פורסם 2010 בפברואר 1615 שנים תכלס אתה צודקגם לי יש את הבקר הזה,החיישנים לא מועילים במיוחד אבל היכולת לשלוט במהירות של המאוורר (מהירות=כוח=רעש) פשוט שווה כל אגורה,ככה כשאני יודע שהמחשב הולך להתאמץ אני מעלה הכל ל100 אחוז וכשצריך שקט למשל כמו שהולכים לישון מנמיכים ל60 אחוז...הקנייה הכי טובה שעשיתי למחשב בשנה האחרונה
פורסם 2010 בפברואר 1615 שנים מחבר אבל הטמפרטורות שם מבאסות , הבקר של המאווררים זה הדבר היחיד שאני מרוצה ממנו אבל יש בקרים נטו של מאווררים ועולים פחות אפשר היה להוריד את המטפרטורות זה מיוחתר לטעמי .
פורסם 2010 בפברואר 1715 שנים אבל הטמפרטורות שם מבאסות , הבקר של המאווררים זה הדבר היחיד שאני מרוצה ממנו אבל יש בקרים נטו של מאווררים ועולים פחות אפשר היה להוריד את המטפרטורות זה מיוחתר לטעמי .באמת ציפית שהטמפרטורות יהיו מדויקות? תמיד עדיף את החיישנים שמודדים מתוך המכשיר על פני החיצוניים
פורסם 2010 בפברואר 1715 שנים מחבר בזיג זג מחשבים המוכר שם הטעה אותי אמר לי שהחיישנים האלה יותר מדוייקים מהלוח בלה בלה עשה לי שטיפת מוח :-\
פורסם 2010 בפברואר 1815 שנים אם לא שמת לב גם אנחנו אמרנו לך לפני עמוד שהחיישניםה אלה לא יותר מדויקים..אבל אתה בחרת להתעלם !
פורסם 2010 בפברואר 2015 שנים דווקא יש לי NZXT Sentry LX והטמפ' שהוא מראה נמוכה במעלה אחת ממה שמראה RealTemp.החיישנים שלו דווקא עושים עבודה מעולה, פשוט צריך לדעת למקם אותם על הרכיב...אצלי שמתי את הבקר של המעבד בתוך צלעות הקירור, כמה שיותר קרוב למעבד. הוא כמעט ונוגע במעבד עצמו, ככה שהוא נותן תוצאה דומה מאוד(כמעט זהה) למה שנותח החיישן הדיגיטלי של המעבד עצמו.ומה שאמרו לגבי מהירות סיבוב המאווררים, אצלי אני יכול לקבוע את זה לפי RPM ולא לפי אחוז, זה ממש מעולה, עוזר לי מאוד (: .בכל מקרה...אם היו אומרים לי היום לקנות אחד כזה, הייתי משקיע במשהו קטן עם בורר ידני(עושה את העבודה כמו שצריך), וקונה קירור רציני למעבד(Mugen 2).
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.