עבור לתוכן

קירור ל-4870X2

Featured Replies

פורסם

אני מעוניין לרכוש קירור חרישי ואפקטיבי ל-4870X2 (לא CF) שיושב בתוך מארז של אנטק P182.

מישהו יכול להמליץ לי בבקשה על יחידה כזו שעושה את העבודה ואם אפשר גם הסבר קטן על איך לפרק את גוף הקירור הנוכחי והתקנת החדש.

תנקס אין אדוונס :xyxthumbs:

פורסם

למה לפתוח תרד פעמיים ? קרא בבקשה את חוקי הפורום...

ובמקרה שלך אין הרבה אופציות רק ה Accelero XTREME 4870 X2‎ יתאים..הוא נמכר בKSP..

ולפני הכל..ניסת לנקות אבק ולעלות את הRPM של המאוורר ? הכרטיס מתחמם או שסתם בא לך להחליף קירור ?

פורסם
  • מחבר

מצטער לא שמתי לב שפתחתי פעמיים.

בכול מקרה אני מודע לזה שאפשר להעלות את מהירות המאוורר בכדי לקרר את הכרטיס אך הוא נורא רועש.

טמפרטורת הכרטיס היא בין 50 ל-60 מעלות כאשר מהירות המאוורר על 50 בערך (גם זה רועש יחסית).

בכדי לשחק משחקים כבדים אני צריך להעלות את מהירות המאוורר לסביבות ה-70 אחוז בכדי לשמור על טמפרטורה של 60 70 מעלות בערך (וזה כבר ממש רועש).

תודה

פורסם

או קי..אז כמו שציינתי הAccelero XTREME 4870 X2‎ יתאים..

פורסם

אבל אם הכרטיס בנוי להרגיש בנוח בסביבת ה95 מעלות? למה לחמם אותו סתם?

פורסם
  • מחבר

כן אבל אני לא מרגיש בנוח שהכרטיס סביב ה-95 מעלות.

פורסם

זה אחלה קירור והוא גם מושפע מ ה FAN SPEED שב CATALYST אם תשים אותו על המינימום הוא עדיין היה לך גג על 60 במאמץ והוא גם יחסית שקט

פורסם

כן אבל אני לא מרגיש בנוח שהכרטיס סביב ה-95 מעלות.

למה? אם הוא עוצב לעבוד ככה, מי אתה שתתווכח עם מהנדסים שמשקיעים שנים של עבודה על זה?

אם היית רוצה OC, או אם הוא היה מחמם לך את שאר המארז זה היה לגיטימי לחלוטין, אבל ככה זה סתם עבודה וכסף לחינם, לדעתי.

פורסם

גם מעבד עוצב לעבוד בטמפ' MAX של 70+-..זה לא אומר שמומלץ להיות בסביבה של הטמפ' הזאת כל הזמן..

מה גם שנושא העיקרי הוא הטמפ' לעומת רמת הרעש..כאן קירור הסטוק מפסיד בהרבה..

כמובן שכל אחד יחליט לגביו אם להחליף קירור או לא..

פורסם
  • מחבר

תודה לכולם על ההערות וההארות :xyxthumbs:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים