פורסם 2010 בפברואר 1015 שנים שלום דבר ראשון אני מקווה שזה קשור לפורום הזה ואם לא אז להעביר לפורום windows. אז עכשיו לעניין - יש ברשותי לוח אם GA-M61SME-S2 ואין לי את הדרייברים של בדיסק מה שיותר גרוע זה שבאתר של Gigabyte פרט לכרטיס קול אין את הדרייברים בכלל ??? ??? ??? מה אני כבר יכול לעשות? : בתודה מראש נ.ב אתר הלוח אם: http://www.gigabyte.com.tw/Support/Motherboard/Driver_Model.aspx?ProductID=2507&ost=windows+7+32bit#anchor_os
פורסם 2010 בפברואר 1015 שנים יש סבירות מאוד גבוהה ש Windows update כבר ימצא לך הכל. אם יש בעיות אז תנסה להשתמש בדרייברים שמסופקים בקטגורייה של Vista 32.
פורסם 2010 בפברואר 1015 שנים מחבר איך Windows Update ימצא את הדרייברים הרשמיים אם הם אינם באתר של Gigabyte?
פורסם 2010 בפברואר 1015 שנים כי הרכיבים על הלוח אם הם לא מתוצרת Gigabyte. זה שהם לא קיימים באתר לא אומר שהם לא קיימים בכלל.
פורסם 2010 בפברואר 1015 שנים מחבר תודה תגיד אפשר לסמוך ב-Windows 7 Upgrade Advisor? הוא לא מראה שום בעיות עם לוח האם עריכה: אם אין לי LAN אז איך תהיה לי גישה ל-Windows Update בכלל? ???
פורסם 2010 בפברואר 1115 שנים תהיה קצת אדם עם אמונה..וינדוס 7 יתקין את הכרטיס רשת שלך ללא שם בעיה וצורך בוינדוס אפ דתה..הכרטיס שלך נפוץ מאד ידידי.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.