פורסם 2010 בינואר 1915 שנים שלום לכולם !!!אני מחובר לאינטרנט של ADSL בחבילה של 1.5M דרך בזקבינלאומי המודם שברשותי הוא TNN-600Eיש לי רשת אלחוטית עם ראוטר של TP-LINK WR641G . כרטיס הרשת האלחוטי גם הוא של TP-LINK צורת החיבור של הרשת היא:1- מחשב ראשון מחובר קווית לרואטר 2- מחשב שני משתמש בכרטיס הרשת האלחוטימהירות הגלישה במחשב השני ממש צולעת והחיוי הוא תמיד על סיגנל נמוך למרות שניסיתי את כל הכיוונים האפשריים של האנטנה החלטתי להפרד מהרשת האלחוטית ולהקים קווית בצורה הבאה:1- למשוך כבל רשת 15 מטר מיציאה נוספת של הראוטר הקיים 2- בחדר השני לשים Ethernet SWITCHוממנו למשוך כבלים למחשב ולסטרימר האם אתם צופים שאתקל בבעיות ?על איזה Ethernet SWITCH אתם ממליציםאיזה סוג כבל מוצלב או אחראנא חוו דעתכם
פורסם 2010 בינואר 2015 שנים core הלינק שלך לא תקין.אגב אם אתה רוצה לשים סוויטצ אז אתה שם אותו איפה שהנתב, ששתי המחשבים יהיו מחוברים לסוויטצ והסוויטצ יהיה מחובר לנתב.איזה סוויטצ? אם אתה רוצה להשתדרג תקנה צוויטצ של 1GBIT יש אחד שאני ממליץ עליו הוא של EDIMAX ES5500 P עם 4 פורטים עולה סביבות ה200.
פורסם 2010 בינואר 2115 שנים מחבר מצ"ב סקיצה איך תראה התשתית של הרשת אבקש את עזרתכם:1- באיזה סוג כבלים להשתמש ישר או מוצלב בכל אחד מהחיברים המסומנים2- האם בחיבור מלא של 8 גידים 1GBIT3-על איזה סוויטצ אתם ממליצים שיעשה את העבודהתודה[attachment deleted by admin]
פורסם 2010 בינואר 2115 שנים 1. כבל מוצלב לא רלוונטי. הוא רלוונטי עבור חיבור בין שני ראוטרים או בין שני מחשבים ישירות.3. לי יש סוויטץ' גיג'הביט של אדימקס, עובד בסדר גמור
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.