עבור לתוכן

בעיה לאחר התקנה בקר טמפרטורה

Featured Replies

פורסם

התקנתי את הבקר NZXT SENTRY 2 במחשב אבל אני חושד שמשהו דפוק בחיישנים , בביוס 27-29 מעלות , בתוכנה REAL TEMP 23 , בבקר קבוע 24 לפעמים נופל ל 23 , כונן קשיח HITACHI 26 , כונן קשיח SAMSUNG 24 , ויש 2 בקרים פנויים שלא חיברתי והם בתוך המארז וזה מראה 23 , 24 הטמפרטורות ממש דומות איך זה יכול להיות ? ויש לי עוד שאלה יש לי 5 חיישנים ו 5 בקרי שליטה אחד שמתי ליד המעבד ולמאוורר של המעבד יש 4 פינים ולבקר צריך 3 אז אחד אבוד מבחינת שליטה מאוורר , שמתי עוד 2 בקרי טמפרטורה ( לא שליטה ) על הכוננים הקשיחים , ו 2 בקרי שליטה שמתי על המאווררים קדימה ואחורה בלי חיישנים איפה אמורים לשים את החיישן צמוד למאוורר או מבחוץ ? מה אני אמור לראות את החום שנכנס או יוצא מהמאוורר ? לא הבנתי כל כך את הקטע , האמת קניתי את זה בשביל היופי וגם כדי לראות את החום של המעבד בזמן אמת ללא תוכנה .

עריכה :

שמתי את הבקרי טמפרטורה בצד של HDD הייתי צריך לשים את זה בחזית שלהם ? איפה המדבקה שרשום הנפח ? כי מתחת יש שבבים .

פורסם

בREAL TEMP תכוון את הTJMAX לפי המעבד שלך,יש טבלאות של זה באינטרנט,הבקר החיצוני מן הסתם פחות יעיל מן הפנימיים בגלל שהוא מודד טמפרטורה מפני השטח ולא מתוך הרכיב (כמו בכונן הקשיח)

פורסם

הכל תלוי איפה מקמת את החיישנים..מין הסתם שהטמפ' של החיישן "ליד"/"קרוב" למעבד לא תציד טמפ' של המעבד..

ולא הבנתי את השאלה לגבי החיישנים של המאווררים ? אתה מדבר על חיישני טמפ' ?

פורסם
  • מחבר

אי אפשר לשים את החיישן באיזושהי צורה על המעבד בלי שיפריע לגוף קירור ? הגוף קירור נוגע באמצע של המעבד ( עיגול נחושת ) לא מכסה את כולו .

פורסם

אתה יכול להדביק אותו על גבי פיסת הסיליקון ולא ההיטסינק עצמו..אבל שום זה עדיין לא משקף את הטמפ' בתוך המעבד..אלה קרוב אליו..

פורסם
  • מחבר

וה REAL TEMP משקף את הטמפרטורה בתוך המעבד ?

פורסם
  • מחבר

אז עוד לא עניתם לי על השאלה איך יכול להיות שבביוס במצב מנוחה יש לי 33 מעלות ובתוכנה בתוך ה XP יש 26 ? איך זה הגיוני ? ועוד שאלה יש לי " קירור זכרונות " אבל בפנים אין משחה טרמית רק אלומיניום ו 2 קליפסים כזה שסוגר על הזיכרון אז צריך למרוח את השבבים זכרונות במשחה טרמית לפני ? http://www.pccool.co.il/html/index.asp?p=ddrc-b אני לא יודע אם זה מתאים גם ל DDR2 זה יחסית ישן בתקופה DDR1

פורסם

איך יכול להיות ? חישוב טמפ' שונה..הביוס מחשב את הטמפ' באופן שונה ולכן החריגה בטמפ'..דובר על זה לא מעט..תריץ חיפוש..

לגבי הקירור לזיכרון..יש שם פד טרמי שנדבק לשבבים של הזיכרון..ככה כלום לא נופל..

פורסם
  • מחבר

עם כל הכבוד לכל תוכנה , הביוס הוא הכי אמין ולהגיד לי ש REAL TEMP יותר אמינה מהביוס גם אם תהיה מהנדס באינטל אני לא אאמין לך , מה שכן שזה בברירת מחדל על 90 במקום 80 הטמפרטורה הגיונית קצת יותר ( ביוס 39 ) וב TEMP במנוחה 39 ועד 50 במאמץ אם אפשר לקרוא לזה ככה , שזה על 80 הטמפרטורה על 26 ב XP ואין מצב בעולם שיש הפרש של 13 מעלות בין התוכנה לביוס שבביוס זה עוד במנוחה , במנוחה המחשב מתאמץ יותר ? ובלי קשר לזה שמתי " סנסור " בין הזכרונות וקיבלתי 32 מעלות ובצלע של הציפסט באמצע וקיבלתי 36 הכי גבוה בכל חלק במארז , קודם כל יש בכלל קנה מידה לדעת כמה מעלות אמור להיות החום של הזכרונות / ציפסט ? אולי רשום באתר יצרן ? דבר שני איך זה ? http://www.arctic-cooling.com/catalog/product_info.php?cPath=39_&mID=456 לקרר עם זה את הזכרונות

פורסם

איזה זכרונות יש לך בכלל שאתה מחפש קירור?

פורסם
  • מחבר

זכרונות פשוטים של SAMSUNG DDR2 800 2GB פשוט האיזור סביב הזכרונות נורא חם 36 מעלות .

פורסם

וכמה הקירור של AC עולה?

פורסם
  • מחבר

השאלה אם הקירור על הזכרונות יעזור

פורסם

טל תקשיב רגע!

1.מחיר של קירור כזה יעלה כמו זכרונות שכוללים כבר קירור ואולי יותר!

2.ספק עם קרור כזה יוריד משמעותי את הטמפ של הזכרונות!

3.תפסיק לחפש אמצעי קירור למחשב בינוני! אז אולי הוא קצת חם! נקה אבק תחליף משחה וזה מספיק.

4.הבקר טמפ שקניתה הוא לא יותר מגימיק מצועצע ונחמד ולא איזה כלי שבאמת אפשר להסתמך עליו בתור מודד טמפ.

מספיק :nixweiss:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים