פורסם 2010 בינואר 2115 שנים הפיוז לא ישרף מכיוון שהמערכת לא תעבוד ולכן לא תמשוך מספיק זרם ע"מ לשרוף את הפיוז.מה שישרף זה יהיה המעגל של הסאב.
פורסם 2010 בינואר 2115 שנים מחבר אחי מה שאני מתכנן לחבר למערכת זה חייבור שנכנס למחשב זתומרת שהוא כן מספיק חזק ואפילו חזק מידיי..יש לי שם חחיחבורים למגבר ברדיו..
פורסם 2010 בינואר 2115 שנים אין לך מקור כוח ע"מ להפעיל את המגבר.באופן תיאורטי אתה יכול לקנות ממיר ל-220 אבל בסכום הזה תוכל לקנות זוג רמקולים נורמאליים לרכב.ונגיד שהצלחת להפעיל את המגבר ,אם תכננת לחבר את אותו אל יציאות הרמקולים של ה-HU, אתה תהיה חייב מנחת באמצע, אחרת אתה תשרוף את הכניסות של המגבר תוך כמה שניות.
פורסם 2010 בינואר 2115 שנים פשוט תחבר את ה 12 - 14 V של האוטו למבוא המתח של המעגלאני ממליץ שתבטל את הגשר דיודות במעגל של הסאב - אם תחבר את ה 12 V DC לחוטים המקוריים של השנאי אז 2 דיודות במעגל יהיו בעומס יתר ויכולות להישרף ו 2 לא יעשו כלום. ללא הדיודות המעגל יקבל ישר את ה 12 Vביתר המעגל לא נראה לי שיהיה נזק גם מ 14 V. מקסימום תיגע בחלקים ותראה שהם מתחממים יותר מדיי אז תחשוב אל קירור או הגבלת ההספק ביציאה לרמקוליםאם אתה מגביר את הרמקולים של האוטו תוודא שההתנגדות ohm שלהם זהה או גבוהה יותר מהרמקולים המקוריים של המערכת 2.1. רמקולים אם התנגדות קטנה יותר יביאו עומס יתר למגברתוודא ניתוק מוחלט של המתח מהמגבר כשהוא לא בשימוש - כדיי שהוא לא יוריד לך את המצברמנחת הוא כמה נגדים שמקטינים את הזרם והמתח. אם אתה רוצה לחבר מקור מתח (אודיו) מוגבר (המגבר של הדיסק שיש לך באוטו) אל הכניסות של מעגל רגיש שרוצה לקבל מתח וזרם קטנים (כניסה של המגבר החדש) אתה חייב לבטל את המגבר המובנה של הדיסק אל ידיי החלשת המתח
פורסם 2010 בינואר 2115 שנים אני לא רואה שום סיבה שהיצרן יחליט על שנאי AC רק ע"מ לחבר אותו ישירות ובצורה חיצונית לגשר דיודות על המעגל עצמו.
פורסם 2010 בינואר 2115 שנים מחבר חחח אני לא כל כך טיפש אבל מזה RCA?את המעגל ששל המגבר הזה אין לי בעיה לשרוף עם הוא הלך לא נורא הפחד שלי זה שהוא יפגע באוטו..זה יכול להיות?אולי הכי פשוט אני יגיד לכם מה המטרה שלי כי אתם מבינים יותר ממני..המטרה שלי זה להוציא כבל מהרדיו ולחבר אותו לסאבוופר ושהוא ישמי באס ולא רמקול רגיל..
פורסם 2010 בינואר 2115 שנים אם אין לך בעיה לשרוף את המעגל של הסאב, נסה פשט לחבר אותו לשנאי 12V רגיל ותראה מה קורה.
פורסם 2010 בינואר 2115 שנים בהנחה (ההזויה, לדעתי) שתצליח להפעיל את המעגל על מקור 12VDC, זה אמור לעבוד באחת מהתצורות האלו:HU ---> מנחת ---> סאב | |---> רמקוליםאו:HU ----> מנחת ----> סאב ---->רמקולים
פורסם 2010 בינואר 2115 שנים מבחינת המעגל של הסאב זה אחלה. הוא עובד ללא הרמקולים מחזיק רק את הסאבלמה שיצרן ירצה ? - באלה שאני מכיר השנאי נמצא בתוך המארז של הסאב והדיודות נמצאות באותו מעגל מודפס ביחד אם המגבר
פורסם 2010 בינואר 2115 שנים מחבר גם אחרי שששנכנסתי לקישור לא הבנתי בידיוק מה המנחת עושה..הוא רק ממיר את הכבלים מהרדיו לRCA? ומה זה RCA?? חחושאתה אומר HU זה הרדיו כן?
פורסם 2010 בינואר 2115 שנים נניח והיצרן החליט לפצל את יחידת הכוח ל-2 חלקים נפרדים לחלוטין שמחוברים ישירות (יחידת ההשנאה וגשר הדיודות), תיאורתית, אם הוא יחבר מקור 12VDC אחרי הגשר זה אמור לעבוד.כאמור תכנון כזה של מעגל נראה לי כמו בזבוז כסף וחוסר יעילות משווע.RCA זה מה שאמור להכנס לסאב, המנחת מתחבר בין ה-HU (הרדיודיסק) לבין הסאב.
פורסם 2010 בינואר 2115 שנים HU = הקו מהדיסק לרמקולים הקיימים. קו זרם גבוהRCA = תקעים כמו אלה של הצבעים ב DVD. עובדים בזרם נמוךהמנחת (מעגל של נגדים) מחובר מהקו של הזרם הגבוה של הרמקולים ונותן זרם נמוך שאותו ניתן לחבר לכניסה במגבר של הסאב
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.