עבור לתוכן

המלצה לרכישת מסך ב........700 ש"ח

Featured Replies

פורסם

שלום,

כןכן לא התחרפנתי

יש לי בשני חנויות מסוימות הנחה של 30%

ראיתי שרוב המסכים בגדלים של 22-23" נעים באזור ה 1000 ש"ח כמו סמסונג 2333SW ,2243,BENQ E2200HD, CHIMEI 24ED

את כל אלו אני יכול להשיג ב 30% פחות (הלוואי ויכולתי את ה DELL :( )

יש איזו המלצה למי מהם?

אגב את ה CHIMEI שהוא 24 (23.6) בפורמט 9:16 אני יכול להשיג ב 600 ש"ח בלבד (חדש ועם אחריות יבואן)

עוד ראיתי מסך של פוג'יקום - מישהו מכיר ? טוב? גרוע?

פורסם
  • מחבר

וואלה אישי??

פורסם

אני קניתי את שימי 24 מהשופרסל ב-890

ולדעתי אחלה מסך

פורסם
  • מחבר

זה העניין בדיוק !!!

ותאר לך שיש לי על המחיר הזה עוד 30% הנחה !!

זתומרת שהמסך הזה יעלה לי 620 ש"ח !!!!!

העניין שאף אחד מהבכירים בפורום עדיין לא הביע את דעתו לגבי ההשוואה בין המסכים שציינתי

חבר'ה,

מחכה לכם!!

פורסם

אני לא בכיר

בשופרסל השימי עמד לצד ה-2333 ולדעתי מבחינת

צבעים שימי נתן בראש לגבי איכות תמונה שניהם נראו אותו דבר

אגב אתה צודק עצוב הפורום הזה לא מגיבים לכלום חוץ מכאלה תגובות

תעלה תקציב ל-1250 קח LG או DELL עם פנל IPS

פורסם

הסיבה שלא מגיבים היא שאין הבדל טכני גדול בין כל המסכים שציינת הנתונים היבשים שלהם גם אם שונים על הנייר כמעט זהים במציאות.

הדרך הטובה ביותר לבחור אחד מהם תהיה ללכת לראות אותם בעיניים.

לא מדובר על מסכים עם פאנלים איכותיים שבינהם הבדלים משמעותיים לשימושים שונים.

פורסם
  • מחבר

BAGHEERA ידידי,

הרשה לי לחלוק עליך,

רוב האנשים קונים במחירים של 1000 ש"ח בערך והמסך היחיד שהוא איכותי הנו הדל המפורסם שעולה כ 1300 ש"ח.

לא לכולם האפשרות, הרצון או כל סיבה אחרת להשקיע את הסכום ע"מ לרכוש דל ויסתפקו במסכים אחרים זולים יותר (אין ויכוח שגם נחותים יותר).

סביר להניח שיש הבדלים באיכות התמונה בין המסכים שאינם דל כיוון שכל חברה משתמשת במעגלי שיפור תמונה משלה גם אם לכולם אותו הפנל (TN).

במקרה שלי אני יכול להשיג את מה שציינתי בפתיח באזור ה 600-700 ש"ח (את כולם פחות או יותר) וזה חתיכת הפרש במחיר.

לצרכים שלי (גלישה וצפיה בסרטים) זה מספיק.

אז בכל זאת רציתי לדעת מה עדיף??

פורסם

BAGHEERA לשיטתך אפשר לשים הודעה אחת ושלא יהיה פורום כלל

בהודעה הזו יהיה רשום ההמלצה כיום LG ו-DELL ביי

לגבי פותח האשכול אני גם לא מסכים איתך לגבי המומחים

אני אתה וכל אחד יודע מה המומחים חושבים אבל לי לפחות יש

עוד פרמטרים שאני לוקח בחשבון

הפרמטר שלי הכי חשוב הוא עלות תועלת לכן קניתי את "שימי"

להוסיף משהוא כמו 40% או 50% בשביל לבוא למסך מהצד לא תודה

אין לי צורך בזה ולרוב האנשים אין צורך בזה, השחור הוא לא שחור? בעיניי הוא מספק

ואני רואה במסך גם סרטים

ועוד כל מיני חפירות

אבל בטוח שלעוד משתמשים בפורום יש שימי ומהם נדרשת חוות הדעת והם לא מגיבים

בקיצור ב-600 שח לדעתי האישית אין שאלה

פורסם
  • מחבר

היי Yeoshua1

לא רציתי להיות בוטה אבל הבנת את הראש שלי,

זה ברור שיש רק 2 מסכים בגדלים עד 24" עם פנלים איכותיים כרגע (באיזור ה 1300-1400 ש"ח).

גם ידוע שהשאר הם עם פנל TN.

ובכל זאת אני מאמין כפי שכתבתי קודם שיש הבדלים באיכות התמונה בינהם (נעזוב כרגע ארגונומיה וחיבורים שגם הם חשובים) ובמיוחד בין חברה לחברה.

ואת ההבחנה הזאת אני מחפש.

כמו שניתן להבין גם למחיר יש כאן משקל שהרי אם היה הפרש של 100-200 ש"ח ברור שהייתי עושה מאמץ לקנות דל.

כמובן שמי שיש לו ידע והבנה לא רק ע"ס נתונים טכניים יבשים יבורך ומוזמן להביע את דעתו

פורסם

יש פה הרבה אי דיוקים.

