עבור לתוכן

Iphone או N97?

Featured Replies

פורסם

אל תביאו לי לינק לכתבה בYnet כי כבר קראתי אותה.

אני יכול להשיג את N97 מהעבודה של אבא שלי במחיר זול כעת.

ויש לי אפשרות לחכות חודש חודשיים ולהשיג גם את האייפון במחיר מוזל. שניהם רק דרך חברת סלקום.

אבל השאלה אם יש טעם לחכות לאייפון בכלל?

ממה שהבנתי יש לN97 הרבה יתרונות על הIphone.

*מצלמה 5MP

*פלאש לצילומים בלילה.

*העברת קבצים דרך בלוטוס. (מה שהבנתי שאי אפשר לעשות באייפון)

*רמקולים סטריאופונים טובים.

*אין צורך בפריצה

*32GB + אפשרות להרחבה לעוד 16GB (את האייפון בסלקום אפשר להשיג עד 16GB)

*מקלדת

*רדיו FM

*רזולוציית מסך גבוהה יותר

*זמן סוללה הרבה יותר גבוהה

אז בכל זאת, מה עושה את האייפון כלכך נחשק, אם הוא בעל חיסרונות בכלכך הרבה תחומים לעומת הN97?

הדבר היחיד שמצאתי עד כה זה מהירות ההורדה הכפולה באייפון.

פורסם

יש היום לא מעט מכשירים שעושים את מה שהאייפון עושה ואף יותר.

כשהוא יצא בעבר,אז היות שלא היו לו מתחרים אז הוא פיתח איזשהוא קהילת "פריקים" שצמאה לכל חדשה בתחום.

גם אחרי יציאת האייפון החדש הרבה מהחברות כבר התחילו להתחרות איתו ראש בראש כגון HTC,NOKIA,SAMSUNG וכדו'..

מה שטוב באייפון שהוא מאפשר שימושיות ברמה גבוהה מאוד עם עשרות תוכנות ותוספות,להגיד לך ששווה לרכוש אותו דרך סלקום - ממש לא.

אם תקרא את החוזה הדרקוני של סלקום תבין לבד,לא באשמתה אלא בהנחיית אפל העולמית.

וזה שהאייפון כ"כ נחשק לא רק בגלל שהוא "טוב" או בעל מאפיינים איכותיים,הרבה מהמוצרים של חברת אפל מלווים בהייפ מאוד גבוה ומתומחרים בצורה יקרה יחסית עבור מה שהם נותנים.תראה כראיה כל מוצר שהם הוציאו לשוק בשנים האחרונות מהאייפוד,אייפון,מקבוק וכדו'...

לגבי הN97,ככל שאני שמעתי הרבה מהאנשים די מאוכזבים ממנו לכן אני לא יכול להמליץ בעדו,אלא ראש בראש מול האייפון הנוקיה עדיף לטעמי.

פורסם

מול ה-97 האייפון מנצח בלי להניד עפעף. ה-97 לא מצליח להביא חווית שימוש תקינה מבחינתי, דבר בסיסי כל כך בסמארטפון.

פורסם

מחזק, אין מה להשוות.

ה-N97 פשוט לבנת חבלה.

פורסם
  • מחבר

אתם יכולים להיות קצת יותר ספציפיים ולהצביע על החסרונות של הN97 לעומת הIphone?

פורסם

באיזה אייפון מדובר(3G, 3GS וכו...)

תקיש בגוגל n97 vs iphone ויהיה לך שלל תוצאות.

---

החזקתי את שני הפלאפונים האלה ביד, והרושם הראשוני שלי מה-N97,

שהוא ממש לא מושך, סתם גדול.(אצלי, חיצוניות של מכשיר מאוד חשובה)

מעבר לזה, מערכת סימיבאן שידועה כאיטית ודי נתקעת.

אני גם לא חובב גדול של מקלדת חיצונית.

פורסם
  • מחבר

לגבי החיצוניות. במצב מאונך N97 באמת לא ממש מושך.. אבל במצבו המאוזן ביחד עם פתיחת המקלדת הוא סוג של מחשב קטן. ואני די אוהב את זה.

מה גם שאני אוהב את הרעיון של המקלדת מאוד. יקל עלי מאוד באינטרנט בהודעות בתזכורות ועוד. והוא לא מנפח את הפלאפון בצורה מוגזמת.

וממה שהבנתי העידכונים שהוציאו לפלאפון הזה פותרים את בעיות הגלילה והאיטיות השונות שהיו עד כה בפלאפון זה.

גם מבחינה ויזואלית אני אוהב יותר את הסגנון של הN97 שיותר דומה לווינדוס. אבל גם אין ספק שהאייפון ניראה מעולה.

הבעיה שהתפריט הפנימי של הN97 באמת מיושן מאוד.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים