פורסם 2010 בפברואר 1415 שנים שלום styx,נראה שאתה פשוט לא מחובר לאינטרנט.עליך להגדיר מחדש או לבדוק את ההגדרות הקיימות.אני מציעה לחבר את הראוטר למחשב בעזרת כבל וליצור איתנו קשר בטלפון *3014ונציג התמיכה יגדיר יחד איתך את ההגדרות הדרושות.אפשרות נוספת היא ליצור איתי קשר בהודעה פרטיתאו בכתובת המייל online@bezeqint.netבצירוף הפרטים: שם מלא, מס' טלפון, שם משתמש בבזק בינלאומי ושעות נוחות לחזרה.ואדאג שנציג מטעמנו יחזור אליך בהקדם.המשך גלישה מהנה,לוטם בזק בינלאומי.
פורסם 2010 בפברואר 1415 שנים מחבר לוטם תקשיבדיברתי עם 2 נציגים שלכם איד בשם אדם ועוד אחת שאני לא זוכר\וכל מה שהם אמרו זה לנתק ולחבר וליבדוק אם ההגדרות נכונותואחראי 20 שככה היית השיחה הם הפנו אותי לפיקוק מחשבים\בקיצור לא נתנו לי שירות בכלל\נ.באמרתי לשניהם שזה מחובר ובדקתי את ההגדרות 20 פעם וזה לא עזר
פורסם 2010 בפברואר 1515 שנים אפשרות נוספת:על פי התיאור שלך DHCP Enabled. . . . . . . . . . . : Noכלומר, השירות של הDHCP מבוטל ויש להפעילו מחדש דרך שירותים.על מנת לוודא שאכן מוגדר במחשב לקבל DNS באופן אוטומטי יש לוודא שהשירות מופעל במערכת ההפעלה.התחל->הפעלה-> ולהקליד בשורת החיפוש: services.msc.חפש ברשימה את DHCP וודא שהשירות נמצא ב ON (תוכל גם לבטל ולהפעיל מחדש).במידה והתקלה עדיין לא נפתרה, נסה להגדיר שרתי DNS באופן ידני.שרתי ה-DNS של בזק בינלאומי:primary - 192.115.106.31 secondary - 62.219.186.12 או:primary – 192.115.106.35secondary – 62.219.186.7 המשך גלישה מהנהלוטם בזק בינלאומי
פורסם 2010 בפברואר 1515 שנים מחבר לוטם שלוםעכשיו הDHCP גם DNS בסדרשאני מיתבר זה כותב(בהגדרותש ל הנתב PPPOE CONNECTED)ורק שהכול מחובר בכל(מודם+ראוטר) זה עובדאבל שאני מנתק ומנסה להיתחבר לאלחוטי זה לאניסיתי להגדיר DNS לבד וזה לא עזר(IP4)נ.בהצלחית להיתחבראבל זה כותב קישוריות מוגבלת או חסרהנ.בעזוב אני אידיוט ה DHCP לא היה מוגדר לרשת בכלללבכלל תודה לכולם
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.