עבור לתוכן

פרצו למחשב דרך הWIFI

Featured Replies

פורסם

היא תמיד יכולה לפרמט...

פורסם

תמסור לה שהיא יכולה להירגע שלא תתקשר אליך שוב באמצע הלילה בגלל שטויות כאלו ותעשה את מה שכתבתי לך לעשות.

פורסם

מזכיר לי מקרה לפני בערך 3 חודשים, ב-8 בערב 4 שכנים שלי מתקשרים אלי בבהלה שהמדפסת שלהם מקללת אותם בערבית (!).

זה המקום לציין שאני גר בהתנחלות פצפונת ליד שכם.

מה מסתבר?, שהפלסטינים הקיפו עם רכב ולפטופ את הישוב מסביב לגדר המערכת, נכנסו לרשתות לא מאובטחות ושלחו למדפסת המשותפת קללות בערבית.

עוד סוג של לוחמה אלקטרונית.

פורסם

LOL

אני זוכר פעם שעוד הייתי משתמש בתוכנות שיתוף פרץ לי איזה אחד למחשב, פתח ת'WORD והתחיל לכתוב לי קללות ולהשתלט על העכבר.

מאז לא נוגע יותר בדברים האלה ;)

פורסם

כמה משועמם ועלוב חיים צריך להיות כדי "לכתוב למישהו קללות" (בין אם במדפסת או ב-WORD)

זו חייבת להיות הדרך הכי אינפנטילית להעביר את הזמן...

מילא לקלל מישהו פנים מול פנים - אבל בכתב?

פורסם

LOL

אני זוכר פעם שעוד הייתי משתמש בתוכנות שיתוף פרץ לי איזה אחד למחשב, פתח ת'WORD והתחיל לכתוב לי קללות ולהשתלט על העכבר.

מאז לא נוגע יותר בדברים האלה ;)

האם הכוונה ל emule וכדומה?

האם זה אפשרי דרך emule?

פורסם

האם הכוונה ל emule וכדומה?

האם זה אפשרי דרך emule?

תיאורטית כל תוכנה יכולה להכיל פירצה (מכוונת או לא) שעשויה לאפשר פגיעה או השתלטות על מחשב יעד.

בפועל, מדובר בדרך כלל רק בתוכנות שמלכתחילה רלוונטיות להעברת נתונים (כלשהי) על גבי הרשת (ולא NOTEPAD למשל).

רוב הסיכויים הם שאם פרצו/יפרצו לך למחשב זה קרה/יקרה בגלל TROJAN שאתה תפעיל בעצמך (בטעות כמובן או שלא במודע), למרות שישנם כמה "מתוחכמים" שמורידים עצמם במסגרת טכנולוגיות גלישה וכיו"ב (דפדפן למשל). אנטי-וירוס טוב ומעודכן יעצור מבעוד מועד את רובם.

רוב הסיכויים שאף אחד לא פרץ (או יפרוץ) לאף אחד דרך תוכנת שיתוף קבצים שמתעדכנת באופן קבוע כמו EMULE או UTORRENT

פורסם

מזכיר לי מקרה לפני בערך 3 חודשים, ב-8 בערב 4 שכנים שלי מתקשרים אלי בבהלה שהמדפסת שלהם מקללת אותם בערבית (!).

זה המקום לציין שאני גר בהתנחלות פצפונת ליד שכם.

מה מסתבר?, שהפלסטינים הקיפו עם רכב ולפטופ את הישוב מסביב לגדר המערכת, נכנסו לרשתות לא מאובטחות ושלחו למדפסת המשותפת קללות בערבית.

עוד סוג של לוחמה אלקטרונית.

קרעת אותי מצחוק :lol:

פורסם

זה לא היה emule זה היה Kazaa.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים