עבור לתוכן

בעיית מארז נפוצה...

Featured Replies

פורסם

יש לי מארז מתוצרת Antec דגם 902 אחלה מארז והכל רק יש לי בעיה איתו(שמסתבר שקיימת בהמון מארזים) השקע הקדמי של האוזניות באיכות על הפנים אם אני מתחבר ישירות לכרטיס קול הכל טוב ויפה אבל מקדימה האיכות על הפנים... אנטק ניסו לפתור את זה על ידי חיבור הארקה נוספת לגוף המארז אבל שוב האיכות על הפנים גם כשניתקתי אותה וגם כשהיא מחוברת מה עושים?

אגב המארז עוד באחריות בגלל זה אני לא רוצה לפתוח יותר מדי אלא רק אם יש פתרון יחסית פשוט אם הפתרון דורש חיווט מחדש אני אעשה את זה אחרי שתגימר לי האחריות וכרגע אני אשתמש בכבל מאריך מאחורה..

פורסם

למה לא לממש את האחריות?

פורסם
  • מחבר

כי רציתי לראות אם קיימת אופציה לתיקון של זה לפני שאני ישר שולח את המחשב שלי לתיקון...

אם זה רק דרך האחריות התיקון אז אני אקח אותו בשלב הרבה יותר מאוחר (כמה חודשים)...

פורסם

נשמע שאם תחליף את החיווט שם הכל יסתדר, כי המאריך הזה הוא סך הכל כבל.

יכול להיות שיש למכירה ב ebay את הכבל הזה? שווה לבדוק.

למה לא לממש את האחריות?

כי זה מצריך פירוק של כל הרכיבים במחשב, זמן, וטרטור על דבר שולי כמו איכות ביציאה שמע.

פורסם
  • מחבר

כן גם לי נראה שזה עניין חיווט הם בטח שמו חיווט פשוט ולא חיווטמסוכך ואחרי הכל הכרטיס קול מאחורה והפלאג מקדימה הוא עובר דרך הרבה שטח שמלא באלקטרומגנטיות ויוצר המון רעשים...

הם שמו שתי הארקות אבל אחת של הכרטיס קול ואחת לגוף של המארז אז ניסיתי להוריד אחת ולא רץ...

אני נראה לי בנתיים אכין לי כבל מאריך או שאני אקנה אחד נראה...

תודה בכל מקרה ואם אחרי שתיגמר לי האחריות יתחשק לי להתחיל לפרק את כל העסק הזה(המארז שלי מורכב בצורה עילית כל החוטים מסודרים ברמות מטורפות בגלל זה אני מתבאס לשלוח אותו לתיקון וגם זה חצי שעה נסיעה ממני החנות והזמן והדלק זה שיקול) אני אעלה תמונות של איך זה תוקן...

חיווט מחדש בטח יבטל לי את האחריות בגלל זה אני לא רוצה עכשיו לעשות את זה...

פורסם

לא בטוח...

אצלי במארז לדוגמא יש פלג בשני הכיוונים, אחד שמתחבר ללוח אם ואחד שמתחבר אל הפלג הקידמי.

ככה שאפשר להחליף אותו ולהחזיר את הקודם אם רוצים.

פורסם
כי זה מצריך פירוק של כל הרכיבים במחשב, זמן, וטרטור על דבר שולי כמו איכות ביציאה שמע.

RaViD -הוא כתב שהוא לא רוצה להתעסק עם החיווט לפני שתיגמר האחריות.

פורסם

תנתק את פורט ה USB הקדמי מהלוח ותבדוק אם הבעיה ממשיכה

פורסם

RaViD -הוא כתב שהוא לא רוצה להתעסק עם החיווט לפני שתיגמר האחריות.

כן אבל נתתי כאן אפשרות לעבוד על החיווט מבלי לבטל את האחריות :)

אני מאמין שזה יכול לשנות את דעתו.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים