פורסם 2010 בינואר 2615 שנים על איזה מסך מחשב שהוא גם מסך טלוויזיה עם חיבורים לxbox וטכנולוגיה מתקדמת עד 3000 ש"ח בגודל של 32 אינץ' בערך אתם ממליצים לי לקנות איזה כדאי??
פורסם 2010 בינואר 2615 שנים מחבר אוקי אז שיהיה מסך טלוויזיה אבל אני גם יוכל להשתמש בזה בתור מחשב וגם בתור טלוויזיה?
פורסם 2010 בינואר 2615 שנים השאלה היא מה מרחק הצפייה/עבודה.אני מניח שאתה לא מתכוון לעבוד על 32''+ ממרחק של חצי מטר,קח בחשבון שזה לא כ"כ נוח לעבוד על מסך מחשב ממרחק די גדול.
פורסם 2010 בינואר 2615 שנים מחבר כן זו בעיה שלא חשבתי עליה מה אתה מציע לעשות? כי אני רוצה לשחק על אותו מסך גם באקס בוקס וגם במחשב והמרחק באמת קרוב אבל שאני ישחק באקס בוקס אני יתרחק השאלה מה לעשות כי אני גם רוצה להנות ומהאקס בוקס ואני לא רוצה מסך קטן
פורסם 2010 בינואר 2615 שנים תקנה מסך TV נפרד לטלוויזיה סרטים ואקסבוקס, ומסך מחשב יותר קטן לשימוש כללי.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.