עבור לתוכן

בעיה לאחר התקנה בקר טמפרטורה

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

תכלס אתה צודק

פורסם

תכלס אתה צודק

גם לי יש את הבקר הזה,החיישנים לא מועילים במיוחד אבל היכולת לשלוט במהירות של המאוורר (מהירות=כוח=רעש) פשוט שווה כל אגורה,ככה כשאני יודע שהמחשב הולך להתאמץ אני מעלה הכל ל100 אחוז וכשצריך שקט למשל כמו שהולכים לישון מנמיכים ל60 אחוז...הקנייה הכי טובה שעשיתי למחשב בשנה האחרונה

פורסם
  • מחבר

אבל הטמפרטורות שם מבאסות , הבקר של המאווררים זה הדבר היחיד שאני מרוצה ממנו אבל יש בקרים נטו של מאווררים ועולים פחות אפשר היה להוריד את המטפרטורות זה מיוחתר לטעמי .

פורסם

אבל הטמפרטורות שם מבאסות , הבקר של המאווררים זה הדבר היחיד שאני מרוצה ממנו אבל יש בקרים נטו של מאווררים ועולים פחות אפשר היה להוריד את המטפרטורות זה מיוחתר לטעמי .

באמת ציפית שהטמפרטורות יהיו מדויקות? תמיד עדיף את החיישנים שמודדים מתוך המכשיר על פני החיצוניים

פורסם
  • מחבר

בזיג זג מחשבים המוכר שם הטעה אותי אמר לי שהחיישנים האלה יותר מדוייקים מהלוח בלה בלה עשה לי שטיפת מוח :-\

פורסם

אם לא שמת לב גם אנחנו אמרנו לך לפני עמוד שהחיישניםה אלה לא יותר מדויקים..אבל אתה בחרת להתעלם !

פורסם
  • מחבר

צודק מודה באשמה מוכן להיות עד מדינה

פורסם

דווקא יש לי NZXT Sentry LX והטמפ' שהוא מראה נמוכה במעלה אחת ממה שמראה RealTemp.

החיישנים שלו דווקא עושים עבודה מעולה, פשוט צריך לדעת למקם אותם על הרכיב...

אצלי שמתי את הבקר של המעבד בתוך צלעות הקירור, כמה שיותר קרוב למעבד. הוא כמעט ונוגע במעבד עצמו, ככה שהוא נותן תוצאה דומה מאוד(כמעט זהה) למה שנותח החיישן הדיגיטלי של המעבד עצמו.

ומה שאמרו לגבי מהירות סיבוב המאווררים, אצלי אני יכול לקבוע את זה לפי RPM ולא לפי אחוז, זה ממש מעולה, עוזר לי מאוד (: .

בכל מקרה...אם היו אומרים לי היום לקנות אחד כזה, הייתי משקיע במשהו קטן עם בורר ידני(עושה את העבודה כמו שצריך), וקונה קירור רציני למעבד(Mugen 2).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים