עבור לתוכן

תקלות בתשתית בזק ADSL במרכזית ראש העין

Featured Replies

פורסם

כבר מספר שבועות שאני סובל מתופעת ניתוקי תקשורת לאינטרנט כך שמדי פעם הקישור לאינטרנט מושבת למספר שניות או דקות באופן אקראי

שללתי באופן מוחלט לאחר בדיקות מדוקדקות כל אפשרות של תקלה בציוד הביתי או בספק האינטרנט

התופעה קיימת בעוד בתים של חברים באזור המגורים

לאחר דו שיח מתמשך עם בזק בנושא הודו שם היום לראשונה שמדובר בתקלה מערכתית במרכזית ראש העין שמשפיעה על כלל הלקוחות המחוברים

הבעיה היא שהמצב הזה נמשך כבר למעלה מחודש ואין שום פתרון באופק

פורסם

פעם היתה לי תקלה ברחובות. זה לא שלא היה אינטרנט רק שבקפיצה הראשונה לספק אינטרנט שלי זה היה 400-600 מילי שניות וגם נפילה של רוחב הפס לחצי או פחות. זה תמיד קרה בשעות העומס וזה היה בגלל בזק. אחרי בערך שבוע הפסיקה הבעיה בזמן שאני הצקתי לבזק בערך כל יום.

זאת לא היתה בעיה מול המודם אלא בעית תשתית כי הם בדקו והיחס אות לרעש היה גבוה מאוד. פעם היתה לי בעיה כזאת ואז התקשרתי אליהם לשאול כמה יעלה לי להתנתק :lol: ושלחו לי טכנאי שתיקן את הבעיה וזה בסוף לא היה קשור בכלל לחיוות בבית שלי אלא היתה בעיה בביניין.

אין לך הרבה אופציות או להתקשר אליהם כל יום ולהגיד גם לשכנים להתקשר (אולי תשים שלט על לוח מודעות של כל בניין שיש תקלה ושצריך להתקשר). או לעבור לHOT ואני לא בטוח שזה כדאי (אני שמעתי הרבה סיפורים עליהם ). כשהיתה לי את התקלה האחרונה בתשתית (לא רעש) אמרתי לאשתי אולי נעבור לHOT והיא אמרה לי " השתגעת? אל תעשה את זה". אני הייתי במצב נועש וחשבתי לעשות חיבור ללא התחיבות איכשהו כדי לכסות את עצמי מכל הכיוונים (אפילו התקשרתי אליהם לברר) . אבל בסוף סבלתי כמה ימים והכל עבר.

פורסם

אוקיי, יש תקלה בDSLAM/DLC. מה בדיוק המטרה של הדיון?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים