עבור לתוכן

הזמנתי מסך Dell 2209WA שהומלץ רבות בפורום, הכדאי לבטל את ההזמנה?

Featured Replies

פורסם

אני שואל כי הזמנתי במחיר טוב ובאחריות של הייבואן הרשמי (3 שנים) אבל ההזמנה היא מלפני שבועיים וחצי ובחנות הבטיחו לי את המסך השבוע.

פתאום אני מתקשר לברר ואומרים לי שהמסך יצא למשלוח ויגיע ביום ראשון.

הבנתי פה ושם בפורום שהמסך הזה כבר לא מיוצר וייתכן שזאת הסיבה שלוקח הרבה זמן להזמין אותו,

יש במקרה מסך אחר שמחליף אותו ועדיף לרכוש אותו? (בתקציב של עד 1400 ש"ח)

פורסם

הבעייה סה"כ יכולה להתעורר במצב שח"ו תאלץ לממש אחריות וליבואן לא יהיה משהו זהה לתת לך ולכן תאלץ להסתפק כנראה במסך TN.

לעומת זאת,הLG המקביל יכול באותה המידה גם לעבור לסטטוס כזה בזמן הקרוב - אף אחד לא יודע.

אף אחד גם לא יודע מה יהיה המצב העתידי של קווי היצור,האם ייצרו יותר מסכים בעלי פאנלים איכותיים או שימשיכו להתמקד בTN.

נכון שזה סוג של הימור,אבל לטעמי הסיכויים שווים לDELL מול הLG ולכן זה לא כזה קריטי מה תיקח.

פורסם

הבעייה סה"כ יכולה להתעורר במצב שח"ו תאלץ לממש אחריות וליבואן לא יהיה משהו זהה לתת לך ולכן תאלץ להסתפק כנראה במסך TN.

לעומת זאת,הLG המקביל יכול באותה המידה גם לעבור לסטטוס כזה בזמן הקרוב - אף אחד לא יודע.

אף אחד גם לא יודע מה יהיה המצב העתידי של קווי היצור,האם ייצרו יותר מסכים בעלי פאנלים איכותיים או שימשיכו להתמקד בTN.

נכון שזה סוג של הימור,אבל לטעמי הסיכויים שווים לDELL מול הLG ולכן זה לא כזה קריטי מה תיקח.

תפסיק לבלבל לאנשים בדברים שאתה לא מבין. במידה וקנית את המסך 2209WA היום ובאת בעוד שנה לממש את אחריותך - בשום פנים ואופן לא תקבל מסך פחות טוב ממה שקנית, איפה אתה חי? יש זכויות חבוב, ממש לא אשמת הלקוח שהחברה הפסיקה לייצר את המסך - בעיה שלה והיא תישא בתוצאות. אם הלקוח ממש יתעקש ויעמוד על שלו - כמו שצריך, הוא אפילו יקבל את המסך 24 אינצ' האיכותי של DELL שעולה 2,700 ש"ח - וממש אין פה גוזמה, ממש ככה, הלקוח במסגרת האחריות רשאי לקבל את המסך שהוא קנה או טוב יותר - ממש לא פחות טוב.

פורסם

טוב..כנראה שזה אתה הוא שמבלבל במוח,לך תעבור קצת על כמה שרשורים לפני שאתה תוקף.

החברה מחוייבת לתת לו מוצר זהה או שווה ערך,אם בעוד שנה המסך יאלץ להיות מוחלף במסגרת האחריות אז הוא יקבל את ה2209WA או מסך אחר שווה ערך באותה נק' זמן.

לכן,אם לא מייצרים יותר את אותו מסך בעוד שנה(מה שכבר קורה כעת) אז מאיפה אתה יודע איזה מסך הוא יקבל???

לך תעבור קצת על תקנונים של חוזי אחריות...

פורסם

מה שקורה בעת מימוש אחריות תלוי במדיניות נותן השירות. יש כמה גבולות חוקיים שמגדירים את המינימום שירות שאתה אמור לקבל אבל זה לא הרבה ובמדינה שלנו יש אפשרות שגם את זה לא תקבל. בקיצור צריך לבדוק את מדיניות ההחלפה כשקונים.

מעשית, ב 99.5% מהמקרים כמובן ש tamir245 צודק. אבל אי אפשר להגיד את זה באופן גורף על כולם.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים