עבור לתוכן

מקלדת מולטימדיה מוגבלת ל3 מקשים בו זמנית?

Featured Replies

פורסם

אני רוצה לקנות מקלדת פשוטה לא יותר מ40 ש''ח

חבר שלי אמר לי שהיה לו מקלדת מולטימדיה ולא היה אפשר ללחוץ עליה יותר מ2 מקשים בו זמנית

השאלה היא האם זה נכון לגבי כל מקלדות המולטמדיה ?

כי לגבי מה שהיה לו אני יודע בבודאות כי שיחקתי אצלו וזה נכון

פורסם

כן, זה נכון לגבי כל מקלדת מולטימדיה. יש חוק בארה"ב משנת 1989 שקובע שעבור מקלדות מולטימדיה אסור שיהיה אפשר ללחוץ על יותר מ-2 מקשים בו-זמנית. מנסים כרגע לבטל את החוק אבל אין עדיין רוב בקונגרס.

:facepalm:

פורסם

הציניות שלך מוציאה אותך קצת דביל לאור העובדה שהטענה של פותח הדיון נכונה לחלוטין.

רק שזה לא קשור למקלדות "מולטימדיה" - זה נכון כמעט לכל המקלדות שיש, בעיקר הזולות יותר.

זה נעשה מטעמי תקציב, לחסוך חיבורים בצ'יפ העיבוד של המקלדת ולא לספק חיבור נפרד לכל מקש.

http://en.wikipedia.org/wiki/Rollover_(key)

במקלדות "גיימרים" (אמיתיות, לא "מקלדת גיימרים מפוארת!!!!1" ב-50 שקל) בדרך כלל זה לא קורה.

רוצה לנסות את זה? תפתח notepad.

תחזיק את המקש d

תוסיף במקביל את המקש f

תוסיף במקביל את המקש g

אתה יכול לנסות את 3 האותיות האלה בכל סדר שבא לך. שים לב שהמקש השלישי לא ישפיע על כלום (סביר להניח, תלוי במקלדת).

פורסם
  • מחבר

תודה

אבל אני עכשיו משתמש במקלדת הכי פשוטה שיכולה להיות בלי מקשי שליטה (לא שווה יותר מ5 ש''ח לדעתי) ואני יכול ללחוץ על יותר מ2-3 מקשים

לכן השאלה היא אם יש מקלדת שמאפשרת לחיצה של כמה מקשים בו זמנית ויש בה מקשי שליטה על הנגן על הווליום מקשי אינטרנט וכו'

פורסם

זה תלוי איזה מקשים. תנסה DFG.

רוצה לנסות את זה? תפתח notepad.

תחזיק את המקש d

תוסיף במקביל את המקש f

תוסיף במקביל את המקש g

אתה יכול לנסות את 3 האותיות האלה בכל סדר שבא לך. שים לב שהמקש השלישי לא ישפיע על כלום (סביר להניח, תלוי במקלדת).

פורסם

מילפורד היקר,

הציניות שלי כוונה לעבר ה-NOTION שניתן למצוא מאפיין משותף לכל המקלדות שלא ניתן ללחוץ בהן על יותר מ-2 מקשים. זה קצת כמו לשאול "האם כל לוחות האם שמתקלקלים בתוך פחות משנה עושים שימוש ב-PCB ירוק?". מקווה שזה יותר ברור עכשיו

פורסם

השאלה של פותח הדיון היא לגיטימית לגמרי, חוץ מהאזכור של "מקלדת מולטימדיה".

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים