פורסם 2010 בינואר 2815 שנים איירון - יצרת חשבון חדש או שהשתמשת בחשבון קיים? אני גם לא מצליח ליצור חדש, וגם לא להסתנכרן עם הקיים. תמיד דופקים את המקריחים...איגור - לא שווה. לו יש שיער... ו iMac, אז אין פלא שזה לא עובד.
פורסם 2010 בינואר 2815 שנים איירון - יצרת חשבון חדש או שהשתמשת בחשבון קיים? אני גם לא מצליח ליצור חדש, וגם לא להסתנכרן עם הקיים. תמיד דופקים את המקריחים... to right mate... עריכה - תקרא את העריכה שלי עריכה 2 - למי אכפת. אני באותו מצב צבירה כמוהו, מאותן הסיבות
פורסם 2010 בינואר 2815 שנים משחק בן של רחב מהתנ"ךאבל היה לאגים נכנסתי לסרבר רנדומלי נראה לי זה הייתה שרת רוסי..יש לי אינטרנט 12MB אגבואין מקום לכתוב את הIP ואין קונסול.חייב להיות .אין הבדל בין 5 מגה ל12 - זה לא קשור.השאלה כמה פינג היה לך בשרת?אחרי כמה נסיונות התחיל להוריד לי עכשיו (על 1.6MB) כמה דקות ונבדוק מה קורהחח כמה דקות -יפה לך המהירות.
פורסם 2010 בינואר 2815 שנים מחבר חח כמה דקות -יפה לך המהירות.טפו טפו רק שלא יקרוס[attachment deleted by admin]
פורסם 2010 בינואר 2815 שנים ימים טובים :nutty:אתה קולט שאת כל הפוסטים שלך עד כה, היית יכול להמיר ב Frags... אתה סתם בוכה שאין לך זמן לשחק.
פורסם 2010 בינואר 2815 שנים טוב מחסום אחד מאחורי הורדתי את המשחק עכשיו יש לי בעיה להתקין את פאנקבאסטר
פורסם 2010 בינואר 2815 שנים טוב מחסום אחד מאחורי הורדתי את המשחק עכשיו יש לי בעיה להתקין את פאנקבאסטראם זה נראה כאילו ההתקנה נתקעה, היא לא. קופץ חלון נוסף לקצה השמאלי העליון של המסך להמשך ההתקנה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.