פורסם 2010 בינואר 2815 שנים הצלחתי להכנס, מה עושים עם הAA על הפנים -גם בהגדרות יש רק 1.עוד דבר איפה מד חיים? איפה אפשר לשלוח הודעות [לא שאני כותב] , למה איאפשר לשכב.בתוך המשחק לא רואים תפינג. [אבל רץ לי מעולה] .
פורסם 2010 בינואר 2915 שנים טוב, אחרי יותר מדי נסיונות... סוף סוף התחבר לאחד הסרברים (ה Browser נראה שחזר לתפקד). אני מוכרח לציין דבר אחד - WOW ! שכל אחד יתרגם את זה כרצונו...
פורסם 2010 בינואר 2915 שנים יש גם X8אין לי .יש לי רק 1.שאתה מגדיר על 8 המשחק חלק? [AA]שאר הבעיו תשציינתי ראיתי שהרבה מתלוננים לחברה ובקשר לכפתור Q [הוא צריך לעבוד] אך יש באג.[attachment deleted by admin]
פורסם 2010 בינואר 2915 שנים כפתור Q דווקא עבד לי.. כשאויב בכוונת אתה לוחץ ואז הוא מסמן אותו במפה ואומר לחבר'ה בקבוצה שיחקתי כשעתיים+ והיה ממש כיף.. מתמתח קצת וחוזר לשחק אני שיחקתי באותו שרת כל הזמן דרך ה-history. לפעמים יש לאגים עצבניים שאי אפשר לשחק.. אבל אחרי דקה זה מסתדר.
פורסם 2010 בינואר 2915 שנים אני אנסה, אבל רציתי שיהיה אפשר לשלוח גם הודעות עם הQ כמו בBF2142נכון זה מסמן את האויבים.
פורסם 2010 בינואר 2915 שנים למה הורדת? כבד בגלל המשחק עצמו או השרתים? כשה-FPS נמוך קשה לפגוע באוייב, כי זה מרגיש שזה זז איטי. מישהו יודע איך אני מכניס אייפי? אני רוצה לשחק בשרת הישראלי.
פורסם 2010 בינואר 2915 שנים אבל המפרט שלך טוב מאוד,בסך הכל צריך בחירה שרת עם פינג נמוך.במשחק הראשון ששחקתי כנראה היה פינג 70 ] אז רץ טוב על הגדרות הכי גבוהות [רק AA מצויין לי 1 ואין יותר מזה -אוף רואים מגעיל תמשחק].
פורסם 2010 בינואר 2915 שנים לכל מי שלא הזמין אבל רוצה לנסות את הבטא יש פה סיריאלים חינם כנו ונסו לקבל את שלכם ללא הרשמה ושום דברhttp://myinternetservices.com/בהצלחה
פורסם 2010 בינואר 2915 שנים הוא בדר"כ אומר קוד אבטחה שגוי ואז בנסיון השני תזין את הקוד החדש והוא שולח קיבלתי משם 3 עד שהוא כתב שהמייל שלי כבר קיבל
פורסם 2010 בינואר 2915 שנים בהודעות שלהם בתחתית המסך הם כותבים שהם מודעים לבעיית הקריסה שנכנסים לחיפוש שרת.בנתיים ה- play now מתחיל לעבוד כמו שצריך.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.