עבור לתוכן

מחפש דרך לבטל חבילת דור 3 בסלקום

Featured Replies

פורסם

לפני שנתיים עשיתי את טעות חיי והחלפתי מכשיר פשוט בדור 3. שנתיים, כל חודש, סלקום עושקים ממני 30 שקלים "חבילת גלישה" שאני לא מנצל 0.0000000001% ממנה. ניסיתי לבטל אותה, צעקות, מנהל, שימור לקוחות, אמרו שאין מה לעשות, חבילת גלישה היא חלק בלתי נפרד מהמכשיר (ב-ס-ד-ר) והדרך היחידה להיפרד ממנה היא להחליף קו. אין לי חשק להחליף. א. כי הצלחתי להוציא תעריף מעולה דרך שימור לקוחות (שעה וחצי צעקות על היחס המגעיל שהם נותנים לנו אחרי 15 שנים בחברה). ב. אין לי חשק לעדכן את כל העולם במספר החדש. ג. יש לי אחלה מספר. יש דרך לבטל את הדבר הנוראי הזה? אם למשל אני קונה מכשיר כמו Nokia 1208 הם חייבים לבטל את החבילה כי כבר לא מדובר בדור 3, נכון?

פורסם

יש 2 דרכים שאני מכיר:

1. לדווח על המכשיר כגנוב, אך אז הוא יחסם לשימוש בכל הרשתות (פעם הוא היה נחסם רק ברשת שלך).

2. להתנייד לחברה אחרת.

אתה יכול גם לחכות שמ.התקשורת יעשה סדר בנושא (ש.התקשורת כבר אמר שהכפיה הזו "לא מוצאת חן בעיניו").

פורסם

הדרך השלישית היא לבצע שדרוג דרך סלקום למכשיר דור שני וכך מבוטלת ההתחייבות לחבילת הגלישה.

פורסם

אתה יכול גם לחכות שמ.התקשורת יעשה סדר בנושא (ש.התקשורת כבר אמר שהכפיה הזו "לא מוצאת חן בעיניו").

יש עניינים שרצים עכשיו ספציפית מול סלקום ? כי הרי עשו "סדר" פעם אחת, ובאורנג' ובפלאפון אני יודע ספציפית שחיילים לא מחויבים לקחת חבילת דור 3.

בסלקום איכשהוא הצליחו להתחמק מזה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים