עבור לתוכן

פיגוע בחיפה ליד מסעדת "מקסים" !!!!!

Featured Replies

פורסם

כמובן שיש לי הצעה אחרת.

הדרך בה אנחנו הולכים עכשיו, של לא לעשות כלום ולא לקחת יוזמה, היא הדרך ההרסנית ביותר שיכולה להיות.

או שהממשלה מקבלת החלטה של להחלם בטרור ופותחת במבצע רחב וממושך לחיסול הטרור בכל ערי הגדה והרצועה, או שאנחנו יוזמים הפסקת אש ומתחילים לדבר.

• תגובות 62
  • צפיות 4.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

לא, יש סיבה הרבה יותר פשוטה:

ככל שאנחנו שוקעים יותר ויותר בבוץ, כך יותר ויותר אנשים יצביעו לימין.

רגע, לא הבנתי, אתה יאנו רוצה להגיד שצריך להצביע בעד יוסי שריד? לא, הרשה לי לגחך... ::)

פורסם

את אפשרות הדיבור ניסינו כבר יותר מידי פעמים, וראינו שגם במהלך "הפסקת אש" יש פיגעים.

ראה ערך : "הודנא".

פורסם

לא, יש סיבה הרבה יותר פשוטה:

ככל שאנחנו שוקעים יותר ויותר בבוץ, כך יותר ויותר אנשים יצביעו לימין.

אוי תעשה לי טובה.

בכל מקרה, אתה צודק בזה שידענו פיגועים יותר קשים וממשלת שרון לא הגיבה. הבן אדם פשוט הופך את המושג ימין לזול.

בכלל, כל הפעולות הקטנות האלה מזילות את התפיסה של פתרון צבאי - עד שלא נביא לנקודת הכרעה (פעולה מקיפה וכוללת, העלמת ערפאת) אמיתית ונמשיך לאונן עם הצבא במקום להפעיל אותו באמת (או יותר גרוע - לא עושים כלום) המצב הזה ימשך וימשך.

פורסם

טוב הנה ההצעה שלי, היא יעילה רק תנסו.

המרכיבים: פצצת נפל''ם, וסוללת תותחים.

מתחילים בעיסוי ראשוני לעזה על ידי הסוללה, במשך כ30 דקות, ואחר כך לעטוף הכל בנאפל''ם.

התוצאה תיהיה יעילה מאוד, וכל פעם שיש מיחושי פיגוע, לקחת במינון כפול.

אומנם לא יהיה שלום, אבל הפסקת אש ארוכה תיהיה.

בתיאבון.!

פורסם

את אפשרות הדיבור ניסינו כבר יותר מידי פעמים, וראינו שגם במהלך "הפסקת אש" יש פיגעים.

ראה ערך : "הודנא".

אהה הבנתי אותך! אז בגלל זה טרנספר זה הפתרון נכון?! ::)

אין מה לעשות, צריך לפנות את ההתנחלויות (חוץ מאריאל שלצערי מאוכלסת ביותר מדי תושבים) ולסיים את גדר ההפרדה הארורה!

פורסם

הבעיה בדיבורים היא הערפאת, לא הפלסטינאים.

ערפאת מצית את השטח ומעודד את ארגוני הטרור.

האמריקאים לא דיברו עם סדאם או עם בין לאדן, כנראה שאנחנו צריכים פיגוע בנוסח התאומים בשביל שהעולם באמת ישים לב למה שערפאת גורם.

פורסם

האמריקאים לא דיברו עם סדאם או עם בין לאדן, כנראה שאנחנו צריכים פיגוע בנוסח התאומים בשביל שהעולם באמת ישים לב למה שערפאת גורם.

אני לא מאמין לרגע שערפאת מצית את השטח, לדעתי הוא פחות קיצוני ממה שמציירים אותו.

את ראש החמאס והג'יהאד צריך לעקור, לא איש שהוא בסוף ימיו.

פורסם

מתחילת האינטיפטדה נהרגו קרוב ל800 אזרחים- בתאומים כ3500. יחסית לגודלם של המדינות

כל פיגוע אצלנו הוא כמו התאומים. עראפת צריך להיות בקוטב הצפוני אז נוכל אולי לדבר על המושג

פתרון סכסוך.

פורסם

אהה הבנתי אותך! אז בגלל זה טרנספר זה הפתרון נכון?! ::)

אין מה לעשות, צריך לפנות את ההתנחלויות (חוץ מאריאל שלצערי מאוכלסת ביותר מדי תושבים) ולסיים את גדר ההפרדה הארורה!

קןדם כל : לא הצעתי טרנספר כפיתרון !

שנית : כן ! אם אתה כבר מזכיר את זה, טרנספר הוא הפתרון, אך לצערי אינו בר ביצוע (אני ריאליסט).

שלישית : מה לעזעזל גורם לך לחשוב, שפינוי התנחלויות (אפילו עם אריאל) והפסקת בניית גדר ההפרדה יפתרו את בעייה הטרור ???

אנחנו כבר יודעים : נותנים להם אצבע, הם ירצו את כל היד. תפנה התנחלויות => תמצא את עצמך מהר מאוד מתפנה גם מתל-אביב.

פורסם

לפיגועים "קטנים" העולם לא שם לב, מה שגם ההסברה של ישראל בנושא ממש גרועה.

פורסם

שימו לב איזה כותרות הוציאו מערכת Walla :

נס גדול לצוות המקצועי של מכבי חיפה

http://sports.walla.co.il/ts.cgi?tsscript=item&path=7&id=448571

מצידי שכל המנהלים המטופשים האידיוטים של קבוצה כזו או אחרת תלך קיבניימט. נרצחו שם ילדים ומבוגרים והם מדברים על נס ש"הם" לא נפגעו.

74995-4.jpg

פורסם

שימו לב איזה כותרות הוציאו מערכת Walla :

נס גדול לצוות המקצועי של מכבי חיפה

http://sports.walla.co.il/ts.cgi?tsscript=item&path=7&id=448571

מצידי שכל המנהלים המטופשים האידיוטים של קבוצה כזו או אחרת תלך קיבניימט. נרצחו שם ילדים ומבוגרים והם מדברים על נס ש"הם" לא נפגעו.

אני לא יכול להסכים יותר; העיסוק האינטנסיבי בגורלם של שחקני ומנהלי מכבי חיפה הוא דוחה, כאילו שהם חשובים יותר משאר האנשים שהיו במסעדה.

מעיין - אני עושה לך טובה כל לילה :P

פורסם

בהחלט עצוב שזה העיסוק העיקרי, גם בחדשות (לפחות בערוץ 2, אחרי שכבר טרח לעלות לשידור) התעסקו לא קצת בנושא הזה.

פורסם

אני לא מאמין לרגע שערפאת מצית את השטח, לדעתי הוא פחות קיצוני ממה שמציירים אותו.

את ראש החמאס והג'יהאד צריך לעקור, לא איש שהוא בסוף ימיו.

גם אם הוא היה איכר תמים שמגדל פרות בפאתי שוויץ, עצם זה שהוא יוזם פעולות הטרור נגד ישראל הגדול ביותר שהיא ידעה, גם אם לא בחמש שנים האחרונות (וזה מאוד ניתן לוויכוח) לא נותן לו יותר מדי זכויות להיות בן החיים, לפחות מטעמנו.

ולמי שאומר שאז תהיה לו הילה של קדוש - זה יצור זמן מאוד מתאים לפתוח את קופת השרצים שלו, כל העשיקה שלו מהעם הפלשתינאי.

משפט צדק יהיה אימפלמטציה טובה מאוד של כל זה, פשעיו הברבריים כטרוריסט ופשעיו כ"מנהיג" שדחף עמו למלחמה.

הבעיה עם כליאה אבל ש15 השנים האחרונות שלנו מלמדים שתמיד יהיה המטומטם שישחרר אותו.

מעיין - אני עושה לך טובה כל לילה :P

:lol: :lol:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים