פורסם 2010 במרץ 415 שנים אגב, אני מבין שנוכל להתקין ולשחק כבר היום ולא לחכות לתאריך הרשמי. אני מבין נכון?זה גם נחמד לראות שהשרת שלנו חי. אולי אפילו נוכל כבר היום לשחק אנחנו נגם אחרים (:אכן כך, הסרברים למעלה ואנשים משחקים כבר מה 1 בחודש.שנית, לא רק שעושה רושם שהסרבר חי לבינתיים - הוא פא*ינג בועט! עם CPU USAGE של 5 אחוזים על 15 שחקנים.
פורסם 2010 במרץ 415 שנים איתי לא יצרו קשר, אני כבר עכשיו יכל להזמין מהאתר ובהערות לרשום "קניה קבוצתית HWZONE" או לחכות שיתקשרו אלי?<
פורסם 2010 במרץ 415 שנים Enable, יש להם כמעט מאה אנשים לתפוס ואתה אחד האחרוניםאליי התקשרו כמעט שעה אחרי שנייק רשם ואני מספר 14 ברשימהסבלנות...אתה יכול גם לנסות לתפוס אותםכמו שרמשתי, נתראה שם בשבע, אני מגיע מהעבודה עם חולצת בר מצווה ירוקה ומכנס ירוק ונעלי סקייט כחול\לבן ישנותתגידו שלום אבל ברגע שאני מקבל את המשחק אני עף הביתה להתקין אז אני לא יודע כמה זה יהיה "מפגש" (:
פורסם 2010 במרץ 415 שנים אני מנסה להתקשר אליהם אבל הבעיה שכל הזמן תפוס O;עריכה:יצרתי איתם קשר הם בכלל אומרים לי שאני לא מופיע ברשימה ><
פורסם 2010 במרץ 415 שנים מחבר עידכנתי אותם ברשימה הסופית,מאחר ולא מעט משתמשים ביטלו והוסיפו כל יום עותקים נהיה ברדק.תתקשר אליהם שוב
פורסם 2010 במרץ 415 שנים אני ברשימה מיספר 74 מתי אני יוכל לקחת את המשחק ??? בבקשה תענו ליאחרי שתזמין תוכל לקחת ב 7 בערב
פורסם 2010 במרץ 415 שנים לפי מה שהמוכר אמר לי זה יגיע בראשון, ראיתי כאלו שאמרו שזה יגיע מחר? עוד יותר טוב
פורסם 2010 במרץ 415 שנים לפי מה שהמוכר אמר לי זה יגיע בראשון, ראיתי כאלו שאמרו שזה יגיע מחר? עוד יותר טוב כנראה הם עשו משלוח מהיר. למי שעשה משלוח מהיר , כמה שילמתם? כתוב באתר של ARCDIA שזה עולה 30 שקל ונושא פה כתוב 20
פורסם 2010 במרץ 415 שנים אני הזמנתי עם משלוח מהיר - באתר רשום שזה יעלה לי 26 ש"ח, כנראה מע"מ? לא הבדל גדול מ-30 כבר.
פורסם 2010 במרץ 415 שנים אני מספר 66 ו-67, והמשחק יגיע עלי ביום ראשון בדואר. כל מי שיכול לאסוף את המשחק מהחנות : שיהנה! אבל לא יותר מדי. חרם על הסוף שבוע
פורסם 2010 במרץ 415 שנים אני הזמנתי עם משלוח מהיר - באתר רשום שזה יעלה לי 26 ש"ח, כנראה מע"מ? לא הבדל גדול מ-30 כבר.אמרו לך שתקבל יום ראשון או שישי?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.