1. איך שלא ניקח את זה, מסכים בעלי פאנל TN יראו תמונה פחות טובה ממסכים בעלי פאנלים איכותיים. אין לך את הכסף לצג מבוסס פאנל איכותי? אם אתה גרפיקאי נדפקת משהו, אם לא, לא נורא. אבל אז עיקר ההבדלים בין הצגים השונים הוא באמת הרזולוציה, העיצוב, הארגונומיה, ושאר ירקות, בפועל למעט מספר דגמים כושלים (ויש כאלו, אם כי בדגמים העדכניים פחות), איכויות התמונה של צגי הTN די דומות.

2. זה לא מסכי שימי ובניו, זה צ'י מיי.

3. לאחותי קנינו לא מזמן את ה2494LW של SAMSUNG, זה בטווח המחירים שלך לדעתי, מסך FHD גם 23.6" יש לו זליגת אור, והזוויות לא אופטימליות גמו לדוגמא במסך הM-PVA שלי אבל התמורה למחיר מצויינת.

4. אתם לוקחים את תגובות המומחה של המדור כסתמית, אבל כשאתה מגיע ללחם ארז ומבקש לחם, ישאלו אותך איזה וינסו להציע לך משהו שיתאים לענינות טעמך, כשאתה מגיע למאפיה השכונתית שלארז, ושואל איזה לחם יש לך,אז יענו לך "מה לחם? אתה לא רואה שהכל פה זה שקיות של פיתות?". לפני 3 שנים יכולת לקנות צגים זולים למדי שגם ברזולוציה הטבעית שלהם, נתנו איכות תמונה נוראה, אני זוכר שראיתי צגים כאלו של פוג'יקום. אבל היום, אלא אם תקנה מסכים מבית עזרא LCD, נמוכים הסיכויים שתתקל במסך מבוסס TN שיהיה יוצא דופן מאד לחיוב או לשלילה.

פורסם
  • מחבר

yz101,

שלום לך ותודה על תגובתך

חלילה לי מלחשוב כי תגובות המדור סתמיות,

אם הייתי חושב כך לא הייתי פעיל פה

מה שרציתי להדגיש הוא שמתמקדים במסכים המסויימים של דל ו LG שאין ויכוח לגבי איכותם ודי נטשו את השאר.

אני מאמין כי בכל זאת יש יתרונות בנושא התמונה על אחד מול השני וציינתי מס' מסכים בפתיח ועליהם הייתי מעוניין לדעת יותר מאנשים כמוך שניסו ומבינים יותר ממני

כמובן כפונקציה של תמורה לכסף

פורסם

yz101

1 בגדול אתה צודק אבל אבל ההבדל באיכות ממש קטן שאתה יושב מול המסך ואם אין לידך מסך עם פנל

"איכותי" אז גם לא בטוח שהגרפיקאי נדפק

לגבי "איכויות התמונה של צגי הTN די דומות" אפשר להליף במשפט גם IPS ו-PVA ו-TNT וכל צירוף אחר

2 בחייך רד מהעץ אל תהיה יהיר?(י ד ו ע)

3 היה כאן מישהו שאמר שב"DELL" המהולל איזה צד במסך מואר לו יותר ממקומות אחרים ה"מהללים" טענו שזה סביר

אני מאמין שגם הזליגה ב"SAMSUNG"

והשורה האחרונה שלך "התמורה למחיר מצויינת"

4 לא לוקחים כסתמית אבל זה די פטתי שסופו של כל אשכול מסתיים אותו דבר

והאמת יכולת לתת חוות דעת רק על ה-2494LW

פורסם
  • מחבר

Yeoshua1,

אין צורך בהתבטאויות בפן האישי

אין כאן שום דבר אישי מלבד הרצון ללמוד ולדעת יותר על התחום והרצון להתאים מסך הטוב ביותר במסגרת מגבלת התקציב.

כמו בכל דבר בחיים אין מושלם - גם לא דל.

מה שביקשתי הוא פשוט לנסות לחדד את היתרונות של המסכים המבוססים TN ולהמליץ על דגם או דגמים שכן מה לעשות שיש יותר TN מאחרים וזהו הנתח המשמעותי ביותר?

פורסם

המטרה של הפורום הנ"ל היא להעלות את המודעות והרמה של אנשים שקונים מסכי LCD.

הדרך לעשות זאת היא להפנות את האנשים לדגמים הספציפיים שמשלבים איכות תצוגה(פאנל איכותי) ומחיר נמוך.

לצערי אין שום דבר מיוחד שניתן לומר על הדגמים שמתומחרים מתחת.

מה יעזור לך אם אני אציין שהממוצע DELTA E94 של מסך אחד נמוך מהשני? שניהם גם ככה

לא מתאימים לגרפיקה. כל מה שנשאר הוא פלסטקיה וארגונומיה ואותה ניתן לשפוט בקלות ובצורה מוצלחת בחנות.

זה שמישהו אחד קונה את הצאי מאי ומרוצה לא אומר שאתה תהיה מרוצה ממנו,

אם היו לו נתונים אמפיריים להוכיח שהוא מרוצה זה כבר היה שונה אבל לא כך דברים אמורים.

בשורה התחתונה במסכים הנ"ל העצה הכי טובה היא קח את המסך שנראה הכי יפה. :xyxthumbs:

אחרת אתה מוזמן לחפש מידע על הדל/LG שמציגים 16.7 מיליון צבעים אמיתיים, בעלי זויות צפיה רחבות,

זמן תגובה נמוך, יחס ניגודיות סטטי גבוה וכיול צבעים סביר מהמפעל. את כל אלו לא תמצא ביחד במסכי TN.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים