עבור לתוכן

צריך ייעוץ ברכישת קירור למעבד

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

אוקיי. מה היתרונות של OCZ אם יש בכלל, אל מול ה-mugen 2? הוא בכלל יכול להתאים למארז שלי?

נאמר לי שבביקורות של toms hardware ה-vendetta 2 זכה במקום ראשון או שני כעלות מול תועלת וכמובן יכולת קירור טובה, רעש והעובדה שאם המאוורר הולך, מאד קל להחליף אותו כי הוא מתפרק בקלות מהגוף קירור.

פורסם

חיפוש יענה לך על השאלות..הMUGEN 2 לא ברמת המחיר של הOCZ..

והMUGEN 2 הוא הקירור המשתלם מבחינת יחס עלות תועלת..הOCZ היה לפניו..

פורסם
  • מחבר

איך אני יכול לדעת אם ה-mugen 2 מתאים למארז שיש לי וללוח אם? בהקשר של הלוח אם, אני מתכוון מבחינת מיקום הזכרונות ושאין דברים אחרים שמפריעים להתקנה שלו.

מבחינת מחיר, הוא בסביבות ה-200 שקל. כאשר הקירור של OCZ עולה 180. לא משמעותי.

פורסם

ה MUGEN 2 מומלץ ביותר מספק אחלה ביצועים ביחס למחיר .

הקירורים של זלמן אמורים להגיע עם בקר לשליטה על מהירות המאורר,אבל לא משנה חח :xyxthumbs:

פורסם

תמדוד את המרחק מהפלטה של הלוח אם ועד לקצה המארז..ולא צריכה להיות בעיה עם זיכרונות וכו..שכן במקסימום מזיזים אותם סלוט..

פורסם

שכן במקסימום מזיזים אותם סלוט..

לא הכי מדוייק. נכון שפיזית אפשר להזיז סלוט, אבל לדברים הללו יש השפעה, לא לחינם הסלוטים ממוספרים.

לפני שאתה מחליט "לוותר" על סלוט, (אני לא אוהב, נשמע לי מטופש לוותר על שדרוג עתידי בשביל גוף קירור שמתכנניו לא חשבו על שאר לוח האם...) האם ויתור על הסלוט ישפיע על אפשרות לעשות DUAL CHANNLE (יש טבלה בחוברת של הלוח אם).

חוץ מזה יש לוחות בהם בכלל יש דרישה מפורשת להתקין את הזיכרון בסלוטים מסויימים. (חתיכה אחת בסלוט ההוא, 2 חתיכות בסלוטים הללו, וכן הלאה...)

ואולי יש אפשרות להתקין את הגוף כך שלא יפריע ? (סתם דוגמא, הנוקטואה שלי בא עם הוראות התקנה אנכית ואופקית, כי יש רשימה של לוחות שידוע שבהם הוא לא נכנס אופקית...)

פורסם

משפיעים כן..אבל אם תביט במערכות מעודכנות ובמבחני ביצועים..תראה שההבדל בין DC ללא..הוא מזערי/זניח..

כמובן שכל מערכת ו"שגעון" שלה..

פורסם

אצלי אפשר לעשות DC גם עם סלוט 1+4 ... אבל זה לא אומר שגם אצלו ...

ההשפעה היחידה שיכולה להיות זה על אם יש לו OC ... אז הוא יצטרך לקנפג מחדש מבעיות כאלה ואחרות ..

חוץ מזה שה- MUGEN 2 ייכנס אצלו בלי בעיה , לי יש Antec900 והוא דומה בגודלו וקצת בקונסטרוקציה שלו מול ה CM690 , ויש לי noctua d14 וזה מפלצצצת !

פורסם

לגבי השפעות הDC על המערכת, באמת נתון לדיון...

מצד שני אנשים גם עושים פה OC כדי לסחוט 3 FPS... זה לא זניח ?

קרא לי משוגע, אבל לוותר על DC, או על סידור הזכרונות בסלוטים לפי הוראות היצרן, לפני קניית הקירור, כי אנשים ננעלים על היטסינק "טוב", כשיש כל כך הרבה גופי קירור שלא חוסמים סלוטים ועושים את אותה עבודה בדיוק, נשמע לי מטופש מאוד.

הייתי מקריב מעלה או 2 במקום להכנס לפינות.

פורסם
  • מחבר

אני גם הייתי מעדיף להמנע מגופי קירור שמתוכננים בצורה לקוייה. יכול להיות שאני ארצה בקרוב להרחיב ל-8 ג'יגה וכך לתפוס את כל הסלוטים בלוח אם. מניסיון של אחי, אני נראה לי אלך על ה-vendetta 2. אני גם ככה לא עשיתי OC משמעותי. מ-3.16 ל-3.45 כולל OC לזכרונות. לאחי יש את אותן זכרונות ואותו מארז רק עם הקירור של OCZ והוא אמר לי שזה מאד מאד שקט וגם כמובן נשלט ע"י הבקר של הלוח אם מה שלא קורה לי עם הזלמן.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים