פורסם 2010 בינואר 2315 שנים הייתי רוצה לדעת איך אפשר להכין אורגן אורות פשוט מאוד שאני אומר פשוט אני מתכווןאפילו לא צריך שזה יהיה לפי הקצב אלאשידלקו 5 נורות אחת אחרי השני למשל או אפילו בסדר אקראי.._________0 1 2 3 4 5_________קודם 0 נדלק אחר כך 1 אחר כך 2 וכך אלה..פשוט אחד אחרי השני..איך אפשר לעשות את זה?
פורסם 2010 בינואר 2315 שנים אני בניתי פעם אורגן אורות ממש ממש פשוט ומגניב בעלות אפסית.כל מה שצריך זה סטרטרים של מנורת פלורוסנט ומנורות ליבון רגילות (מקסימום 60W או מה שכתוב על הסטרטר)אתה יכול לקנות ם את המנורות הציבעונית אבל שים לב שהם לא חורגות מההספק שכתוב על הסטרטר.לאורגן אורות של 4 מנורודת צריך 4 מורות ליבון ו4 סטרטרים.מחברים את זה ככה:פאזה ------- סטרטר ------ מנורה ------ אפספאזה ------- סטרטר ------ מנורה ------ אפספאזה ------- סטרטר ------ מנורה ------ אפספאזה ------- סטרטר ------ מנורה ------ אפסואז אתה מקבל אורגגן אורות של 4 מנורות שמהבהבות רנדומנליתענבר.
פורסם 2010 בינואר 2315 שנים כן אבל הוא ביקש אורגן אורות ולא הבהוב רנדומלי.יש מספיק מדריכים לזה באינטרנט, העלות תהיה ממש נמוכה גם כן.בעזרת מונה שכל פעם יפעיל מנורה אחרת אני מאמין שזו הדרך הפשוטה ביותר.מגדירים לו עד איזה מספר לספור ואז הוא יעביר 1 בכל פעימה שגם את הקצב שלו אפשר להכתיב בעזרת בורר.
פורסם 2010 בינואר 2415 שנים מחבר תודה..איפה אפשר לקנות את המונה ואין לזה מדריכים באינטנט לפחות לא מצאתי לא בעברית ולא באנגלית
פורסם 2010 בינואר 2415 שנים לא התאמצת מספיק.תוך פחות מדקה הגעתי לכאן:http://www.aaroncake.net/circuits/chaser.aspזו דוגמא של 10 לדים.
פורסם 2010 בינואר 2415 שנים פתרון לעצלנים... 10 ממסריםאני לא חושבת שהוא מעוניין בשריפהאם כבר SCR. או טראייק
פורסם 2010 בינואר 2515 שנים זה בסדר ככה מגיעים להחלטות הכי טובות.אני גם בעד הממסרים, הרבה יותר פשוט ובטוח לעבודה.ואתה רוצה להדליק לדים או מנורות חזקות?
פורסם 2010 בינואר 2515 שנים ממסרים חד משמעית לא מתאמים לאורגן אורות ואפילו מסוכנים כי הם עלולים לעשות שרפה!!!מהרות המתוג באורגן אורות היא מהירה מאוד כמה פעמים בשניה בר שיצור קשת חשמלית בממסר ודבר כזה מסוכן.אני אפילו לא נכנסת לעניין של הרעש שארבעה ממסרים יעשו.. ועל הרעש האלקטרוני שהם ייצרו.. מה הבעיה פשוט לשים SCR או טראייק?יש באריהב קיט של אורגן אורות ב40 או 50 שקל משהו כזה..
פורסם 2010 בינואר 2615 שנים פשוט בגלל שיותר קל לשים ממסר.וגם יותר בטוח שאין קשר חשמלי בין המעגל לבין המתח הגבוה, רוב האנשים כאן לא מיומנים לעבודה עם מתח כזה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.