עבור לתוכן

עזרה- כונן חיצוני שחיברתי באמצעות USB ל ubuntu לא מראה את תוכן הכונן

Featured Replies

פורסם

שלום,

נתקלתי בבעיה ולא מצאתי לה פיתרון באנטרנט, בתקוה שתוכלו לעזור לי.

חיברתי כונן חיצוני למחשב שפועל עליו ubuntu בכדי להעביר מידע אל המחשב. התהליך כבר רגיל לי, זו לא הפעם הראשונה שאני מחברת את הכונן למחשב ומעבירה חומר. אולם, הכונן נפתח עם שמו, המחשב מזהה אותו, אך כל החומר שהיה בתוכו, קבצים ותיקיות, נעלם.

ואז- התחלתי לשחק עם האפשרויות ולחצתי על unmount ואז בחזרה על mount. לא שאני יודעת במה מדובר. פשוט רציתי לנתק את הכונן- מחשבית, על -סייפלי רמוב הארדווייר...

בכל אופן, כלום, מלבד לכך שהמחשב זיהה שגם נשאר 42 מגה בית בכונן כמו שהיה כשהעברתי אל הכונן את החומרים, ז"א, כתב שאין כלום על הכונן אבל זיהה כמה נשאר מבחינת מקום שם.

חזרתי למחשב שממנו העברתי קבצים לכונן, וכשהכנסתי אותו (אגב במחשב שממנו העברתי את הקבצים פועל windows, וזו לא הפעם הראשונה שאני מעבירה משם קבצים למחשב שעליו פועל ubuntu), המחשב לא זיהה כמו שצריך את שם הכונן -או שכן- היה כתוב בסינית או משהו- אבל בתוך הכונן היו פתאום הרבה תיקיות, אולי התיקיות שהיו לי גם לפני שהכל הסתבך, הבעיה היא שהכל היה כתוב בשפה שונה ולא ברורה, ולא היתה גישה לתיקיות, ז"א, אין אפשרות להיכנס, התיקיה כמו חסומה לכניסה. ובסינית.

בקיצור אני מבולבלת ומקוה שלא נמחק כלום ושאפשר לגבות איכשהו את החומר.

אשמח אם תסבירו לי מה עשיתי לא טוב, מה השתבש והאם אפשר לתקן!

בתודה,

עדי.

פורסם

נראה שיש לך תקלה במערכת הקבצים. זה יכול להיגרם מנפילת מתח באמצע עבודה, ניתוק לא בטוח או וירוס. אם המידע שם חשוב

את יכולה להשתמש באחת מתוכנות השיחזור שמוצעות בסטיקי. אם לא - את יכולה להריץ בדיקת דיסק ולקוות לטוב או פשוט לפרמט.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים