עבור לתוכן

המלצה לטלפון/מחשב תקציב לא מוגדר

Featured Replies

פורסם

היי, אני מעוניין בטלפון/מחשב (כגון אייפון, HD2, Nexus One) בסביבות המחירים של הטלפונים הנ"ל.

פחות מעניין אותי המחיר של המכשיר, יותר מעניין אותי שיהיו חבילות אינטרנט כמה שיותר משתלמות מסלקום/אורנג'.

לידיעתכם, אני אקנה אותו בחו"ל.

תודה.

פורסם

אני כרגע עם מוטורולה מיילסטון(דרויד) ומרוצה מכל רגע :)

האמת שאני מגיב ממנו עכשיו

פורסם
  • מחבר

ואיך האינטרנט? יש חבילות משתלמות במחיר שפוי יחסית? כי אני מתכנן לגלוש הרבה.

ד"א אצל איזה ספקית אתה?

פורסם

אני יודע שיש לחברות סלולאר חבילות גם בנפחים של 3GB~, כל עוד אתה לא הולך להוריד דברים קשה לי להאמין שתסיים את זה בחודש.

אל תשכח שיש לך גם WIFI

פורסם

אני מחובר לסלקום מסלול ללא הגבלה ב 129 ש"ח לחודש...ללא חיוב כי זה דרך המכשיר שלך ולא נט סטיק..חיבור DATA כמובן. (יכול לגלוש דרכו כמודם סלולרי מה שאני עושה כרגע ועד מהירות של כ-4 מגה בסלקום). אני משתמש ב HD הרגיל

פורסם
  • מחבר

רגע, יש לו WIFI והוא יכול לשמש מודם לעצמו?

ומה לגבי nexus one?

פורסם

הוא יכול לשמש מודם לעצמו, למחשב, HOTSPOT, שרת פרוקסי וכל דבר אחר.

אין גרסא של google nexus לתדרים ארופאים כרגע, אפשר לקנות אותו ולהפעיל אותו רק בפלאפון(3g 800), אני אישית חיפשתי מקלדת מלאה.

מה עוד שכרגע הפלאפונים של מוטורולה מבוססי אנדרואיד יהיו היחידים שיקבלו Flash 10.1 בצורה רשמית.

פורסם

אם אתה הולך לגלוש הרבה באינטרנט אל תקח מכשיר בלי מקלדת.

אני לקחתי את הE75 ואני מבסוט על המקלדת שלו, רק שהמסך שלו קטן מדי לגלישה מרובה

פורסם
  • מחבר

אני בטוח ב 99% שאפשר להתרגל למקלדת לא מוחשית, אבל הבאסה זה שאי אפשר להקליד עיוור (למרות שגם לזה ניתן להתרגל). בכל מקרה, אני אעשה בירורים לגבי מחירים והכל ויקח את מה שאני אראה לנכון לקחת (מי יודע, אולי אני אחכה לאייפון 4G אם הוא לא יעלה 7596839576 דולר :silly:).

ולגבי הדרויד-יש לו WIFI והוא יכול לשמש מודם לעצמו, אז למה לקחת חבילת אינטרנט בכלל (ותסלחו לי על הבורות חסרת התקדים בנוגע ל"טכנולוגיה טלפונית") ?

פורסם

אתה יכול להתרגל גם לכתוב עם האף, אבל למה לך?

אם אתה באמת הולך לכתוב יותר מ"ערה?" עם הפלאפון אל תעשה את זה לעצמך, וקח אפילו מקלדת פלאפונית רגילה.

ולא בכל מקום יש לך WIFI

פורסם

יש לו WIFI והוא יכול לשמש מודם לעצמו, אז למה לקחת חבילת אינטרנט בכלל (ותסלחו לי על הבורות חסרת התקדים בנוגע ל"טכנולוגיה טלפונית") ?

כשאומרים "לשמש מודם לעצמו" (ניסוח די מעוות) הכוונה היא למודם 3G, משמע שימוש בחבילת הגלישה של ספקית הסלולר.

וWiFi זה אומר להתחבר לרשתות אלחוטיות בסביבה, ואז מן הסתם הוא לא מודם בעצמו, אלא קליינט אלחוטי.

פורסם
  • מחבר

אוקי, אני דיי בטוח שאני אלך על הדרויד.

תודה :xyxthumbs:

פורסם

אין גרסא של google nexus לתדרים ארופאים כרגע, אפשר לקנות אותו ולהפעיל אותו רק בפלאפון(3g 800), אני אישית חיפשתי מקלדת מלאה.

הפוך גוטה

הנקסוס תומך בכל התדרים של המיילסטון+בתדר 1700

http://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=3069&idPhone2=3001

התדר שחסר לו ב3g הוא 1900 שמשמש רק את at&t בארה"ב ועוד כמה ספקיות בקנדה ודרום אמריקה

התמיכה שלו באירופה ובארץ היא מצויינת.

דווקא בפלאפון תהיה לו פחות תמיכה בארץ כי אין להם פריסה מלאה ב2100mhz והוא לא תומך ב850mhz ב3g

פורסם

אוקי, אני דיי בטוח שאני אלך על הדרויד.

תודה :xyxthumbs:

אין לך מה לעשות עם ה-Droid כי מדובר במכשיר שמתאים לרשת CDMA, כלומר, הרשת הישנה של פלאפון. שים לב שעלייך לרכוש את ה-Milestone, שהוא בדיוק אותו מכשיר רק מבוסס על רשת GSM.

פורסם
  • מחבר

אוקי.

ואתם בטוחים שיותר נוח מקלדת מוחשית וכ"כ קטנה על פני מקלדת וירטואלית שנפרסת על 90% מהמסך?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים