עבור לתוכן

יש לי אפשרות לגלות את המקור לאיי.פי מסויים?

Featured Replies

פורסם

אהלן

יש אפשרות לרשום מספר איי.פי מסויים ובעזרת איזו תוכנה לגלות מאיפה האיי.פיי הזה גולש, לדוגמא מחול או משהו ??

פורסם

למה תוכנה יש אתר

http://whatismyipaddress.com/

אתה פשוט מקיש שם את האייפי הרצוי וזה מראה לך את הפרטים שלו כמו למשל: מדינה, עיר , החברה שמפעילה אותו וכו'

פורסם

כן ולא ;)

תוכל לגלות יחסית בקלות מאיזה מדינה / אזור הוא מגיע (כמו באתר שניתן לך). זה בתנאי שהוא לא מסווה את עצמו...

להגיע למשתמש / כתובת פיזית ספציפי זה כבר משהו אחר... וחוץ ממקרים חריגים, לא תגיע למידע הזה.

אם תרחיב על מה אתה רוצה לעשות בדיוק ולמה, זה יעזור לעזור לך...

פורסם
  • מחבר

אני מפורסם באתר של צימרים,

ולכל בעל צימרים שיש לו מנוי באיזה אתר יש בניהול חשבון אפשרות לראות מונה כניסות

עכשיו אני בטוח ב100 אחוז שעובדים על כולם עם המספרים של הכניסות על ידי כניסות מזויפות

בעזרת איזה תוכנה שאני לא כל כך סגור עליה אבל אמרו לי שבעיקרון היא גונבת איי פי מאיזה מדינה ומרביצה כניסות לכל הרשימות

וככה חוזר אם כל מיני מספרי איי פי שונים.

ואני רוצה להוכיח את זה כדי ליפול עליו

פורסם

עוד אחד שחי בסרט....

כל כתובת IP משוייכת לAS וניתן לעשות אליה whois. לקנות כתובות ניתן בלי קשר למיקום הגאוגרפי שלך כל עוד אתה בעל הAS.

האם יש זיוף של מונה כניסות? זה כבר תלוי במנגנון של המונה והדרך בה הוא מחשב את הכניסות האלו.

פורסם

אני לא בטוח שהבנתי...

אתה (המשתמש באתר כלשהו, בו אתה מנוי - אני מניח בתשלום לפי מספר הכניסות לעמוד שלך, אחרת אני לא מבין את הסיבה לשאלה הזו/למה אכפת לך...)

רוצה לגלות האם "דופקים אותך", קרי, בעל האתר/אדם אחר מעלה את מספר הכניסות לעמודך ?

אם טעיתי אתה מוזמן לתקן אותי.

תשובה: אין לך שום סיכוי להוכיח את זה בלי עזרת מנהל האתר. בדגש על להוכיח...

1- אם תמצא / תכתוב תוכנה שעושה את זה (וזה בטח לא מסובך / קיים באינטרנט) זה לא מוכיח שבעל האתר או שמישהו אחר עשה את זה מלבדך.

2- אם בעל האתר עושה את זה הוא יכול לעשות את זה ב 1001 דרכים, הוא גם לא צריך תוכנה חיצונית, יש לו גישה ישירה לתכנת את זה / לשנות את הנתונים.

3- כדי למצוא דרכים למנוע מאנשים אחרים לעשות את זה, צריך למצוא את הפרצות באתר. זה לא ברמתך (הכוונה - ברמת המשתמש, לא רמתך הטכנולוגית) אלא ברמת מנהל האתר.

אם מנהל האתר אכפתי (וצריך להיות, שהרי זה שירות בתשלום ?) דווח לו על חשדך להמשך טיפולו.

צריך להסתכל על כל מיני סטטיסטיקות תנועה כדי לבדוק בכלל חשד לזיוף, שלא בטוח שנשמרות באתר או שמישהו ייתן לך.

כדי לאשר את החשד צריך לבדוק את ה LOGים עצמם, שגם לא בטוח שנשמרים או שמישהו ייתן לך אותם.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים