עבור לתוכן

בעיה בקרייטיב VISION M

Featured Replies

פורסם

אני נמצא בתפריט מוזר ואני יכול לעשות רק פירמוט,כיבוי,קלין וכו' ניסיתי לעשוות עידכון וזה לא עבד, מה אני יכול לעשות?

פורסם

אני מבין שזה קרה לאחר העדכון כן?

אם ככה תבדוק אם זה פרמט לך את המכשיר, ואם כן אז תעשה פירמוט מחדש ותתקין עדכון קושחה מתאים למכשיר שלך.

פורסם
  • מחבר

לא זה קרה לי אחרי נפילה קלה... וזה מראה לי שכאילו יש לי רק חמישים מגה זיכרון ניסיתי לעשות עדכון קושחה וזה לא הולך, זה מגיע לי תמיד בהדלקה למסך של ריקרברי טול אם אני זוכר טוב... וזה כותב לי ארדיסק פרובלם, מה העלות של תיקון?

פורסם

ניסית פרמוט?

נקווה שזה לא פגיעה פיזית במכשיר..

פורסם
  • מחבר

ניסיתי לעשות ריבוט וזה לא הולך הוא כותב לי ארד דיסק פרו בלאם,מישהו יודע מה עלות התיקון שיכולה להיות לי? בסופו של דבר היבואן כבר לא מתפל במוצרים שיש להם יותר משנה אז הם הפנו אותי למישהו בשם שרון ספיר עלות התיקון היא 350 שקלים לא הוצאתי שקל על המכשיר אז נראה שזה מחיר בסדר בגדול... מה אתם חושבים?

פורסם
  • מחבר

‏?‏

פורסם

אגב המכשיר זה הגרסה של ה 60GB?

התיקון הוא על פי רצונך...אם זה מה שאומר הנגן שיש בעיה בהארד דיסק אז כנראה שבאמת נפגם מהנפילה.

פורסם
  • מחבר

זאת הגירסה של ה30 ג'יגה לגירסה של ה60 ג'יגה הוא רוצה 700 ומשהו שקל... דיי טרוף...

פורסם

לא נורמלי..

בכל מקרה ברגע שאתה לוקח לו את זה לתיקון שים לב שהוא מחזיר לך אותו פרפקט ועובד ללא בעיות, אני בדרך כלל לא סומך על גורמי תיקון מצד שלישי, אבל מצד שני אם שלחו אותך מהיבואן זה עוד בסדר.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים