עבור לתוכן

מחפש משטח קירור לנייד, תקציב לא מוגבל פרטים בפנים

Featured Replies

פורסם

אהלן, אני מחפש משטח קירור לנייד שלי E6400 תוצרת דל (14.1)

דגשים שחשובים לי בו:

-שקט (חשוב ברמות)

-קומפקטי (אין לי צורך שיתמוך אפילו במחשבי 15, משום שהנייד הבא שלי הולך להיות 12 ככל הנראה)

-USB HUB - לא חובה אצל בהחלט יתרון

אין לי תקצי מוגדר לעניין אך ברור שאני לא אקנה משטח ב 2000 ש"ח.

אין לי בעיה עם זה שיהיה מוזן ממתח חיצוני.

על המלצותיכם אודה

:xyxthumbs:

פורסם

בעיה להשיג שקט כיום.

פורסם
  • מחבר

מדוע?

פורסם

משטחי קירור לנייידם זה מוצר הקירור הכי מיותר שיש (אחרי קירור יעודי לכונן קשיח ;D)..

הורדת הטמפ' היא מזערית עד לא מורגשת..אם אתה מחפש כבר משטח עבודה שיעניק לך זווית הקלדה וכו..זה משהו אחר..

אבל אם אתה רוכש את זה למטרות קירור בלבד..חבל על הכסף..

פורסם

מסכים עם טאו טאו, כל עוד מדובר בניידים עם כרטיס מסך פשוט, אחרת כן יש הבדל רציני.

פורסם
  • מחבר

אני פשוט שם לב שהE6400 מסובב די הרבה את המאורר, והרעש שלו מציק לי, לעומת זאת אם היה שם SFLEX 800RPM שהיה דוחף אוויר לתוך פתח היניקה של המחשב, המפוח המובנה שלו לא היה נדלק וזה היה שקט משמעותית... כנראה שאצטרך לבנות לבד.

פורסם

נסה אולי לנקות אבק..ולא לחסום את הפתח יניקה..לבנות ? אתה יכול לרכוש אחד ב200+- שקלים..

יעזור..כמו שציינתי כבר לא ממש...בחירה שלך..

פורסם

ניקיון אבק עוזר, אבל זה לא מושלם...

בעקרון אני בתהליך בנייה של משטח בעצמי, אבל חסר לי כרגע החלק החשוב שהוא האלומיניום.

המעגל החשמלי כבר בנוי, וגם המאווררים וגם הSATA הפנימי שמקבל מהמעגל הזה זרם, הכל בשימוש באופן תדיר מול הלפטופ שלי, והם עוזרים לו המון.

פורסם
  • מחבר

נסה אולי לנקות אבק..ולא לחסום את הפתח יניקה..לבנות ? אתה יכול לרכוש אחד ב200+- שקלים..

יעזור..כמו שציינתי כבר לא ממש...בחירה שלך..

אין אבק. אני מנקה אחת לשבועיים שלוש

אני לא ארכוש אחד שהוא לא שקט, לע עשיתי בזה כלום. הפתח לא חסום, המחשב עומד על שולחן, לא שהו רך, שעלול לחסום.

ניקיון אבק עוזר, אבל זה לא מושלם...

בעקרון אני בתהליך בנייה של משטח בעצמי, אבל חסר לי כרגע החלק החשוב שהוא האלומיניום.

המעגל החשמלי כבר בנוי, וגם המאווררים וגם הSATA הפנימי שמקבל מהמעגל הזה זרם, הכל בשימוש באופן תדיר מול הלפטופ שלי, והם עוזרים לו המון.

לא הכי הבנתיאת הפוסט שלך... למה SATA?

פורסם

סתם אקסטרא במה שבניתי...

יש 160GB פנימי למחשב

+ 500GB במשטח קירור (הוא כונן פנימי של מחשב נייח, אבל מתפקד כמו חיצוני מאחר שהוא מקבל מתח מהמעגל החשמלי)

פורסם
  • מחבר

תכלס רעיון נחמד... אם לא היה לי מערך ESATA של 4 טרה בייט הייתי מאמץ אותו :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים