עבור לתוכן

לא מוצא פלאפון זקוק להמלצה.

Featured Replies

פורסם

שלום,

בזמן האחרון בכל מכשיר של נוקיה יש פגם שכל פעם גורם לי לוותר עליו.

כנראה שבסוף אני אלך על הN900 אלא אם כן יצא פלאפון חדש, כי הוא המכשיר שאני מעדיף הכי הרבה למרות שהגודל והמשקל ממש נראים לי לא נוחים, זה באמת עד כדי כך גדול וכבד?

אני יודע ש86 מכשיר מצויין אבל, אין סיבה מיוחדת פשוט לא בא לי עליו. וגם ה97 אומרים שהוא איטי מאד ויש בה הרבה באגים.

אני כבר לא יודע מה לקנות, התקציב כבר לא בעיה למרות שאני ממש לא רוצה לשלם 600 דולר על פלאפון.

כל הEseries מצויינים אבל רק בגלל הגודל אני לא רוצה אותם.

שום מכשיר של SE לא יתקבל וגם לא מוטורולה, לא רוצה אייפון, היה לי ניסיון רע עם כולם חוץ מהאייפון שהסיבה שהוא לא רצוי היא בגלל שיש לי כבר אייפוד טאצ' וחוץ משיחות אין כל כך הבדל,ומה שאני בעיקר מחפש זה מכשיר מולטימדיה שיעביר את הזמן ואת השיעורים. אני די מעדיף ללכת על נוקיה.

ידוע לכם מתי יכריזו על מכשירים חדשים?

אני חושב שהשאלה האחרונה מסכמת את כל החפירה אבל אני עדיין מחפש פלאפון.

פורסם
  • מחבר

ידעתי הדרישות שלי יותר מדי גבוהות. :'(

פורסם

לא קשור לדרישות... כרגע לא ידוע על משהו מהפכני\חדש במיוחד שאמור להגיע מנוקיה. יש דיבורים על הסימביאן החדש ועוד כל מיני אבל לא משהו קרוב.

פורסם
  • מחבר

תודה לך על התשובה. :xyxthumbs:

ידוע לך על כנס מסויים או משהו שיכריזו בו על מכשירים חדשים?

פורסם
  • מחבר

מה דעתכם על הגוגל phone? מתעלה על הN900?

פורסם

בקשר להכרזות חדשות של נוקיה, במחצית השניה של השנה:

http://www.thesymbianshow.com/2010/02/symbian3.html

יש למישהו בפורום N900 והוא גם המליץ ופירט עליו מתישהו, חפש את ההודעה.

הבעיה שלי עם ה- N900 היא שנוקיה עוד לא ממש הכריזה רשמית שהיא תמשיך לפתח את ה- MAEMO ונכון להיום N900 הוא המכשיר היחיד שמבוסס עליה, בניגוד לסימביאן, שאכן נראה שנוקיה לא מוותרת עליה עדיין (תראה את הלינק שננתי).

גוגל-פון AKA נקסוס 1, נראה טלפון מבטיח, במיוחד אחרי שבעדכון הקושחה האחרון הוסיפו לו MULTI TOUCH רשמי, אבל הוא כל כך חדש שקשה להמליץ עליו בלי להתנסות בו לפני (לפי הודעות בפורום ל- OMRIJ יש אותו, תוכל לנסות לפנות אליו).

פורסם

אי אפשר שלא להמליץ על הHTC HD2 המצוין וגם על הHTC HERO עם המולטיטאץ האיכותי שלו (הגרסה הלבנה בלבד! היא היחידה המגיעה

עם ציפוי טפלון המונע שריטות וחבלות קלות).

פורסם

(הגרסה הלבנה בלבד! היא היחידה המגיעה

עם ציפוי טפלון המונע שריטות וחבלות קלות).

מאיפה הבאת את הדבר הזה?

פורסם

עם כל הכבוד ל-HD2, הוא פשוט ענק.

צריך לתפור כיסים מיוחדים בשבילו.

פורסם

מאיפה הבאת את הדבר הזה?

the Hero features a special oleophobic coating that on one hand, contributes to curbing its affinity for finger marks and on the other, helps toward their easier removal.

Come to coatings, let´s talk about Teflon. This is something that we normally see on kitchen utensils like frying pans and it´s supposed to protect these from scratches and stains. We make bold to say it performs admirably here. During our tests, the HTC Hero had to endure a long travel by train, side to side with a silvery iPod Nano 2G. While the Apple´s product eventually ended up covered with black, unsightly blots and fingerprints, the smartphone retained it impeccably showy white appearance. Moreover, the coating provides nice cohesion, so the device won´t slip out of your hand even if it´s sweaty.

http://www.phonearena.com/htmls/HTC-Hero-Review-review-r_2233.html

פורסם

הכל טוב ויפה איפה רשום שבשחור אין?

פורסם

כייף לחקור שטויות, הנה הצהרה מהטוויטר הרישמי של T-MOBILE :

"Just noticed that T-Mobile UK's official twitter page says that the black model has a teflon coating as well: "The #G1Touch will be available in the exclusive black colour with Teflon coated back and smudge-proof screen"

"

פורסם

לא ראיתי מידע על הגרסה השחורה,באחד האתרים שבקרתי היה כתוב כי הגרסה הלבנה בלבד בעלת ציפוי שכזה.

פורסם

עם כל הכבוד ל-HD2, הוא פשוט ענק.

צריך לתפור כיסים מיוחדים בשבילו.

אחלה מכשיר שבעולם :)

האמת אני מתלבט אם למכור את ה HD שלי בשביל לקנות את HD2 או פשוט לתת אותו לאבא שלי :P

או את הנקסוס שמבוסס על האנדרואיד.

אלו פשוט מכשירים נהדרים.

אבל לפותח התראד - כן - אתה תצטרך להפרד מכ 600 דולר על המכשירים האלו..לא זולים כלל.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים