עבור לתוכן

מציאת חומרים - smooth-cast 300

Featured Replies

פורסם

בחנויות לאנשים מקצועיים

אבל לרוב ידרשו ממך תעודה במידה ואתה לא מוכר.

אני מגיל 16 בתחום הזה.. (למרות שבפועל לא עשיתי בנייה למישהו כבר די הרבה זמן)

נ.ב אני צריכה לשים לק.

לאיזה שימוש אתה צריך את זה?

אני מקווה שזה לא כדי להגשים איזה פנטזיה...

אם אתה לא צריך הרבה פשוט תבוא תיקח

• תגובות 32
  • צפיות 5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אם תפרט מה אתה מנסה לעשות יהיה הרבה יותר קל למצוא תחליף לפולימרים. איזה חוזק אתה צריך, מרקם והכי חשוב כמות.

פורסם
  • מחבר

אם תפרט מה אתה מנסה לעשות יהיה הרבה יותר קל למצוא תחליף לפולימרים. איזה חוזק אתה צריך, מרקם והכי חשוב כמות.

כמות כבר אמרתי: בערך כוס פלסטיק

חוזק: לא משנה לי בכלל

מרקם: חלק ו"מדוייק" (כלומר בלי חורי אוויר או גסות)

מה אני עושה: יוצק לתוך תבנית.[br]פורסם בתאריך: 7.02.2010 בשעה 18:47:16

בחנויות לאנשים מקצועיים

אבל לרוב ידרשו ממך תעודה במידה ואתה לא מוכר.

אני מגיל 16 בתחום הזה.. (למרות שבפועל לא עשיתי בנייה למישהו כבר די הרבה זמן)

נ.ב אני צריכה לשים לק.

לאיזה שימוש אתה צריך את זה?

אני מקווה שזה לא כדי להגשים איזה פנטזיה...

אם אתה לא צריך הרבה פשוט תבוא תיקח

לתחפושת בפורים :) בעקרון ראיתי באיטרנט איפשהו שהסבירו שאפשר להשתמש בזה בשביל לבנות ניבים של ערפד (לא על השן עצמה כמובן, אלא על העתק גבס), וזה נראה לי מגניב רצח :)

פורסם

ניבים לתחפושת ?

1- לא הייתי דוחף כל חומר שאפשר לרקוח לפה...

2- יש ניבי פלסטיק מוכנים בחנויות שמוכרות שטויות של פורים... היו לי כאלה בתחפושת לפני 15 שנה בערך...

פורסם

לגבי ניבים:

כשהייתי בארה"ב בהלווין קניתי ניבים מיוחדים שמגיעים עם חומר מיוחד שמערבבים אותו במים חמים, מדביקים בעזרתו את השן לשאר השיניים והוא מקבל את התבנית של השיניים כשהוא מתקשה ככה שאפשר להוציא והכניס אותם מתי שרק רוצים.

אתה בעצם מדביק רק את הניבים ככה ששאר השיניים הם אמיתיות, והחומר מתקשה בצבע לבן ככה שמאוד קשה לראות שזה לא אמיתי...

קניתי את זה לפני שנתיים וזה עדיין בסדר.

ממש מגניב.

שווה לעשות הזמנה של זה מחול אם תמצא. דא"ג אם אתה רוצה ציוד טוב לתחפושות שווה מאוד לעשות הזמנה מחול

בחול משקיעים הרבה יותר בתחפושות מאשר בארץ.

פורסם
  • מחבר

ניבים לתחפושת ?

1- לא הייתי דוחף כל חומר שאפשר לרקוח לפה...

2- יש ניבי פלסטיק מוכנים בחנויות שמוכרות שטויות של פורים... היו לי כאלה בתחפושת לפני 15 שנה בערך...

1 - אקריל לציפורניים זה אותו חומר שמתמשים רופאים (הוא זהה לאקריל דנטלי), או לפחות ממש דומה, והוא לא רעיל.

2 - האפקט אפילו לא מזכיר אחד את השני, עם האקריל זה נראה כמו חלק מהשן, כאילו הלכתי לרופא שיניים שיעצב לי את השן.[br]פורסם בתאריך: 9.02.2010 בשעה 23:57:13

לגבי ניבים:

כשהייתי בארה"ב בהלווין קניתי ניבים מיוחדים שמגיעים עם חומר מיוחד שמערבבים אותו במים חמים, מדביקים בעזרתו את השן לשאר השיניים והוא מקבל את התבנית של השיניים כשהוא מתקשה ככה שאפשר להוציא והכניס אותם מתי שרק רוצים.

אתה בעצם מדביק רק את הניבים ככה ששאר השיניים הם אמיתיות, והחומר מתקשה בצבע לבן ככה שמאוד קשה לראות שזה לא אמיתי...

קניתי את זה לפני שנתיים וזה עדיין בסדר.

ממש מגניב.

שווה לעשות הזמנה של זה מחול אם תמצא. דא"ג אם אתה רוצה ציוד טוב לתחפושות שווה מאוד לעשות הזמנה מחול

בחול משקיעים הרבה יותר בתחפושות מאשר בארץ.

אני מכיר את הניבים האלה, אני רוצה בדיוק כזה, רק לעשות בעצמי, למרות שהניבים שתיארת עולים רק 15$ ולהכין בעצמי בטח יעלה לי יותר :)

כזה יש לך: http://www.amazon.com/Custom-Vampire-Fangs-Coffin-Deluxe/dp/B000F3FMQO ?

אולי אכנע ופשוט אזמין, נראה :)

פורסם

אקרל דנטלי מכיל MMA

זה חומר אסור לבניית ציפורניים כי זה עלול להוביל להתלשות הציפורן.

פורסם

קניתי אפוקסי לא מזמן, שפורפרת של בערך 3\2 כוס עלתה 30 ש"ח.

פורסם

(דיסקליימר: כימיה / ביולוגיה הם לא הפורטה שלי...)

אבל חוץ מאקריל היו פה כמה הצעות כמו אפוקסי... וגם על אקריל לבניית ציפורניים לא הייתי סומך בעיניים עצומות.

אני לא מנסה להוריד אותך מהרעיון, גם סה"כ זה הגוף שלך ואתה רשאי לדחוף פנימה מה שאתה רוצה, רק הצעתי שתחשוב על הכיוון הזה. החומרים שאתה הולך לקנות לא מיועדים לעבודה דנטלית. ובטח שבחנות לדברים האלה אף אחד לא יתחייב לך שזה בטוח לשימוש בתוך הפה.

פורסם

נכון זה מה שיש לי באמת,

קנה את זה ב EBAY בטוח גם תמצא משלוח חינם או שמישהו ישים לך את זה במעטפה וזה יעלה לך 2 דולר משלוח גג!

כולה 50 שקל.. להזמין מחול הרבה יותר כדאי ומשתלם... המדינה הזאת מחוברנת בנוגע לתחפושות

פורסם
  • מחבר

(דיסקליימר: כימיה / ביולוגיה הם לא הפורטה שלי...)

אבל חוץ מאקריל היו פה כמה הצעות כמו אפוקסי... וגם על אקריל לבניית ציפורניים לא הייתי סומך בעיניים עצומות.

אני לא מנסה להוריד אותך מהרעיון, גם סה"כ זה הגוף שלך ואתה רשאי לדחוף פנימה מה שאתה רוצה, רק הצעתי שתחשוב על הכיוון הזה. החומרים שאתה הולך לקנות לא מיועדים לעבודה דנטלית. ובטח שבחנות לדברים האלה אף אחד לא יתחייב לך שזה בטוח לשימוש בתוך הפה.

אקריל - חומר שאפשר להכניס לפה, הוא משמש גם רופאים, זה בדוק, אני לא דואג.

אפוקסי\כל מה שהציעו פה זה היה השאלה המקורית, האקריל זה OT שאיכשהו הפך לנושא ה"אשכול".[br]פורסם בתאריך: 10.02.2010 בשעה 18:26:32

נכון זה מה שיש לי באמת,

קנה את זה ב EBAY בטוח גם תמצא משלוח חינם או שמישהו ישים לך את זה במעטפה וזה יעלה לך 2 דולר משלוח גג!

כולה 50 שקל.. להזמין מחול הרבה יותר כדאי ומשתלם... המדינה הזאת מחוברנת בנוגע לתחפושות

זה בדיוק מה שיש לך? לא חברה אחרת? כי נראה לי אני פשוט אזמין בסוף :|

פורסם

כן זה בדיוק מה שיש לי.

כשאתה מקבל את זה תקרא בהוראות איך להדביק את הניבים, לי מישהו מהחנות עשה את זה במקום.

תתחדש.

פורסם
  • מחבר

כן זה בדיוק מה שיש לי.

כשאתה מקבל את זה תקרא בהוראות איך להדביק את הניבים, לי מישהו מהחנות עשה את זה במקום.

תתחדש.

תודה :)

פורסם

אקריל לבניית ציפורניים אינו רעיל.

ואפשר לעשות ממנו יציקות לא רעות בכלל.

פורסם
  • מחבר

אקריל לבניית ציפורניים אינו רעיל.

ואפשר לעשות ממנו יציקות לא רעות בכלל.

אולי, (למרות ממה שאני מכיר הוא יחסית מוצק, קצת פחות מפלסטלינה, אבל אני מניח שאתה מכירה יותר) אבל בכל מקרה, את האקריל רציתי למשהו אחד ואת היציקה למשהו אחר :) בכל מקרה, נראה לי אני אלך לחפש אפוקסי או משהו, תודה רבה, אעדכן אם אתקל בתגליות מרעישות.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים