עבור לתוכן

HTC HD2 to have more Ram & Rom

Featured Replies

פורסם

תיאורטית כע, אלא אם הם יחליטו שהם מוכרים מכשירים נעולים, וזה קצת יקשה עליך. 8)

פורסם

Don’t be surprised if HTC/Microsoft claims that this newer version is the only one to be upgradable to Windows Mobile 7

:-\

פורסם

^^ כן זה כבר נאמר שהוא היחיד לבנתיים שיוכל להריץ WIN7 מובייל כמו שצריך כנראה.. :P

פורסם

התכוונתי לכך שמראש דיברו על זה שיש בעיה אחת עם המפרט הרשמי הנדרש לwm7 בhd2

כתוב שם שנדרש rom של לפחות 1gb (ובhd2 "הישן" יש 512mb)

פורסם

אה איזה הזוי, לא שמתי לב לזה, אז מה עכשיו יעשו עם הישן יותר? יפסיקו מכירות או שפשוט ימכרו בהבדלי מחירים בגלל הזכרון האקסטרה?

אגב זה רק בארה"ב? או שזה גלובלי מהחברה (באתר של HTC לא רשום משהו אופציונאלי על המכשיר)

פורסם

בינתיים ממשיכים עם "הישן" גם ככה מדובר רק על הרבעון הבא

אני מניח שאחרי שהוא יגיע לארה"ב בתצורה החדשה, גם באירופה יעברו אליה.

עכשיו שאני קורא עוד פעם את המינימום הנדרש לwm7 זה שוב לא ברור לי

Memory: 256MB+ DRAM, 1G+ Flash (at least 512MB fast flash – 5MB/s unbuffered read @4K block size)

הם לא החליטו אם זה 512mb או 1gb?

עכשיו אני גם נזכר שדיברו על זה שגם בדכם המקורי יש עוד מחיצה חבויה של 512mb, לא?

פורסם

עוד נגלה שהחומרה "חבויה" במכשיר החדש, וע"י עדכון מ- HTC תהפוך לזמינה. לא נראה הגיוני כי HTC תעשה מהלך כזה מטומטם (שדרוג חומרה במכשיר דגל תוך חודשיים מיציאתו).

פורסם

חוששני שההבדל הוא חומרתי. :-\

פורסם

עכשיו דברים כאלו מעלים לי את העצבים..למה לעשות דבר כזה...ועוד למכשיר דגל..עד שהוציאו מכשיר מדהים הם עושים איזה דפקט כזה קטן ומעצבן, הרבה לקוחות שקנו את הישן יתבאסו על זה.

פורסם

חוששני שההבדל הוא חומרתי. :-\

עוד אף אחד לא יודע (אלא אם כן אתה עובד ב- HTC?)...[br]פורסם בתאריך: 25-01-2010, 02:13:16

עכשיו דברים כאלו מעלים לי את העצבים..למה לעשות דבר כזה...ועוד למכשיר דגל..עד שהוציאו מכשיר מדהים הם עושים איזה דפקט כזה קטן ומעצבן, הרבה לקוחות שקנו את הישן יתבאסו על זה.

ספר לי על זה (למרות שאני מאוד מרוצה מהמכשיר), ורק בגלל שזה עוד מסמר בארון של ה- WM7 למכשיר...

פורסם

לא צריך לעבוד ב HTC. החבר'ה שפרצו את ה SPL היו עולים על זה עוד ממזמן, שמא פריצת SPL כרוכה בגישה לאיזור המוגן (לכאורה) ב RAM. יתרה מזאת, כל הרומים המבושלים שנמצאים כעת בחוץ, עם כל נסיונות מזעור ה PAGE POOL והנקיונות, לא חשפו שום נפחים נסתרים - לכל היותר איפשרו תוספת של 70-80 מגה בקירוב לאחסון במכשיר.

בנוסף - מהסתכלות פיסית על המכשיר שיימכר אצל T-MOBILE, ניתן לראות שכפתורי ה END/SEND נצבעו. שינוי חומרתי נוסף ש HTC ביצעה בעבר במכשירים שלה היתה תוספת של שקע אוזניות ב TouchPro2 בגירסת ה CDMA, בעוד שגירסאות ה GSM לא הכילו את זה.

כך או כך, זה נראה רע ועל הצעד המלוכלך הזה, ככל הנראה שזו הפעם האחרונה שארכוש HTC.

פורסם

HTC יידועה בייצור מכשירים מקוסטמים לחברות סלולאר, מה ההפתעה פה?

פורסם

לא צריך לעבוד ב HTC. החבר'ה שפרצו את ה SPL היו עולים על זה עוד ממזמן, שמא פריצת SPL כרוכה בגישה לאיזור המוגן (לכאורה) ב RAM. יתרה מזאת, כל הרומים המבושלים שנמצאים כעת בחוץ, עם כל נסיונות מזעור ה PAGE POOL והנקיונות, לא חשפו שום נפחים נסתרים - לכל היותר איפשרו תוספת של 70-80 מגה בקירוב לאחסון במכשיר.

בנוסף - מהסתכלות פיסית על המכשיר שיימכר אצל T-MOBILE, ניתן לראות שכפתורי ה END/SEND נצבעו. שינוי חומרתי נוסף ש HTC ביצעה בעבר במכשירים שלה היתה תוספת של שקע אוזניות ב TouchPro2 בגירסת ה CDMA, בעוד שגירסאות ה GSM לא הכילו את זה.

כך או כך, זה נראה רע ועל הצעד המלוכלך הזה, ככל הנראה שזו הפעם האחרונה שארכוש HTC.

אם יש מחיצה נסתרת הם לא בהכרח יגיעו אליה, הם עורכים את הקוד הקיים. מסתובבים הרבה משתמשים שונים בנט שהעלו תמונות מסך שה- HD2 שלהם מכיל יותר מ- RAM 448MB, והמכשיר לא נקנה מאזור מסוים (כמובן שיתכן ומדובר בזיוף)...

פורסם

למה לכל הרוחות WM7 צריכה כאלו דרישות מערכת? אלו כבר דרישות של מחשב שולחני.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים