עבור לתוכן

שאלה | איך הקירור ל 4870X2

Featured Replies

פורסם

איך הקירור accelero xtreme לכרטיס HD4870X2 ?

ורציתי לדעת אם אני בא עם המחשב שלי ל KSP (לא קניתי מהם את המחשב) אם הם יכולים להרכיב לי את הקירור על הכרטיס? או שאני צריך להרכיב אותו לבד?

פורסם

הקירור מעולה ולפי המצגת ( לפחות באתר שלהם ) הוא עולה משמעותית על הקירור המקורי של ה 4870X2,

החסרון של הקירורים צד שלישי האלה זה שהאוויר החם נשאר במארז ולא נפלט החוצה, חסרון מסויים...

אם אתה לא עושה אוברקלוק ( מה שהכרטיס שלך לא מצטיין בוא ממילה ) ואין בעיות כמו ארטיפקטים / קפיאות וכו" הייתי משאיר את המקורי.

פורסם
  • מחבר

אני לא עושה OC אבל הכרטיס פשוט חם בטירוף.

במשחק MW2 אני שם את המאוורר עם 82 אחוז והטמפ' בסביבות ה90 שזה ממש מטורף.. והקירור עושה רעש בטירוף אני לא יכול לשמוע את המשחק או כל דבר אחר.

ורציתי לדעת אם אני בא עם המחשב שלי ל KSP (לא קניתי מהם את המחשב) אם הם יכולים להרכיב לי את הקירור על הכרטיס? או שאני צריך להרכיב אותו לבד?

פורסם

אין סיבה שלא, למרות שלא הייתי סומך על חנות שתרכיב לי...

פורסם
  • מחבר

אין סיבה שלא, למרות שלא הייתי סומך על חנות שתרכיב לי...

למה לא? מה כבר יכול להיות? אני פשוט מפחד לעשות משהו לכרטיס..

פורסם

יצא לי לא פעם לפרק ולהרכיב מחדש קירורים צד שלישי שהורכבו בחנויות... מכל מיניי סיבות,

הורכב בלי קירור למוספטים , ללא משחה טרמית , סגור בצורה רופפת ודברים בסגנון...

אני לא אומר שזה יהיה המצב אצלך, רק שים לב שבמידה והכרטיס יהרס בעתיד ( בלי קשר לקירור ) תהיה חייב להחזיר את הקירור המקורי ( ולא להשאיר סימנים ) כדי להשתמש באחריות.

פורסם
  • מחבר

יצא לי לא פעם לפרק ולהרכיב מחדש קירורים צד שלישי שהורכבו בחנויות... מכל מיניי סיבות,

הורכב בלי קירור למוספטים , ללא משחה טרמית , סגור בצורה רופפת ודברים בסגנון...

אני לא אומר שזה יהיה המצב אצלך, רק שים לב שבמידה והכרטיס יהרס בעתיד ( בלי קשר לקירור ) תהיה חייב להחזיר את הקירור המקורי ( ולא להשאיר סימנים ) כדי להשתמש באחריות.

גם ככה קניתי ב FOX PC שעכשיו התפרקו ככה שאין לי אחריות..

פורסם

יש לי תקירור הנ''ל קירור אשש אני ממש מרוצה המעבד לא מגיעה ל50 מעלות במאמץ כבד במנוחה יושב על 36 את הקירור הרכבתי בעצמי אין לך מה לחשוש זה נורא פשוט ובכול שאלה ובעיה תיצור איתי קשר אני יעזור לך

ד''א חפש תאשכול שפירסמתי פה יש שם תמומות והכול

פורסם

הקירור יעניק יכולת קירור טובה יותר באופן משמעותי...לגבי מי ירכיב וכו..זה בחירה שלך..אין בעיה שאתה או החנות תבצעו את זה... ;D

תעדכן אותנו בתוצאות..

פורסם
  • מחבר

תודה לכולם...

אחרי שאני אקנה אני אעדכן פה..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים