פורסם 2010 בינואר 2815 שנים בדוק?!לפי מה שבדקתי....כן..משום מה לא מופיע לי הפינג של השרתים. אבל יש לאגים קשים, והחיבור הישראלי לא מוסיף.נחכה שהמצב קצת ירגע
פורסם 2010 בינואר 2815 שנים עכשיו ביררתי ואין בבטא. אבל השרת שלהם נמצא למטה חפש.מה נסגר שם? אני שעה עד שהוא מעדכן את השרתים [מוצא] .
פורסם 2010 בינואר 2815 שנים מה חפש? אין.. היו רק 2 שרתים לפני כמה דקות. עכשיו אחד מהם נעלם אבל נוספו עוד איזה תריסר שרתים של i3D.net.. או משהו כזה. ואי אפשר להתחבר אליהם.עריכה: מצאתי, אני בכלל חיפשתי ב-History שבצד ימין.
פורסם 2010 בינואר 2815 שנים תגיד זה גם מחפש לך שעה? [כרגע יצאתי לגמרי מהמשחק כי שעה זה מחפש ואיאפשרללחוץ על שום דבר]אני ראיתי בפורום שלהם שכתבו שאיאפשר לכתוב איפי אבל אפשר למצוא את השרת ברשימה.
פורסם 2010 בינואר 2815 שנים לוקח לו 30 שניות בערך ואז הוא מתחיל לטעון את רשימת השרתים אבל זה קורס לי (יוצא ל-desktop) כל פעם.. בעעעע עריכה: בעצם פחות.. 15 שניות. אבל שוב פעם הוא קרס לי. מרגיז!!!
פורסם 2010 בינואר 2815 שנים גם אצלי קורס..בכל מקרה - מישהו יודע את השמות של השרתים הישראלים ?שיכתוב פה בבקשה
פורסם 2010 בינואר 2815 שנים גם לי קורס בטעינת רשימת השרתים, פשוט כולם התנפלו על המשחק וזה מה שקורה.ולאגים אין מה לדבר, חופשי חופשי ובכמויות.
פורסם 2010 בינואר 2815 שנים בטעות נלחץ לי על איזה כפתור וניהיה לי המשחק בחלון מוקטן איך מסדרים את זה?בהגדרות גרפיקה -בAA מצויין רק 1 , מוזר.
פורסם 2010 בינואר 2815 שנים הצלחתי להשיג BETA KEY, יש אתר FILEPLAY שמחלקים בחינם, פשוט צריך להרשם ולבקש. נתראה בעוד שעה, או מחר בערב(מקווה שעוד שעה).
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.