פורסם 2010 בפברואר 715 שנים אהלן , יש ברשותי את הלוח הזה GIGABYTE P55-UD3 ואיך שהבנתי הלוח לא מומלץ לאוברקלוק , ובכל זאת אם אני רוצה לבצע אוברקלוק ללא שינוי מתחים, עד איזה תדר תאורתית אפשר יהיה להגיע ללא כל סכנה? ואם ישנו צורך בקירור אז אני מוכן להשקיע כ 200-300 ש"ח על הקירור לא חובה שיהיה שקט עד מאוד אבל יש העדפה שיהיה עם LED תודה לעוזרים
פורסם 2010 בפברואר 715 שנים נראה לי שכחת לציין דגם מעבד.אי אפשר לדעת תאורטית לאיזה תדר אפשר להביא את המעבד שלך, אתה כן יכול להשתמש בסטטיסטיקה כלומר לשמוע לאיזה תדר אנשים הצליחו להגיע עם מעבד כמו שלך ואז לקבל פלוס מינוס הערכה על הפוטנציאל.אם אתה רוצה OC רציני מומלץ להעלות מתחים.
פורסם 2010 בפברואר 715 שנים מחבר המעבד הוא מעבד I5 , ואילו סיכונים כרוכים בהעלת מתחים בלוח הנ"ל ? כי איך שהבנתי ישנה בעייה במיצבי המתחים של הלוח ולכן לא ניתן להגיע רחוק,ובכל זאת על איזה קירור אתה מציע לי בתווך מחירים שציינתי ?
פורסם 2010 בפברואר 815 שנים בנוגע למתחים חכה לתגובה מאנשים שרכשו/ניסו את הלוח הספציפי שלך כיוון שדבר זה משתנה מלוח ללוח.בנוגע למעבד המלצת אינטל היא לא לעבור את ה1.465 וולט לפי הלינק הבא: http://processorfinder.intel.com/details.aspx?sSpec=SLBLCבנוגע לקירור מומלץ הייתי ממליץ למעבד שלך על MUGEN II שהרב חברי פורום רכשו פה עם יציאת המעבדי IX החדשים.בהצלחה.
פורסם 2010 בפברואר 815 שנים I5 ? איזה בדיוק ? I5 זה שם כוולל לסדרה של מעבדים מבית אינטל..וכמו שציינו כבר מתח של 1.45V+- זה די הMAX..
פורסם 2010 בפברואר 1015 שנים עד אזור ה200-250+- יש לך את הMUGEN 2...מעבר לזה הNOCTUA NH-D14 שעולה באזור ה300+..אבל אין לך צורך בו..
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.