עבור לתוכן

צריך המלצה 2 BLACKBERRY BOLD VS BLACBERRY STORM

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם

אני מעוניים לקנת לולרי חדש כרגע אני עם נוקיה ישן

התלבטות בין המכשירים נ"ל כבר אומר לא רוצה IPHONE חושב הוא חרא מכשיר

השימושים העיקריים הם שיחות SMS כמובן וכן שימוש כיומן פגישות שיכול להסתנכרן עם היומן במשרד ובבית

וכן שימוש בגלישה לחשבון המייל מידי פעם.

חשוב שיהיה WIFI ו- BLUETOOTH עברית נורמלית חשובה מאוד (לא חשוב אם מקורית או לא),

מצלמה טובה, עדיפות לדור 3.5 כדאי שיהיה GPS

לא מחפש יותר מידי שטויות במכשיר אבל יהיה נחמד אם ניתן יהיה לקבל דרכו נתונים מהבורסה.

כרג עאני נוטה לכיווןה בלקברי אשח לקבל את תגובתכם והצעותיכם גם אם ע מכשי נוסף שכדאי לשקול

לא חייב מסך מגע אבל אפשר זה נראה יותר טוב ;D

בתודה מראש

חזי

פורסם
  • מחבר

שלום לכולם

עדיין מחכה לתגובות על המכשירים מי מומולץ ומי לא

פורסם

הבלקברי מיועד בעיקר למיילים ומכיוון שה-STORM אינו משווק בארץ בצורה סדירה, אני לא בטוח שהוא מהווה פתרון אידיאלי בעבורך וניתן לוותר עליו. כנ"ל ה-Palm Pre שגם מאוד יקר בארץ לעומת התמורה שהוא נותן (אלא אם אתה מעוניין לרכוש אותו בחו"ל אך עדיין יהיה עלייך להתעסק עם התקנת עברית וירטואלית באופן עצמאי ולקחת בחשבון שאין עברית למקשים, אלא אם תפנה לחנות שתבצע חריטה עבורך).

מבחינת כל השימושים שציינת, אין סיבה להשקיע כל כך הרבה על המכשירים הנ"ל כאשר E71 או E72 יעשו עבורך את העבודה בחצי מחיר.

פורסם

הE72 נחשב לאחד הפלאפונים הטובים שכולל הכול מהכול.

מצלמה טובה

מהיר מאוד

סינכרון מול שרתי מייל

GPS

WIFI

סוללה חזקה מאוד

פורסם

+1 ל E72.

מסכי מגע שלא באייפון הם לא כל כך מספקים... (לי יש נוקיה 5800, התנסתי בשאר, גם לא עומד בסטנדרט של אייפון...).

-----

כדי לעזור לך לצמצם את הבחירה, אני ממליץ לך לערוך חיפוש קצר על הבעיה של גוגל בתמיכה טכנית למכשיר הנקסוס.

HTC התנערה מאחריות על הטלפון בטענה שהוא של גוגל

גוגל לא מספקת תמיכה טכנית (מוקדים) כי זה לא קיים אצלה. אתה יכול לשלוח להם מייל / הודעה בפורום. (בדומה לתמיכה בשאר המוצרים שלהם)

אני מת על גוגל אבל לא הייתי קונה מהם טלפון כרגע... אם הם לא יצלחו את המכשול הזה כל הקונספט של ייצור טלפונים על ידי גוגל ייגנז. (בארה"ב מודעות שירות חשובה מאוד). תקלה טכנית ראשונה במכשיר ותהיה בצרות.

פורסם

מבחינה חומרתית HTC מלאו אותו בכול טוב ככה שבעית ביצועים בטח לא תהיה לו,בטח לא עם הOS הזאת.

הPLAM PRE יקר באופן מחריד בארץ ולדעתי לא שווה את הסכום כאשר הHTC\BLACKBERRY בסביבה.

פורסם
  • מחבר

תודה על התגובות הן עזרו לצמצם את המבחר

כרגע ההתלבטות היא בין HTC HD2 לבין בלקברי סטורם2 (טאצ') עם היותר זיכרון ו WIFI או בולד (כפתורים)

אשמח מאוד אם מישהו שיש לו את אחד הדגמים הנ"ל יתן המלצה

לגבי מוקיה E 72 יכול לבוא בחשבון אם הוא באמת יותר טוב מהמכשירים הנ"ל משום ש אני לא משלם על המכשיר (מקבל מהעבודה) ולכן הפרמטר הזה פחות חשוב

* ערכתי את הכותרת *

פורסם

HTC HD2 מגיע עם מצלמה *"אע" אבל עם מפרט מעבר לממוצע,שקול את העיניין שהפלאפון גדול יחסית מהממוצע.

מה שכן אהבתי בו הוא המולטיטאץ האיכותי שלו ועם מפרט מפוצץ של מסך ענק,1GHZ מעבד,448 RAM.

הE72 מגיע עם מצלמה מעולה ובין הטובות במצלמפוני ה5MP.

חוץ מגודל המסך והD-pad שלא כזה נחמד לדעתי יש בו הכול מהכול.

*אינני יודע איזו גרסה הביאו לארץ אבל ידוע לי שיש בעיה עם המצלמה של הHD2 מכמה ביקורות שקראתי.

בתמונות מאקרו הוא מוציא תמונות נהדרות אבל היתה בעיה עם ה"איזון הלבן".

ישנו בחור בשם "ALPHA" בפורום שיש לו את הפלאפון הזה ויוכל לשפוך אור על הנושא.

פורסם

גם לי יש HD2

המצלמה: יש בחלק מהמכשירים תופעה שכשאתה מצלם על איזון צבע אוטומטי יוצא לך גוון וורוד במרכז התמונה, שוב לא מדובר בכל המכשירים-כל גירסאות הROM.

דבר נוסף: אם אתה קונה את המכשיר לא מניופן שתירגמו עיברית למכשיר בצורה מיקצועית, יהיה לך יותר קשה להסתגל לעיברית חנמית\למצוא מקלדת נוחה.

פורסם

HTC HD2 מגיע עם מצלמה *"אע" אבל עם מפרט מעבר לממוצע,שקול את העיניין שהפלאפון גדול יחסית מהממוצע.

מה שכן אהבתי בו הוא המולטיטאץ האיכותי שלו ועם מפרט מפוצץ של מסך ענק,1GHZ מעבד,448 RAM.

576, אם אתה בקטע של להתעסק עם בישולים.

ובדבר המצלמה - התופעה קיימת בכל מכשירי ה HD2 האירופאיים, רק באינטנסיביות שונה. רום 1.66 הרשמי אמור להפחית למינימום/להעלים את התופעה. לא יודע מה בדבר הגירסאות של T-MOBILE בארה"ב, שעברו שדרוג חומרתי קל.

פורסם

מצלמה זה לא הצד החזק של ה-HD2, למרות שהיא בגדר הסביר.

המכשיר מיועד לשוק העסקי, זה שכל ילד היום רוכש מכשיר כזה בשביל השוויץ לא בהכרח

אומר שהמכשיר מתאים לכל אחד.

פורסם

אני יכול להצטרף להמלצות ל- HD2 ולנוקיה E72 (יש ברשותי את שניהם).

ה- HD2 הוא פשוט מכשיר "כל יכול", ההנאה ממנו לא מפסיקה חזק בגלישה באינטרנט, ומולטימדיה. עם ה- E72 נוח לי יותר לעבוד שותף ביום יום (בייחוד שאני לא צריך לדאוג מהסוללה מספיקה לי ל- 3-7 ימים).

לא הייתי מוותר על אף אחד מהם (אני יודע שאני לא ממש עוזר כאן).

מה שכן אני יכול לומר שעבדתי עם Black Berry Bold והנוקיה לא נופל ממנו בשום דבר, להיפך יש לנוקיה את היתרונות שלו...

פורסם
  • מחבר

תודה על התגובות

אחרי עוד בירורים כרגע ההתלבטות היא בין שני הבלקברי הסטורם2 (טאצ') לבין הבולד

את הבולד ניתן לקבל גם דרך אורנג' אולי עדיף?

אני צריך לקבל החלטה עד סוף השבוע האם לקנות את הסטורם כי צריך להביא אותו מחו"ל

פורסם

אני חושב שהתבלבלת... הומלץ לך כאן ע"י הרוב על ה- E72 ולא על הבלקברי...

:P

פורסם
  • מחבר

היי אדי

לא התבלבלתי ...... שאלתי גם אנשים שעובדים איתי שהיה להם את הדגם הקודם של הנוקיה וכרגע יש להם בלקברי בולד

וכרגע נראה שהכיוון הוא הבלקברי השאלה אם הבולד או הסטורם ?

אז שוב אשמח לקבל חוות דעת והשוואה בין שני המכשירים הללו

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים