עבור לתוכן

האם אפל יתחילו את מהפכת הטבלטים? האירוע של אפל מתחיל עכשיו

Featured Replies

פורסם

השוואה מגוכחת... אין התיחסות לחלק מהיתרונות של הHP.

• תגובות 210
  • צפיות 14.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אני פשוט נדהם כשאני קורא את מה שהוא אומר, באף ביקורת באתרים הגדולים ברשת לא צוין הנושא של המסך המשתקף למרות שמדובר בחסרון מאוד רציני. זה פשוט מגעיל לראות עיתונאי טכנולוגיה מתנהגים כמו ה-Fanboy הגרוע ביותר ומשמיטים חסרונות מהותיים מהכתבות שלהם ומזילים ריר על מוצר נחות רק בגלל שרשום עליו Apple. מצד שני, אני מצדיע למערך השיווקי הגאוני של אפל (כל זאת בהנחה שהם לא משחדים עיתונאים).

כבד, משתקף, מתלכלך בקלות, ריק מתוכן. זה נאמר אחרי התלהבות ראשונית. תחשוב מה הוא יגיד עוד שבוע.

פורסם

כבד, משתקף, מתלכלך בקלות, ריק מתוכן. זה נאמר אחרי התלהבות ראשונית. תחשוב מה הוא יגיד עוד שבוע.

הנה מה שיקרה עוד שבוע: עוד שבוע יבוא פאנבוי כלשהו שיגיד "אבל יש לו אלפי אפליקציות בAPPSTORE במחיר נמוך ויש לו אלפי ספרים זולים ויש לו וידאו בHD ויש לו המון מכשירים תומכים והוא לא מתחמם בגלל הפלאש הדפוק" ועוד המון שקרים, סילופים וחצאי אמת שרק אנשים החולים בתסמונת שטוקהולם יכולים לאמר.

פורסם

לא שמענין אותי המוצר של HP כי אם כבר אני מעדיף צדפה כמו נטבוק אבל מבחינת מיפרט הוא אוכל את הIPAD

חבל שאנשים מהרחוב לא יודעים את זה

בכל מקרה צריך לזכור שגם אחד מהקונים הראשונים דיבר על זה שהמשקל מציק אחרי 10 דקות :lol: :lol: :lol:

כניראה לא כל מה שעובד בSTAR TRAK באמת עובד במציאות

norm-45be679e3c356-Star+Trek:+Voyager+%28TV%29+%281995%29.jpeg

פורסם

אחרי שאפל שיקרו בנוגע לנתוני מכירות (מדהים כיצד 700 אלף יחידות הפכו ל-300) מסתבר שיש המון תקלות באייפד.

http://www.readwriteweb.com/archives/ipad_problems_begin_to_appear.php

יש בעיה חמורה ב-Wifi. המכשיר פשוט לא קולט טוב את האות. הפיתרון של אפל: "בעיה שלכם תתקרבו יותר לראוטר"

http://www.theregister.co.uk/2010/04/07/ipad_wi_fi/

בנוסף מסתבר שפאנל IPS ושמש ישירה לא הולכים טוב יחד. פאנל IPS מתחמם יותר בהשוואה לפאנל TN, כמו שאתם מכירים, אבל בחשיפה ישירה לשמש הפאנל מתחמם יתר על המידה, מציג הודעת תקלה ומכבה את עצמו אוטומטית כדי למנוע שריפה של המסך.

לקינוח יש בעיות טעינה, סכרון ולפעמים המכשיר לא מתעורר לחיים אחרי הכיבוי. אפל אמרו שזו תקלה ומי שסובל ממנה שיגיע לאפל סטור לקבלת מכשיר חדש.

פורסם

תגיד ומה הם עושים אם התקלה במוח של אנשים שקנו את זה יום ראשון ב500$ ? ;D ;D ;D

פורסם
  • מחבר

אחרי שאפל שיקרו בנוגע לנתוני מכירות (מדהים כיצד 700 אלף יחידות הפכו ל-300) מסתבר שיש המון תקלות באייפד.

אפל לא שיקרה, זה לא היה הדיווח שלה

זה של עיתונאי שהוא פאנבוי (ידוע) של אפל

פשוט כל העיתונים קיבלו את זה בתור עובדה וזרמו עם זה.

פורסם

האי פאד יושק בארץ מחודש מאי על ידי רשת פלאפון.

פורסם

לגמרי. טעיתי. מודה.

על סמך דעתו של הרוכש הראשון של האייפאד ביצעת 180 מעלות בדעתך? לא שאכפת לי לפה או לשם, סתם נראה לי תמוה שברגע שקראת ציטוטים של הבחור החלטת שזה זבל שלא שווה כלום ולגמרי טעית (בהמשך הבאת עוד דברים שתומכים בקו החדש, אבל זה היה כבר בהמשך).

אישית אני באמת חושב שזו נפילה, חומרה / פיצ'רים ביחס למחיר.

פורסם

קראתי ביקורות, ראיתי סרטונים של המכשיר בפעולה והגעתי למסקנה שזה פשוט אייפוד מגודל ותו לא.

פורסם

קראתי ביקורות, ראיתי סרטונים של המכשיר בפעולה והגעתי למסקנה שזה פשוט אייפוד מגודל ותו לא.

:facepalm: הגעת לזה רק עכשיו? מראש ידעו שזה רק איפוד מוגדל, יותר נכון מסורס.... מלצמה - אין, חיבור סלולרי - בחלק מהדגמים

פורסם

להבדיל מאחרים אני לפחות מחכה שהמוצר יצא לשוק לפני שאני מגבש דעה נחרצת לגביו. אתם עשיתם את זה על סמך מספר תמונות.

פורסם

::)

בכיף. אני אהנה ממאגר אפליקציות ענק ואיכותי שעובר סינון קפדני, אתה תגלוש שעות באינטרנט כדי לחפש איזה תוכנה עלובה. אבל העיקר לא מכתיבים לך. איזה גבר.
פורסם

בסדר, בסדר, טעיתי. עוד שנייה אתם צולבים אותי.

אגב, מי שמתעניין iPad VS e-ink:

תסתכלו על השתקפויות באייפד. זה פשוט מזעזע. כמו מראה. אייפד בתור ebook reader חסר ערך לחלוטין.

ביקורת על אייפד בתור קורא ספרים אלקטרוני

http://www.businessweek.com/idg/2010-04-04/ipad-is-problematic-promising-e-reader.html

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים