עבור לתוכן

מחפש המלצה לנתב בתקן N בתקציב של כ-300 ש"ח

Featured Replies

פורסם

אז בגלל שה-EDIMAX BR-6114WG שלי כבר גוסס, החלטתי לקנות נתב חדש, בתקן N.

התקציב שלי הוא כ-300 ש"ח. (אפשר חריגה של כ-50 ש"ח).

אני חייב לציין שממש לא הייתי מרוצה מה-EDIMAX - הממשק מסורבל ואיטי (מאוד!), הראוטר נתקע מדי פעם, הקליטה גרועה לגמרי.

הנתבים שאני מתלבט ביניהם הם:

D-Link DIR-615

Level One WBR-6001

Edimax BR-6424N

Edimax BR-6524N

את ה-Edimaxים אני מעדיף פחות בגלל הנסיון הקודם שהיה לי איתם, אבל אם הם באמת טובים מהאחרים (והממשק שופר) אז אין לי בעיה.

ל-Level One יש יתרון של מחיר (כ-200-250 ש"ח) לעומת האחרים (כ-300 ש"ח).

מה דעתכם? אולי עדיף נתב אחר בכלל?

תודה רבה!

פורסם

לי יש את

BR-6524N Wireless Router

הוא די זול למחיר.

שיפר את הקליטה בצורה משמעותית אצלי בסלון (קודם היה לי TREND משהו שהיה ממש חרא)

לעיתים רחוקות הוא נתקע, אבל בכל זאת הוא נתקע... לפעמים הממשק שלו לא מגיב באמת אבל בתכלס אין יותר מידי מה להתעסק איתו

הוא פשוט יושב שם וזהו... אם הוא נתקע אני מוציא מהחשמל ומחזיר ותוך 15 שניות הוא שוב עובד.

שורה תחתונה אני מרוצה. עכשיו יש לי אינטרנט גם בחנייה בחצר חח

אם אתה רוצה אפשרויות נוספות הייתי ממליץ ללכת על LINKSYS ששם אתה יכול להתקין מערכות הפעלה צד שלישי לראוטר.

פורסם
  • מחבר

לי יש את

BR-6524N Wireless Router

הוא די זול למחיר.

שיפר את הקליטה בצורה משמעותית אצלי בסלון (קודם היה לי TREND משהו שהיה ממש חרא)

לעיתים רחוקות הוא נתקע, אבל בכל זאת הוא נתקע... לפעמים הממשק שלו לא מגיב באמת אבל בתכלס אין יותר מידי מה להתעסק איתו

הוא פשוט יושב שם וזהו... אם הוא נתקע אני מוציא מהחשמל ומחזיר ותוך 15 שניות הוא שוב עובד.

שורה תחתונה אני מרוצה. עכשיו יש לי אינטרנט גם בחנייה בחצר חח

אם אתה רוצה אפשרויות נוספות הייתי ממליץ ללכת על LINKSYS ששם אתה יכול להתקין מערכות הפעלה צד שלישי לראוטר.

תודה, בערך כל כמה זמן הוא נתקע? כי עם הנתב שלי זה קורה לעיתים די קרובות (פעם - פעמיים ביום לפחות)

ובקשר לממשק, כמה זמן לוקח לך נגיד לפתוח פורט, מהרגע שאתה לוחץ על Apply?

בנתב שלי, זה בערך 30 שניות - דקה, שבהן האינטרנט פשוט נופל! והורדות לדוגמה שהיו פעילות ברקע, מופסקות וכו'. פשוט סיוט...

פורסם

כן משום מה הראוטר דורש לעשות ריסט כדי שהשינויים ייכנסו לתוקף (לא ברור למה) וזה לוקח כ 30-45 שניות.

הוא נתקע פעם בכמה ימים/שבועות לא משהו רציני מבחינתי..

לגבי הפורטים והשינויים, אני לא משחק יותר מידי עם האפשרויות של הראוטר, פתחתי בו פורטים לדברים שהייתי צריך וזהו , אני לא צריך להתעסק עם זה יותר.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים