עבור לתוכן

עכבר גיימינג בסיסי עד 150ש"ח

Featured Replies

פורסם

תיראה זאת זאת שאלה קשה מאוד ואני יכול להגיד רק דבר אחד, קח תעכבר של MICROSOFT ותאמין לי זה העכבר הכי טוב שקיים החזיק אצלי משהו כמו בין 7-8 שנים ותאמין לי אין עכברים שמחזיקים כל כך הרבה זמן ומה שיותר חשוב הוא מאוד נוח למשחקי פעולה :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

אני סגור למדי על העכבר של מייקרוסופט, דיברתי עם כמה גיימרים שעשו הרבה כסף על טורנירים כמו של COD ו-CS, וכולם המליצו לי על הWHEELMOUSE OPTICAL של מייקרוסופט, השאלה היא מאיפה אני משיג אותו בארץ כי לא ראיתי אותו בשום אתר של חנות מחשבים...

מישהו יודע במקרה? ;D

פורסם

תחפש בחנות מחשבים שכונתית.. לא כזאת שמופיעה באינטרנט בטח שם יהיה. אני קניתי את שלי מחנות כזו. מצטער שלקח לי זמן לענות שחכתי מהת'ראד :P

תבדוק שיהיה כתוב מאחורה Wheel Mouse Optical 1.1a!

אגב דיברת עם גיימרים מחו''ל או מהארץ ?

http://www.cobrapc.co.il/Product.asp?productid=1471

פורסם
  • מחבר

גיימרים מחו"ל בעיקר, בכמה פורומים...

פורסם

טוב לדעת שאנשים פה התחילו לקבל קצת שכל בהמלצות שלהם...

ה-WMO הוא לא רק העכבר הכי טוב שאתה יכול לקנות עד 100 שקל, הוא העכבר הכי טוב שקיים היום לגיימינג ביחד עם ה-INTELLI MOUSE EXPLORER 3.0, ואני אומר את זה בתור אחד שבאמת ניסה את כל העכברים.

מבחינת רמה שאתה יכול להגיע אליה בגיימינג אין עכבר יותר טוב ממנו. קנה בלי לחשוב פעמיים ותתרחק מכל עכבר של רייזר, לא בגלל שהם לא טובים אלא פשוט בגלל שכל עוד ה-WMO עדיין נמכר בשוק אין טעם לקנות משהו אחר, בטח ובטח מוצר פחות טוב שעולה פי 3 ו-4 עליו.

פורסם

היה לי G5 ולא כלכך הצלחתי להתרגל אליו אז מכרתי אותו

ובמקום קניתי את X7 של A4TECH

פשוט מעולה בהתחלה הססתי ולא ידעתי עם זה שווה אבל לדעתי הוא יותר נוח ויותר טוב מהG5

הינה קישור

ומה גם ישאר לך כסף לקנות קולה או משהו

http://www.pccenter.co.il/Product.asp?productid=5429

פורסם
  • מחבר

הרגע הגעתי לעמוד הזה בעזרת הWHEEL MOUSE OPTICAL 1.1A של מייקרוסופט, עם OC ל1000HZ, אחרי כמה שעות של COD4 - עם הOC הפשוט הזה העכבר פשוט תענוג! תודה על ההמלצות והייעוץ! ;D

פורסם

אין ספק שהעכבר הלבן של מיקרוסופט הוא אחד העכברים הכי נוחים ארגונומית ליד ובמחיר שלו , לא נראה לי שיש לו תחרות .. היה לי אחד כזה - מצטער שהחלפתי ..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים