פורסם 2010 בינואר 2715 שנים שלום חברלך! היום רכבתי לארקדיה בשביל לשלם לו על המשחק. הוא אמר שיישלח לי את הסידיקי לבטא היום ובנוסף הוא אמר שהבטא אמורה להיפתח בשעות הבוקר. הוא הביא לי כמובן זיכוי על המשחק. אני מהראשונים שייטעמו מהבטא! מקווה מקווה מקווה שאני אקבל פה חתיכת חוויה! ;D
פורסם 2010 בינואר 2715 שנים תנו חוות דעת מהבטא ואני אשקול להצטרף.הבעיה שלי היא העובדה שאני לומד לפסיכומטרי [זה 1]ו-2 האם המשחק יהיה שווה את זה.מתי אתם מתכננים לסגור את רשימת הקונים?
פורסם 2010 בינואר 2715 שנים שימי מארקדיה שוחח גם איתישלמתי לו על המשחק 159 + 20 = 179 ש"חישלח לי את ה CD-KEY ביטא למיילדרך אגב , מאיפה מורידים את הביטא ?
פורסם 2010 בינואר 2715 שנים לא יודע מה איתכם אבל אני כבר קיבלתי את הקוד של הבטא עכשיו צריך לחכות ל28 לחודש [מחר] בכדי להוריד את הבטא. [attachment deleted by admin]
פורסם 2010 בינואר 2715 שנים לא יודע מה איתכם אבל אני כבר קיבלתי את הקוד של הבטא עכשיו צריך לחכות ל28 לחודש [מחר] בכדי להוריד את הבטא.
פורסם 2010 בינואר 2715 שנים מחבר תרפרשו את הלינק הזה עד שיהיה נגיש:http://www.battlefieldbadcompany2.com/beta
פורסם 2010 בינואר 2715 שנים ^בדיוק באתי לשים אותו חח.מי שרוצה את ההסבר -http://blogs.battlefield.ea.com/battlefield_bad_company/archive/2010/01/26/big-battfield-bad-company-2-pc-beta-blog-of-epic-goodness.aspx
פורסם 2010 בינואר 2715 שנים קיבלתי קוד לביטא ,וואווווו אני רק מקווה למשחק שעומד בסטנדרטים של MW2 (עזבו את בעיות התקשורת), לא נראה לי שיש תחרות פה אבל עדיין אופטימי. ;D
פורסם 2010 בינואר 2715 שנים ^חח " בסטנדרטים של MW2 ".בכל אופן המשחק קצת בסגנון אחר .......°FullˆGaz:איזה בוקר? רק ב-7 בערב מחר.
פורסם 2010 בינואר 2715 שנים התקשר אלי שי, אמרתי לו שאני בלימודים ומבחנים עד אמצע מרץ, אז אין מצב שאני משחק בזמן הקרוב, סגרנו שהוא יפרגן את הבטא להבא ברשימה.
פורסם 2010 בינואר 2715 שנים קיבלתי קוד לביטא ,וואווווו אני רק מקווה למשחק שעומד בסטנדרטים של MW2 (עזבו את בעיות התקשורת), לא נראה לי שיש תחרות פה אבל עדיין אופטימי. ;D אני מבין שאין לך ניסיון עם סידרת BF? אלו משחקים עם סגנון משחק שונה מCOD ששם אתה הולך ומרסס
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.