עבור לתוכן

מה המחירים של מסלולי GAMER בספקים?

Featured Replies

פורסם

תודה.

פורסם

ניסית, אתה יודע, לשאול את הספקים?

פורסם
  • מחבר

ניסית, אתה יודע, לשאול את הספקים?

אין לך מה לענות, אז עדיף שלא תענה, תודה.

פורסם

התוספת נעה באיזור ה-20 שקלים +-

פורסם

אני חושב שזה תלוי אם יש לך התחיבות.

אני לא מזמן התקשרתי ל014 אז אני די מעודכן בנושא אם אני זוכר נכול:

2.5 עולה 75 בלי התחיבות ו70 עם התחיבות לשנה

4 מגה אם אני זוכר נכון עולה איזה 85 עם התחיבות ובלי התחיבות אני חושב שזה 90 או 95

5 אני חושב שעולה משהו כמו 10 שקל יותר אם אני לא טועה ולא ראיתי סיבה לשלם עוד 20 שקל לתשתית ולספק כדי לקבל עוד 25%

השידרוג שלי מ2.5 ל4 היה חצי הגיוני כי קיבלתי 60% יותר מהירות (למעלה ולמטה) בשביל כ25 שקל . התועלת של 5מגה נמוכה יחסית למחיר שצריך לשלם ויש לזה הרבה סיבות.

בנתיים לא בדקתי את זה ב"בדיקת העולם האמיתי" אבל אני חושב שיש קצת שיפור. הגיימר עדיין עובד בערך אותו הדבר כמו שהוא עבד תמיד שזה לא קשור בכלל למהירות.

על פי מה שהבנתי גם הגימר של 012 עובד טוב כי אני משחק משחק שהשרתים שלו בחוף המערבי של ארה"ב והיה שם ישראלי עם פינג דומה לשלי שהוא ב012. רוב האנשים ממליצים על 014 בגלל הרוחב פס,ומגבלות קטנות יותר אבל אני לא יכול להשוות בין 012 ל014 כי אני עם 014 יותר מ6 שנים. בקשר לנטוזיון היה מישהו שהתלונן על הגימר שלהם.

מומלץ שלא תכנס להתחיבות לפני שתבדוק שהספק שירות שלך "מספק את הסחורה" ובמסלול גימר זה אומר חיבור יציב בכל שעות היממה בלי קשר לעומסים.

פורסם

וזה מחזיר אותי לנקודה שהעליתי בהתחלה: במקום שכל אחד יזרוק כאן מספרים שהוא לא בהכרח זוכר נכון, שאינם בהכרח מעודכנים, ושאינם בהכרח תקפים ללקוחות בעלי "הסטוריית התקשרות" אחרת - לא עדיף פשוט להתקשר אליהם ולשאול?

אבל לא, נראה שאתה (פותח הדיון) מעדיף להתעלם מהאמת הכל כך פשוטה הזו במילים

אין לך מה לענות, אז עדיף שלא תענה, תודה.

ההגיון בחופש?

פורסם

ביררתי לפני כחודש כשהייתה לי תקלה רצינית עם נטוויז'ן (עדיין יש,אבל כבר התרגלתי,וגם ככה נגמרת ההתחייבות עוד מעט)

כיום אני משלם להם 55 על 5מגה,ואם אני רוצה גיימר זה מוכפל (110) כמובן אם אני מחדש את החוזה לעוד שנה וחצי :kopfpatsch:

שוד לאור יום.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים