עדיין לא אכזבו אותי. בעיקרון אתה יכול להסתכל מי מעביר את הקורס ולהביא לכאן רשימת מרצים ואני אגיד לך עם שווה או לא :) אה וגם האוכל יותר טוב במכללת היי טק :P

למה MCITP ? קחו בחשבון שזה לא רק קורס אחד אלא אוסף שלם של קורסים שבסופו של דבר נותן לכם הסכמת MCITP בינלאומית מוכרת ע"י מייקרוסופט (במידה ותעברו את המבחן). ד"א MCITP כולל בתוכו את הסמכת MCSE כי במסגרת הסילבוס של התוכנית עוברים על המון תכנים מהקורסים של MCSE. מה גם שעכשיו כבר לא הגיוני לעשות סתם MCSE כי הוא מיושן יחסית למצב בשוק.

אני אומר את זה בתור איש סיסטם, ללא הסמכות אבל עם מספיק ניסיון ותואר :)

פורסם

מסכים לחלוטין - מכללת הי-טק לא איכזבה אותי ועשיתי שם המון קורסים.

המחיר זה לא הכול!! אם הלימודים כוללים את הבחינות , את חומרי הלימוד של MS והתמחות באבטחת מידע זה שווה - מה גם שפעם אחרונה שהייתי שם הבנתי שהם מתחייבים להשמה.

אני ממליץ!

פורסם

עוד משהו פחות קשור מקצועית.. אם בסוף תחליט על מכללת היי-טק אז אני אשמח להמליץ על המסעדות הטובות בין מבחר המסעדות של התלושים :)

פורסם
  • מחבר

מישהו יודע מה המחיר לקורס בהייטק ?

יש הבדלים בין שם ל מכללת ר"ג ? או זה אחד לאחד אותם נושאים ?

פורסם

גילוי נאות, אני אורלי נציגת ג'ון ברייס הדרכה.

אנחנו מציעים את קורס MCITP+MCSA המקיף את כל התארים שקיימים כיום בתחום.

אנו המוסד היחיד בארץ המקנה גם הסמכת MCSA וגם הסמכת MCITP בקורס אחד.

הקורס כולל כמובן גם את בחינות ההסמכה הרשמיות של מיקרוסופט.

כמו כן אנו שמים דגש רב על עבודה מעשית בכתה הכוללת פרויקטים המדמים סביבת עבודה אמיתית.

אנו המוסד היחיד בארץ המקיים את הקורס גם במתכונת ערב וגם במתכונת בוקר.

המרצים שלנו בתחום זה הינם הבולטים ביותר בשוק והמועמדים מוזמנים להגיע אלינו לשיעורי צפייה ולהתרשם בעצמם.

בנוסף, שמחים להציע לטובת הבוגרים מחלקת השמה.

אשמח להשיב על כל שאלה בכל נושא לימוד.

אורלי.

פורסם

הי אורלי

מאור פרץ מג'ון ברייס דיבר איתי יום אחד וגם שלח לי אימייל עם מסמכים מצורפים שמפרטים את נושאי הלימוד, מאוד התרשמתי, רק שעכשיו אני לא יודע אחרי שspectra אמר שאנשים שלכם משעממים וזאת כמות גדולה של כסף...

שיגעו אותי, אני כבר לא יודע איפה ללמוד, אני סך הכל רוצה ללמוד במקום טוב

פורסם

MCSA \MCSE בקרוב כבר לא ניתן יהיה לגשת לבחינות כי מייקרוסופט עוברת רק לMCITP אז שלא ידחפו לך סתם תארים שלא תוכל להיבחן עליהם בקרוב.

המלצה שלי כל המכללות מלמדות אותו דבר אותם מודלים שמיקרוספט מחייבת, מיקרוסופט גם מחייבת להקצות זמן מסויים לכל מודל, מה גם שאת הבחינות בסוף עושים ממילא במקום חיצוני צד שלישי כך שזה ממש לא משנה היכן תלמד.

לפי דעתי לך על מה שהכי זול היום בשוק שזה 8000 ש"ח ואם תרצה אפשר גם את זה להוזיל

פנה אלי בפרטי להסבר :)

פורסם

אישית לא עשיתי קורס באף אחת מהמכללות אבל יש לי רק עצה אחת לתת לך,

תבקש מהמכללה שבה אתה עומד ללמוד את השם של המדריך העתידי ותעשה בירור קצר באינטרנט לגביו.

בסופו של דבר המדריך הוא זה שיקבע את רמת הקורס, אז אל תתפשר לגביו.

פורסם

סיימתי את MCITP ו MCSA בגון ברייס בכללי הקורס עלה 17900 אין הרבה מה להרחיב

אני רק יכול להגיד שהקורס תורם המון הוא מקיף הרבה חומר

אבל חייב חייב ללמוד כפול בבית.

בגון ברייס מקצים לקורס הזה בערך 400 שעות שבמקומות אחרים נתנו לזה 170 בערך שזה ממש ממש

לא מספיק ובגלל זה המחיר הוא גבוהה בכל שאלה נוספת אפשר לפנות אלי לאימייל בכייף

eliorbodkov@gmail.com

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים