פורסם 2010 בפברואר 515 שנים אני לא מצליח לחבר את המכשיר לרשת הביתית שלי , אחרי הקלדת הסיסמה ואחרי שהוא מנסה להתחבר הוא כותב לי "לא ניתן להתחבר , לא נמצא רשת WLAN"למישהו יש פיתרון?תודהנ.ב , שמעתי שגירסת התוכנה האחרונה של המכשיר (40) הגיעה לאורנג, מישהו יכול לאמת את זה? (כרגע הגירסה של המכשיר היא 31).-----------------------------------------------------------------------------------------------עריכה: הבעייה הראשונה נפתרה , השאלות בתגובה הרביעית.
פורסם 2010 בפברואר 515 שנים מחבר ניסיתי , אותה התוצאה..ועוד שאלה , עם אני משתמש ב nokia ovi suite , אני צריך להתקין גם NOKIA PC SUITE ו NOKIA SOFTWARE UPDATER?כי לפי מה שאני רואה בתוך Nokia Ovi Suite יש את כל מש שיש ב NOKIA PC SUITE וב NSU.
פורסם 2010 בפברואר 715 שנים מחבר אוקיי , הסתדרתי אחרי שניזכרתי שהגדרתי בראוטר Access Control , הוספתי את ה mac של ה 5800 לרשימה ואכשיו אין לי בעייה להתחבר הורדתי Opera mobile 10 , וסמתי לב שכל פעם שאני גולש ואז יוצא מהדפדפן זה אוטומטית יתנתק לי מה WIFI , ניתן לסדר את זה אכשהו? ועוד שאלה לגבי הסוללה של המכשיר , הבנתי שבגלל שזאת סוללת ליתיום אין שום צורך בלפרוק אותה עד הסוף לפני כל הטענה וגם אין בעייה עם להטעין אותה מכל מצב (אין לה את בעיית הזכרון) , זה נכון?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.