עבור לתוכן

בושה לערוצי החדשות!

Featured Replies

פורסם

פיגוע לפני כ15 דקות, בשלושת הערוצים רואים סרטים, רק ערוץ 10 עושים טובה ששמים פס גלילה עם דיווח למטה.

פשוט בושה וחרפה.

עדיין בערוץ 2 ו1 יש סרטים בלי שום דיווח, בערוץ 10 כנראה מחכים לפרסומות בשביל להפסיק את הסרט.

זאת לא פעם ראשונה שכזה דבר קורה, בערוץ 2 חיכו לסוף של איזה תוכנית בידור בשביל לצאת במבזק על פיגוע.

לפחות ברדיו מדווחים...

פורסם

נכון ... בדיוק חשבתי על זה לפני 2 דקות

פורסם

Did you consider the fact it's saturday and they might not keep the staff at the studios over the weekend just for these cases...?

It takes time to get a broadcast going.

פורסם

סוף סוף ערוץ 10 נזכרו לצאת.

ערוץ 1 ו2, נאדה.

ארמאגדון, גם בימים רגילים ערוץ 2 מחכה לפעמים לסוף של תוכנית או להפסקת הפרסומות.

יש להם צוותים בכל מקום, אבל הם מעדיפים לשדר סרט :-X

פורסם

Did you consider the fact it's saturday and they might not keep the staff at the studios over the weekend just for these cases...?

It takes time to get a broadcast going.

זה לא קשור.

חייב להיות לפחות מגיש חדשות אחד זמין בכל עת, בהחלט מדובר בפשלה של כל הערוצים כאשר הם מתחילים לשדר (רק ערוץ 10 בינתיים) 45 דקות אחרי הפיגוע.

פורסם

בושה ...

פורסם

עכשיו סוף סוף ערוץ 2 נזכרו, בערוץ 1 עדיין כלום.

ערוץ 1 מקבל כסף מהאגרה שאנחנו משלמים, אין טעם לשלם לערוץ שמעדיף סרט מאשר דיווח על פיגוע חמור.

פורסם

I don't think Channel 1 will even go on air on a saturday since it's not a private channel due to religous reasons.

פורסם

ערוץ 1 גם נזכר עכשיו לדווח.

בושה לשלושתם, פשוט בושה.

פורסם

I don't think Channel 1 will even go on air on a saturday since it's not a private channel due to religous reasons.

יש אצלהם מבזק חדשות כל שעתיים אחה"צ ואחד בחצות בליל שבת.

פורסם

מהחודש לימודי תקשורת שלי הבנתי שלא עולים לשידור עד שאין לפחות 80% מהמידע, לא משנה אם הוא בדוק או לא, אבל הבסיס צריך להיות נכון.

פיגוע, בחיפה, מקום קשה להגיע אליו. יש בעיה לאסוף את כל המידע, עד שמגיע למקום צלם או צוות, עד שמכינים הכל באולפן, דברים כאלה לוקחים המון זמן.

פורסם

זה נכון ששבת היום ולוקח זמן להוציא צוות לשטח אבל 45 דקות?

בלי לפחות פס גלילה למטה בלי כלום?

באמת בושה לפחות יש רדיו ואינטרנט בשביל משהו

פורסם

זה נכון ששבת היום ולוקח זמן להוציא צוות לשטח אבל 45 דקות?

בלי לפחות פס גלילה למטה בלי כלום?

באמת בושה לפחות יש רדיו ואינטרנט בשביל משהו

אני רוצה לראות אותך מצליח לעשות את זה מהר יותר.

פורסם

אתה יודע כמה זמן לוקח להכין פס גלילה?

פחות מהזמן שלוקח לי לכתוב את ההודעה הזאת

(צחוק הגורל הכלב שלי בדיוק התחיל להשתולל כשבאתי ללחוץ Send אז זה לקח לי עוד חמש דקות)

פורסם

אבל זה לוקח זמן עד שהם בכלל יודעים שיש פיגוע! צריך שמישהו יתקשר למד"א, ואז מד"א אמורים להודיע לתקשורת. ובגלל שזה יום שבת, וזה בחיפה, זה לקח זמן. 15 דקות עד לפס הגלילה-הגיוני.

חוץ מזה, למי בכלל איכפת? מה זה משנה? אתה עדיין צופה בחדשות האלה? מסתכל על כל ה"פרטים"? זה מדכא לראות את זה, וכל פעם זה אותו דבר. אני בכלל לא רואה את זה יותר... הפיגוע נהיה יותר קטן אם אתה רואה את זה כמה שיותר מהר? לא.

אין בזה שום דבר "טוב" משום בחינה שאתה מקבל את הדיווח 15 שעה אחרי או שעתיים אחרי.

ומה ההבדל הגדול בין פס הגלילה לשידור ישיר? אתם רוצים להגיד שאתם מעדיפים את השידור ישיר? במה? בלראות חלק מהזוועות? בלשמוע כל 2 דקות באוזניים שמספר ההרוגים גדל וגדל וגדל?

לא בושה לאף אחד.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים