עבור לתוכן

מחפש המלצה למודם אלחוטי

Featured Replies

פורסם

אני רוצה לקנות מודם אלחוטי, אין לי שום מושג בעניין ולכן זקוק להמלצה.

שימוש ביתי, בניין בין 4 קומות

זקוקים לפרטים נוספים?

פורסם

לא קיים כזה דבר.

יש או נתבים עם יכולות אלחוטיות או נתבים שמשולבים מודם.

איזה תשתית יש לך ומה הציפיות שלך מהציוד?

פורסם

אכן יש נתבים אלחוטיים משולבים עם מודם.

השאלה למה זה טוב...

לעניות דעתי עדיף לקנות נתב אלחוטי טוב בפני עצמו ולהשאיר את המודם לספקי התשתית (אלה אם כן יש באמת סיבה להעדיף מודם משופר משום מה).

פורסם
  • מחבר

אני off topic יותר ממה שחשבתי בעניין הזה, סליחה

הכוונה שלי זה שאני רוצה לקנות את המודם הזה של ה WIFI, ההוא שמתחבר בחיבור USB למחשב

משהו כזה http://www.edimax.com/en/produce_detail.php?pl1_id=1&pl2_id=44&pl3_id=124&pd_id=223

מקווה שהסברתי את עצמי טוב ::)

פורסם

זה לא מודם, זה כרטיס רשת אלחוטי חיצוני בחיבור USB.

בכדי להתחבר לאינטרנט אתה צריך כמובן גם ראוטר אלחוטי אחרת לא יהיה לך דרך להתחבר לתשתית האינטרנט.

אם זה למחשב נייח אז אולי עדיף לך לקנות כרטיס רשת אלחוטי פנימי.

פורסם
  • מחבר

יש לי ראוטר אלחוטי http://tplink.en.makepolo.com/productshow/4521071.html

הגדרתי אותו והכל עובד סבבה, חיברתי את המחשב בחדר השני

אבל אני לא צריך את הכרטיס כדי להתחבר לרשת שלי, אלא של אחרים (שכנים, חברים...) בבניין/בשכונה

אפשר לדעת מה ההבדל בין כרטיס חיצוני ופנימי?

פורסם

למה שתרצה להתחבר ישירות לרשת הפרטית של השכנים או החברים שלך?!

על ה-אינטרנט שמעת? זו מעין המצאה קטנה כזו שמקשרת בין מחשבים בכל העולם...

פורסם
  • מחבר

לא לרשת! אלא לאינטרנט :-\

לגלוש, אבל באינטרנט שלהם

פורסם

למה אתה צריך להיות מחובר דרכם אם כבר יש לך ציוד וחיבור משלך?

פורסם

אני מקווה שאתה מבין שהחיבור שלהם לאינטרנט לא שונה בהרבה מהחיבור שלך - ה"אינטרנט" הוא אותו "אינטרנט".

החיבור נבדל (אם בכלל) רק ברוחב הפס, אבל אז - אם הם מתירים לך לנצל להם רוחב פס, מדוע לך מלכתחילה לשלם בעצמך על חיבור לאינטרנט משלך? ורק לשם ההבהרה - אם לא קיבלת מהם רשות להתחבר, זו עבירה פלילית

פורסם
  • מחבר

יש אתרים שאני לא מצליח להתחבר דרך הספק שלי (בזק)

ואני רוצה להתחבר דרך ספקים אחרים

חוץ מזה, סך הכל ביקשתי המלצה, זה סוטה מהנושא לא?

פורסם

כחלק מהנסיון שלנו לעזור למי שמבקש עזרה/המלצה - אנחנו מנסים להבין מה בדיוק הוא צריך/מנסה-לעשות כדי שנוכל לעזור לו טוב יותר

לדוגמא, עכשיו חשפת בפנינו שהבעיה שלך מלכתחילה היא לא סתם שאתה מחפש כרטיס רשת - אלא שיש לך בעיות בתקשורת

יש דרכים אחרות - חלקן פשוטות וזולות יותר - לפתור את הבעיה הזו - שלא לדבר על כך שיכול להיות שהבעיה הזו אין מקורה בספק האינטרנט כי אם בתשתית עצמה או במחשב עצמו

בדיוק כמו שלא היית קונה מכונית כי נשברה לך הרגל - כך לא קונים "כרטיס רשת כדי להתחבר לשכנים" בגלל בעיות בגלישה

פורסם

אתה קונה איזה כרטיס רשת PCI או USB עם אנטנה, מתקין, מתחבר עם על הרשת עם האות ההכי חזק שיש וסלמאת

פורסם

איזה בדיוק חסימה יש לך? אתה לא מצליח לגלוש לאתרים מסויימים? מה אתה מנסה לעשות ? אין סיבה שלא נצליח לפתור זאת.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים